Herkes Bana Baksın Takıntısı

böyle düşünennn o kadar az ınsan var kiii neslimiz tükeniyorr diyebilirim :) tüketim çılgınlıgıyla ınsanlarr gerzekk birer canlılara dönüştüler hele kadınların sacmalıklarını hiçsaymıyorum bile!!!

*Tüketim toplumu yaratma amacı,
*Fiziken,sosyal,ekonomik ve psikolojik olarak sömürülmeye müsayıt ,düşúnemeyen , sorgulamayan,boyun eğen kadın yaratma amacı,
*Kadınlar çalışmasın okumasın eve kapansın ev işleriyle uğraşsın ,televizyon izlesin, boş kafa yapısına sahip olsun, yemek yapsın ,çocuk doğursun bol bol( işgücü olsun o çocuklar),kocalarını tatmin etsin..kocaların tüm ihtiyaçları karşılansın ki ertesi gün daha çok çalışsınlar daha çok üretsınler 2kuruş para kazanmak için kendilerini daha çok heba etsinler ki işverenleri daha rahat göbek büyütsün.
*bi kısmı da süslensin püslensin para harcasın amaçları bu olsun ki dünyaya pembe gözlüklerle baksınlar..
Ve buna benzer yüzlerce sebep sayabilirim uzar da uzar kısacası toplumu daha iyi sömürmek için.

Son düzenleme:
dikkat çekmek zoraki olan birşey olduğunda absürt durur. bazende yaratılıştan insana verilen birşeyv ardır ister istemez çeker.
tv sanırım bunu cok iyi empoze ediyor.
kadınlarımız kafes içinde yaşatılıyor.
istedikleri birkaç şey mevcut sadece.
3000 lira maaş alan birisi 1.500 lirasını giyim kuşam makyaja ayırıyor bu yeterince acık

Yazdıklarınızı tek tek okuyorum benim gibi düşünen insanların da olduğunu bilmek güzel en azından olan bitenin farkındalar. Günlük hayatta birkaç kilo fazlası! (ki doktorlara göre ideal kilo aralığındalar vücut-kütle indeksine göre) olan arkadaşlarım bunu öyle dert ediyorlar ki..Halbuki bugün bir deri bir kemik kalmayı ideal olarak gösteren medya 20-30 yıl önce balık etli olmayı ideal sayıyor ve insanlara bu sefer de o görünüşü empoze ediyordu. Bence insanlar kendilerine gösterilenleri direkt benimsemek yerine biraz sorgulamayı öğrenmeliler ki farkındalık kazansınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…