Herkes bıktı..

Bugün kendinizi toplayın, telefonları kapatın, kendinizi yarına hazırlayın.

Sabah kalkar kalkmaz, ablanızı arayıp, saçma sapan olaylardan tut, gerçek dışı olmamış hikayeler anlatın ama ablaya hiç sıra vermeyin.

Konu mu bitti, hooop başka bir konuya! Kapatmak istediniz, hemen seni arıcam abla diyip kapatın tel i ve 20 dk sonra bir daha arayın.

Ne iş yapabilsin, ne yemek, ne de anlatacagını anlatabilsin.

Yani, biraz ona, kendisinin halini gösterin derim. Böyle hayat geçmez.

Ablam benden yaşça büyük başka şehirde ve hamile. Fakat hamilelikten öncede böyleydi şimdi daha da arttı.
Sorun şu ki ablmla muhabbet sohbet edemiyoruz her gün telefonda konuşuyoruz daha doğrusu ablam anlatıyor ben dinliyorum. Bir de bir şeyi on farklı örnek vererek ve en ince detayına kadar anlatıyor. Bn bişey anlattığım zaman iki dakika konuşuyoruz ama o 30 dakka 40 dakka anlatıyor hiç susmadan. Kayınvalidesinin hayatı dahil etisinin aile hayatı Vs Vs her şeyi artık ezberledim. artık kocası rahatsız olduğunu eşime anlatmış ama ablam anlamıyor bn de rahatsız oluyorum. Kocasıyla yaşadığı tüm sorunları konuşmalarını her şeyi Bana anlatıyor. Bundan eşi de rahatsız bnm bilmemi istemiyormuş. önmli bişey olur tmm ama ablam herşeyi anlatıyor. Kapatalım bn kaynanamı arayacağım diyor kapatıp onu arayıp tekrar beni arayıp konuşmayı anlatıyor. Artık sadece dinlemekten bıktım. önceden anlattım bak karşılıklı sohbet edelim bu şekilde olmuyor diye beni tersleyip üzüldü ağladı bnmle kardeşim knşmak istemiyor diye. Bn knşmak istemiyorum demedim seni çok seviyorum diyerek gönlünü aldım. Yine derdimi anlatamadım yanlş anlıyor hemen çünkü. tmm dedim demekki anlamayacak çaresi yok dnliycez mecbur tmm dinliyorum da ama bn de evliyim ve müsait olmadığım zamanlar oluyo. Ama onu da anlamıyor. Arıyor meşgule atıyorum yine arıyor. Mecbur açıyorum. Arkadaşım var yanımda sohbet ediyoruz diyorum, ne biliyim işim oluyo ymk yapıyorum ya da ymk yiyorum diyorum ya da gece 12 1 uyuycm diyorum ha deyip konuşuyo anlatıyor tmm snra ararsın demek yerine yine anlatıyor. ya illa bnm mi snra knşalım arkadaşm bekliyo mu demem lazım. Eşim işten yeni gelmiş sofra hazırlıyorum WhatsAppa gel diyo bi de ordan sayfalarca yazıyo. Artık konuşurken telefonu uzaklaştırıp arada he he diyorum. Saçımı başımı yoluyorum artık konuşurken ben bıktım artık ya. Kırmak istemiyorum mecburen dinliyorum tün gereksiz şeylerini ama gına geldi artık. geçen annm geldi bize. Evimiz annemle uzak kırk yılda bi gelir o yüzden. Annemi arıyor konuşuyorlar Sonra beni arıyor annemin işi var şmdi diyorum ha tmm dur onu da bi daha arıyorum diyo on dakka önce konuştukları halde yine annemi arıyor. Annm de bıktım diyerek açtı telefonu gözlerimle gördüm. birimizi arıyo ulaşamayınca babamı arıyo ulaşamayınca evden arıyormuş illa konuşcaz onunla aradığı zaman müsait olmama durumumuz yok ona göre tüm gün o Arıcak biz de Hmn açmalıyız. Artık cinnet geçiricem. ağzımdan çıkacak yeter artık ksynanandan da kocandanda bıktım ya dicem. Npcm bn ya napıcam
Kesinlikle cocuk olduktan sonra değişir.
Benim'de kızım var 3 ayini bitirdi inan lavaboya gitmek için bile zaman bulamiyorum. Hatta ilk aylarda klozet tepesinde uyuduğumu biliyorum , birde bebek gaz sancili Kolik bir bebek olursa ablan uzun bir süre iptal olur. Bu esnada sizde aynisini ablaniza yapin , belki bir daha yapnmaz size :halay:

