Herkes birbirinin giyimini neden eleştirir.

Ben en çok "kocan kızmıyor mu"culara sinir oluyorum. Sana ne be kadın? Kızmıyor ki giyiniyorum ya da kızıyor ama yine de giyiniyorum. Sana ne?

Diğerleri hoşuma gidiyor. Eleştiriyorlarsa güzel giyiniyorumdur. Kıskançlıklarında ne diyeceklerini bilmiyorlardır.

Ben de çorap delisiyim. Geçen yıl giydiğim çoraba laf eden 50 küsür yaşındaki ablada bir kaç hafta sonra aynı çorabı gördüm. E hadi ben daha çıtırım da senin neyine ekoseli çorap teyze diyesim geldi. Ben de eleştiriyorum yani arada.

Bir de neye beğenmedim dersem 3-5 ay sonra alıp kullanıyorum. İnsanın gözü mü alışıyor ne oluyorsa hoş gelmeye başlıyor bir süre sonra. Bir tek şu espadrilleri hiç sevmedim hala sevmiyorum nedense. Hele erkeklerde korkunç ötesi oluyor.
La Senza ve Penti , 10 numara

Karaktersiz,kişiliksiz insanlar... Küçük beyinliler....

Maalesef boyle canm olağan bir şey oldu artik herkes dedikodu yapiyor o kadar alışılmış bir durum oldu ki ben bile bazen inceliyorum ama şuna bak buna bak demem

Ipin ucunu kacirmissa bende derim valla..Arkadas 2 beden kucuk kumas pantolona sigmis bu sekilde. arkadan totosu onden kukusu ikiye ayrilmis kesilmis yumumeye calisiyo.Arkadan onden adamlar salyalarini akitarak bakiyo ben bu tarzda insana zevkler ve renkler farklidir saygi duyuyorum giyimine diyemem söriii.

Kesinlikle kıskançlık Olduğunu düşünüyorum ve ben de böyle yapan insanlara çok ama çok sinir oluyorum.

iş yerinde dedikodu malesef yapıyor kadınlar, ben sigara içmiyorum , iş yerindeki kadın arkadaşların hepsi içiyor bir ben içmiyorum her sigara molasına gittiklerinde dedikodunun dibine vuruyorlar , bi ara yanlarına gittim sustular kesin beni çekiştiriyodular varya dinleme cihazı yerleştircem oraya aklımda var öyle bir fikir :KK51:

kadınlar dışarı çıkana kadar binbir türlü hazırlanır,
dışarı çıktıktan sonra da başka kadınlar ne giymiş diye bakarlarmış diye birşey okumuştum
galiba sizinkiler bu türden :)

Back
X