• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes bana Bakıyor ?

Yok hayır ama aşırı makyaj yapıyor yani normal birgünde fondöten pudra allık rimel göz kalemi kaş kalemi far göz altı kapatıcısı ruj ve gün içinde ara ara tekrarlıyor bu makyajı

Makyajla guzellik olmaz. Cok yaptigi icin dikkat cekiyor olabilir. Asiri makyajdan 40 yasinda kiris kiris haliyle gor onu .

Neden bunları anlattığından ziyade, siz neden bunları anlattığı kısmını böyle merak ettiniz-dert edindiniz?
Ben de şimdi bunu merak ettim :KK70:

Makyajla guzellik olmaz. Cok yaptigi icin dikkat cekiyor olabilir. Asiri makyajdan 40 yasinda kiris kiris haliyle gor onu .
Bir de bana diyor ki sen niye hiç makyaj yapmıyorsun bende fazla makyaj yapan biri Değilim böyle rahatım krndimi makyaj olmadan eksik hissetmiyorum kendi yüzüme güveniyorum dedim ne alaka hepimiz kendimize güveniyoruz falan filan bşyler söylemeye başladı

Çünkü bana bşy mi ima etmek istiyor diye düşündüm

Ne ima edebilir? Ne gibi bir şey ima edebilir yani evli, kendi halinde bi kadınsınız?

Bu şekilde anlatması zaten insanın aklına çok aleni bir "Tatmin-kompleks" fikrini getirir ki; burada alacağınız cevaplar bunun ekseninde dönecek. Dedikoduya gelmiş gibi gördüm sizi, neyse :)

Ne ima edebilir? Ne gibi bir şey ima edebilir yani evli, kendi halinde bi kadınsınız?

Bu şekilde anlatması zaten insanın aklına çok aleni bir "Tatmin-kompleks" fikrini getirir ki; burada alacağınız cevaplar bunun ekseninde dönecek. Dedikoduya gelmiş gibi gördüm sizi, neyse :)
Dedikoduya geldiğimi düşünebilirsiniz burası özgür bir platform benim için sorun değil :)

Ne ima edebileceğini yorum yapan kişilere soruyorum cevap bilsem zaten soruyu sormam :)

Bu hanım dikkat çekmeyi seven, sanki biraz da aşağılık kompleksli biri. Bunu kendinize dert edip rahatsız olduğunuza göre siz de tongaya düşmüşsünüz, kendinizi onunla kıyaslayıp yetersiz hissetmişsiniz. Zaten bilinçaltındaki amaç çevresindekilere kendilerini yetersiz hissettirip kendi benliğini, varoluşunu gerçekleştirmek. Düşmeyin bu numaralara, egonuz zarar görür.

Bu hanım dikkat çekmeyi seven, sanki biraz da aşağılık kompleksli biri. Bunu kendinize dert edip rahatsız olduğunuza göre siz de tongaya düşmüşsünüz, kendinizi onunla kıyaslayıp yetersiz hissetmişsiniz. Zaten bilinçaltındaki amaç çevresindekilere kendilerini yetersiz hissettirip kendi benliğini, varoluşunu gerçekleştirmek. Düşmeyin bu numaralara, egonuz zarar görür.
Kendimi onunla kesinlikle kıyaslamadım. Sadece sebebini merak ettim cevabınız için de teşekkürler

Derdi büyük, içten içe çeşitli savunma mekanizmaları ile kendinde eksik olanları telafi etmeye çalışıyor.
Size dert olan kısmı anlamadım..

Derdi büyük, içten içe çeşitli savunma mekanizmaları ile kendinde eksik olanları telafi etmeye çalışıyor.
Size dert olan kısmı anlamadım..
Bana mı özellikle mesaj vermeye Çalışıyor Olanilir diye düşündüm. Eşimin arkadası var evli mesela onları davet edecekti eşim bende o Adam'ı çağırma dedim bu sefer sana ne yaptı o benim yakın arkadasım falan dedi bende sebebini ona söylemedim ilk başta ama bu kız o adam için bana asılıyor Gözlerimin içine içine bakıyor tatilde ne yapacaksın diye sordu bir de evli barklı falan dedi beni çok rahatsız ediyor dedi eşim çok üsteleyince bende söyledim o senin kuzenine demedim de bi arkadasa asılmış dedim eşimde ben konulurum arkadaşımla kime asılmış o öyle bi adam değil falan demeye başladı . Biraz Karışık anlatmış olabilirim kusura bakma

Bence evlenememesi onda kompleks yaratmis. Bekarim ama insanlar beni istemediği icin değil ben kimseyi begenmiyorum bu benim tercihim deneye calisiyor. Ve eminim herkese de ayni sekilde davraniyordur.

Konuda bize ne kadarr güzel bir kadın olduğunuzu anlattınız.
Şahsen ben ne 20yaş aralığında nede 30yaş aralığından öyle güzelsin diye yol kesenim olmadı
Umudum 40 yaş aralığında olsun

Back
X