Merhaba bayanlar son zamanlarda çok fazla dikkatimi çektiği için bu konuyu açmak ve sizlerle bunun üzerine
konuşmak istedim. Günlük hayatta nereye baksam bu slogan var yok şu ruju kullanın bir anda bakışlar
üzerinizde yok şu deterjanla gecenin yıldızı siz olacaksınız gibi saçma sapan şeyler. Merak ettiğim
neden kadınlar herkes tarafından bakılmaya ve öne çıkmaya bu kadar açlar? Kimse zekamla,
eğitimimle ya da ne bileyim mantıklı fikirlerimle öne çıkayım çabasında değil illa öne çıkmak istiyorsan
en azından faydalı bir şey yap. Günümüzde sosyal medya ve televizyon aracılığıyla birçoğumuzun kandırıldığını düşünüyorum
artık manken gibi olmayanlar mutsuz oluyor halbuki cumhuriyet döneminde kemerli burunları olsa bile ne hoş görünüyormuş
bayanlarımız bugün herkeste bir yapaylık var göründükleri gibi değiller öyle bir görünüme bürünmeleri de tamamen ilgi çekme
amaçlı o günlerde ne dikkat çekiyorsa onlarla kaplıyorlar kendilerini ve bu beni çok rahatsız ediyor. Birşeyler üretmekten
neredeyse tamamen koparıldık tüketicilik üzerine öyle ikna ettiler ki bizi bir aldığımızı senesine çıkarırsak utanıyoruz. Halbuki böyle
boş işlerle vaktimizi, enerjimizi ve paramızı tüketeceğimize daha faydalı işler yapsak en azından bize verilen beynin hakkını vermiş
oluruz. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?