haftaya memleketime babamlara gidiyoruz.babama, eğer evime gelmezsen ben de artık buraya gelmeyeceğim demeli miyim?
ben de söylemek istemiyorum ama onu evime nasıl getireceğimi bilmiyorum.eşim de kırılıyor.bana evimize gelene kadar biz de gitmeyelim dedi olmaz dedim.o benim babam,baba evime babam için değilse bile annem ve kardeşlerim için gitmek zorundayım,onları cezalandıramam dedim.eşim de üzülüyor.ablam doğum yaptı onun evine gitti.benim evime gelmesi için benim de mi doğurmam gerekiyor yani.nasıl bir çözüm bulmalıyım?
çevirin yollarını öpün ellerinden...
vermeye bilir elini, dönmeye bilir yüzünü, söyleyin ben seni özledim deyin, gitmem deyin....
bakın o zaman değişekcek. keşke demeden ertelemeden yapın. haklı haksız aramadan yapın. zaman geçiyor... allah geçinden versin ama herkes yaşlanıyor....
böyle şeyler gurru dinlemez.
yaşayan olarak nacizane fikrimdir:)
aynı durum bendede var canım sen yine okulunu bitirmişsin ben bitirmeden evlendim eşimin ailesi gitti biz okutcaz söz falan dediler babam yinede istemedi şuan mezunum ve 4 senedir babamı görmüyorum öyle özledimki.
bu sabah eşimlede tartıştım mutsuzluğun dibindeyim şuan .işe giderken özür diledi sarıldı öptü ama ne fayda..konu çok saçma anlatmaya değmez
aklım ruhum kafam karmakarışık şunları yazarken bile ağlıyorum hala anlatamadığım belki 100e yakın sorun vardır yinede gülümsemeye çalışıyorum sürekli tek yaşam kaynağım oğlum için
eşim babamı haklı çıkaracak öyle hatalar yaptıki açıkçası onun yüzüne bakamıyorum bile o haklıymış diyorum sadece
çevirin yollarını öpün ellerinden...
vermeye bilir elini, dönmeye bilir yüzünü, söyleyin ben seni özledim deyin, gitmem deyin....
bakın o zaman değişekcek. keşke demeden ertelemeden yapın. haklı haksız aramadan yapın. zaman geçiyor... allah geçinden versin ama herkes yaşlanıyor....
böyle şeyler gurru dinlemez.
yaşayan olarak nacizane fikrimdir:)
bir kere de olsa gelmedi mi ?. merak edıyorum acaba ne düşünüyor. Sen bir şey yapmamışsın ki. Benim eniştemi de ailem istemiyordu. kaçarak evlendi. Bizimkiler eniştemi tanıdıktan sonra keşke başından istemiyoruz demeseydik dediler. o tabusunu bir yıksa baban. Bunca yıl kızının evine gitmediği için pişman olacaktır eminim
eşim babamı haklı çıkaracak öyle hatalar yaptıki açıkçası onun yüzüne bakamıyorum bile o haklıymış diyorum sadece
gelse iyi olur ama gelmiyormuş, dillendirsen bunu desen
babacım sende bize gel çayımı iç desen... ama eşinin de bunu söylemesi lazım sadece senin çağırman olmaz.
ananla organize olmayı dene... annene çıtlar durumu annen mutlaka yardımcı olur:)
canım,
olsun insan oğluyuz kimler hata yapmıyor ki... bunları düşünerek her gün ' birgün daha keybediyorsun' hatalar bizler için. sen yapmadın mı ki sanki, ben yapmadım mı ki sanki, baban yapmadımı...
burda hatalı yok... sevgi var baba şevkati var..
atacaksın o düşünceleri sileceksin geçmişi gideceksin peşinden... yoksa zor böle
bayram olur seyran olur, yüreğin sızlar... sana da günah
baban senden daha çok açı çekiyordur. gittttt dindir acılarınızı
herkes bir derdini yazıp içini döksün rahatlasın demişsiniz ya,
öyle olmuyor ki işte...
Derdimizi bilen Rabbimiz dermanımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?