Ya çok şirin bi aile gibi geldiniz okurken gülümsedim:KK48: bence doğurana kadar sabret sonrasında bu konuyu konuşunca madem üzülün ağladı. Sende musait değilken açma telefonu. Sorar sa arkadaşım vardı yemeğin vardı ondan açmadım dersin. Ben isim varken asla yanıtlamam telefonu. Kaldıki eşide rahatsız bu durumdan önünü kesmek lazım. Çok kötü ya insan kardeşine doğal olmayacaksa. Ben ablamla konuşurken abla o konuyu geç benı sarmadi ya da musait değilim sonra ara diyebiliyorum oda der. Bazen mesajını görüyorum cevap yazamıyorum musait olmadığım için oda bunu bilir aksini düşünmez .birbirimize doğaliz yani. Tüm aile sorunlarını anlatması gerçekten hoş değil ama hamileyken azıcık daha çekin sonra açmayın telefonu her aradığında. Veya teldeyken musait değilim seni sonra Arıcam deyip işiniZi yapın idare etmeyin sonuna kadar ay ama komedi filmlerindeki tatlı aile gibisiniz :KK48:

Abla deyince mantıken yaşça sizden büyük oluyor :işsiz:girişi görünce takılmak istedim size:halay:
Tam dediğiniz özelliklere sahip Bi kuzenim vardı, Bi gün aldım karşıma oturttum, bütün düşüncelerimi bir bir söyledim. Önce alındı ama sonra düzeldi şuan seviyeli Bi ilişkimiz var:KK15: tabi abla ile kuzen bir olmaz da gene de yapılabilecek tek şey bu sanırım

Bende eski konunuzu hatirliyorum ilk okudugumda abartdiginizi düsünmüstüm. Hic de abartmiyorsunuz ablaniza acik acik söyleyin yoksa eninde sonunda cinnet gevireceksiniz üzülürse de üzülüraün cünkü ablaniz arama takintisi normal degil

Bende eski konunuzu hatirliyorum ilk okudugumda abartdiginizi düsünmüstüm. Hic de abartmiyorsunuz ablaniza acik acik söyleyin yoksa eninde sonunda cinnet gevireceksiniz üzülürse de üzülüraün cünkü ablaniz arama takintisi normal degil

Ben hala sabrediyorum gerçekten patladım artık. Onun yüzünden facede whatsapp da sohbetim kpalı ya. Geçen gece saat gece on ikide whatsapp da foto atmış bn de gece 3 de uyumuştur diye bakıp cvp verdm ne de olsa cvp veremez diye. Uyumamış gece gece cvp yazdı. Nyse bb ytcm diyorum gecenin saat 3 ü kuşum delirdi bugün bliomsn şunu bunu yaptı diye anlatıyor neyse gece senin çene bol bn dedm ytyrm senn de bol diyo Allah ım yarabbim dedim.
Demin de aradı açmadım whatsapp dan yazmış cvp vermedim son görülmeyi kapattım ya. Gece faceye griyrm sen daha uyumadnmı yazıyo sırf iki saat dinlememek için cvp bile vermiyorum facede sohbeti açık tutmuyorum artık. Bıktırdı ya vallaha billahi bıktım artık
Bir de son olarak eşimin tatil olduğu gün dşarda geziyoruz aradı açmadım beş dakka snra yine aradı açtım nyse yine knşuo. Dşardaym Diyorum eşimle işte geziyoruz Hmm tmm dio knşuo hala işim var snra knşrz dedim akşm kuşamayz ama kaynanam glck dedi msj atarsın o zmn şuan işim var dedm sz gezmiomusnz niye kpatıon diyo zaten bi dk konuşup kapatcktm dio bz blioz bi dkkayı hç bşyden anlamıyor ya

