- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Karşına alıp açık açık konuşacaksın bu kadar basit.normal olmadığını rahatsiz olduğunu artık bittiğini ama onu çok sevdiğin için kırmaktan korktuğunu vs..başka çare yok bence.
Bu seferde hamile olduğu için ağrıları başlamış hastahneye gdiormuş aramıştı dün iki kez açmadım msj atmış yazdım cvp uyumadan öncede msj attım naptın hastanede ne dedi doktor diye cvp vermedi.
Ya o kdr bunalttı ki gereksiz şeylerden bahsedip artık hasta olunca bile konuşasım gelmiyo.
Kapattım bn de gece teli sabaha kadar. Sabah açtım yine whatsapp da foto atmış on msj yazmış telefona ayrı mesaj atmış uzun uzun 4 tane. Yok keşke telefonun açık olsaydı çok yalnız hissettim filan kocası. Yanındaydı zaten ama. Doktorun söylediklerini harfi harfine yazmış filan. Teli kpatmasaydım gece beş de aramş yani. Bn npablcem uzaktan o saatte arıon. Annemi aramş o saatte annm de uyumamış onun için gece uyandırınca uyuyamamış bidaha filan. Eşimin tatil günü yine aradı dört kez açmadım. Vs.vs. Pijama almış değiştirmiş onu anlatıp fotolarını atıyo bilmem ne. Beni arıyo açmazsam annemi arıyo iki saniye sonra