Herkes bana yalan söylüyor gibi:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.026
1.726
333
Sakarya
Sanki herkes bana yalan söylüyor gibi kızlar cok uzun zamandır tanıdığım ama açılmasını hiç beklemediğim biri var açıldı gayette güzel konuştu ciddi birşeyler düşündüğünü artık gezip tozma derdinin olmadığını benimde düşünüp ona göre karar vermemi istedi sadece bir günlük açılmışken izin almış memleketine gitti (onceden planlanmis izin bu arada)yazıyor ordanda ama çok sık değil ailesiyle arkadaşlarıyla fotograf atip duruyor benmi abartıyorum suan benle ilgilenmesi gerekmez mi?

Ee ailesinin yanına gitmiş bırakın da bi zahmet ilgilenmeyiversin valla bende aileme gidince öyle eşime çok sık mesaj falan atmam sonuçta ailemi görmeye gelmişim yanii

Sanki Maldivler'e tatile gitmiş gibi anlatmışsınız ailesine diye gitti plaj partilerinde kızlara köpük atıyormus meger diyeceksiniz sandım:KK48: ailesiyle vakit geçiriyordur çıt çıt mesaj mi yazsın sürekli? Vakit buldukça yazar daha bir günmüş bir de :KK70:

Yalan bunun neresinde?

Karşınızdaki kişi önceden planlanmış bir seyahate çıkmış ve ailesinin yanına gitmiş.
Size açılmış olması, hayatını o dakika size adayacak anlamına gelmiyor.
Sorununuz ne tam da anlayamadım doğrusu?
Gereksiz yere mi kuruntulanıyorsunuz ne?

Bu adamlar hep böyle kardeş :) benim herif de film izleyelim dedi ,ben açana kadar yorgunluktan uyumuş kör olmayasıca yalancı :KK53:
Benimki de oğlanı uyutayim dedi kendi bizden önce uyudu o uyuyunca ben de uyudum planımız vardi toptan yalancı olduk biz desenize:KK70:

Ayy aşk olsun kızlar :)) ya evet baslikla uymadı gibide eksik oldu daha önceki başlangıçlarimda yalan söylenildiği için e buda evine gitti cok konusamadigimiz için acaba budami yalancı diye kuşkulandım olan bu yani bende birşey sorup yazamıyorum sanki peşine düşmüş gibi nasıl davranmalıyım çok da bilmiyorum

Ailesinin, arkadaşlarının, yanına gitmiş ,sizinle ilgilenmek için, zaman bulamiyor,olabilir.veya kendisini, özletmek istiyorda ,olabilir.:kahve:

Çok gereksiz detaylarda boğuluyorsunuz.. Böyle hayat geçmez, size de yazık adama da..

baslok konu uyumsuzlugundan zıyade sen baslamadan byle yaparsan o uzun zamandır bekledıgın adam kısa zamanda kacıverır.

ciddi birşeyler düşündüğünü artık gezip tozma derdinin olmadığını benimde düşünüp ona göre karar vermemi istedi sadece bir günlük açılmışken izin almış memleketine gitti
Acaba düşünmeniz için size zaman yaratıyor olabilirmi?açıldıktan sonra gittiyse ,aklıma bu geldi,evlilik konusu ciddi bi mesele, belki düşünmenizi iztiyordur. olabilirmi acaba:kahve:

Back
X