Son düzenleme:
Ben hala sabrediyorum gerçekten patladım artık. Onun yüzünden facede whatsapp da sohbetim kpalı ya. Geçen gece saat gece on ikide whatsapp da foto atmış bn de gece 3 de uyumuştur diye bakıp cvp verdm ne de olsa cvp veremez diye. Uyumamış gece gece cvp yazdı. Nyse bb ytcm diyorum gecenin saat 3 ü kuşum delirdi bugün bliomsn şunu bunu yaptı diye anlatıyor neyse gece senin çene bol bn dedm ytyrm senn de bol diyo Allah ım yarabbim dedim.
Demin de aradı açmadım whatsapp dan yazmış cvp vermedim son görülmeyi kapattım ya. Gece faceye griyrm sen daha uyumadnmı yazıyo sırf iki saat dinlememek için cvp bile vermiyorum facede sohbeti açık tutmuyorum artık. Bıktırdı ya vallaha billahi bıktım artık
Bir de son olarak eşimin tatil olduğu gün dşarda geziyoruz aradı açmadım beş dakka snra yine aradı açtım nyse yine knşuo. Dşardaym Diyorum eşimle işte geziyoruz Hmm tmm dio knşuo hala işim var snra knşrz dedim akşm kuşamayz ama kaynanam glck dedi msj atarsın o zmn şuan işim var dedm sz gezmiomusnz niye kpatıon diyo zaten bi dk konuşup kapatcktm dio bz blioz bi dkkayı hç bşyden anlamıyor ya

Ooofff gercekten cekilecek gibi degil acikca söyle rahatsiz etdigini zirt birt aramasin bukadarda olmaz ya. Bende ailemddn uzak da yasiyorum ablam kardeslerim teyzeler annem hepsi ayni yerde kaliyor. Bende her gün aramiyorun ya gercekten normal degil. Gün icinde biraz yazisiriz whats app grup da ailecek her bir kac gün de bir telefonlasiriz bazen whats appe bile cevap yazmam yani zamanim olmayinca yani sizde acikca söyleyin beklemeyin hamileligin bitmesini hayati size dar ediyor gercekten

Sen iyi bir kardeş değilsin ablanıda ağlatmışsın bırak derdini anlatsın ellere anlatacağına

belki yalan olacak ama baş ağrım oluyordu doktora gittim telefondan televizyondan uzak durun dedi gibi bişey söyleyin ve her aradığında meşgule atın . böyle böyle uzaklaşır belki.. siz anlatırken gına geldi bana.. ben de pek sevmem telefonu. o yüzden hergün bir yerde unutuyorum :D

Sen iyi bir kardeş değilsin ablanıda ağlatmışsın bırak derdini anlatsın ellere anlatacağına
Bundan bunu mu çıkardınız. Ben sabırsz bir insanmdr müsait miyim değil miyim Anlmadan her saat arayıp yazabilen ve saatlerce anlatan bi ablm var. İşim var snra knşalım deyince bilr Hmn tavır alıyo. Sırf onu kırmamak için hala sabrediyorum ben. Telefonu kenarı koyup arada cvp veriyorum saçımı başımı yoluyorum bazen o kdr saçma insanlardan bahsediyor ki bn kendi kendime yeter derken ona düzgün cvp veriyorum sırf üzülmesin kırılmasın diye.

Demekki konuşup deşarj oluyor ablanız bi psikologla görüştürseniz hem o da rahatlar sizde ... Yalnız psikolog konuşmalarınıda anlatırsa sana orası muamma:eek:

Back
X