- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Bizimkiler evde 4 kişi. Giriş kapısından balkon kapısına kadar gümletiyorlar. Alışkanlık sanırım. Daha da komiği biz apartmanın merdivenini kendimiz süpürüyoruz. Ya ev sahibi ya biz ama onlar hiç yapmıyor. Ev sahibi bayan da uyarmış, bakın hep Ayşe Hanımlar süpürüyor, ayıp oluyor diye. Ve ben 9 aylık hamileyken merdiven süpürdüm. Onun eşi yardım ediyor benim eşim çok sinirli yapamaz demiş. Evde iki tane de kızı var. Biri 28 yaşında.Bana da bir Komsu ben ne zaman 1 aylik bebegimi uyutsam kapımı çalardı. Zaten zar zor uyutuyorum . Sonra kapıya sessizce çıkardım çocuğu gürültüye alıştır derdi. Soğan , yüz istemek için gelirdi. Kalbi kırılmasın diye hep alttan aldım. Bazen mememde Bebek kapı çalardı. Bazen alt değiştirirken.
Insanlarda gerçekten anlayış yok.
Ben sorunumu çözdüm şükür. Zil sesimi kapattım. Sonra vurmaya başladı tak tak. Bu sefer aldım karşıma ne olur bana gelmeden önce bir msj at. Dedim. O günden sonra ne msj attı ne geldi.
Sanırım kurtuldum :))
Kapı için de polis garip olur sanki.Böyle dangoz ailere sinir oluyorum.Bir kere polisi dikin kapılarına bak bir daha yapıyorlar mı?Kime sorsan herkes modern,çağdaş zaten
Bizim ev dubleks bir de. Bebeği kesinlikle alt kata indirmiyorum geceleri. Ağlar da rahatsız olurlar diye. Zaten indirsem, iki üç gece ağlasa kesin ev sahibine şikayete giderler hemen.Akşam saatlerinde alt komşum bağırarak kavga ederler her akşam mutlaka olur olmazsa da misafiri gelir onla bağırarak konuşurlar . Karşı komşum her gecenin 12 sinde torunları çocukları kapıdan uğurlar tören merasimi gibi bağırış çağırış . Benim 6 Aylık oğlum arada bi ağlar onu da ağzını bantlayamam ama onlar borazan yutmuş gibi konuşmayabilir . Ben çözüm bulamadım gidip konuşmak istemiyorum yüzgöz olucaz diye alt komşunun eşi zaten psikopatın teki manyak bi şey falan yapabilir yani . Öyle dinliyoruz her akşam
Ben de onun için başlığı öyle yazdım. Belki gürültücü komşular aramızda ama kendilerine kondurmuyorlarOlağan 383826262. bdv çözümsüz komşu konusu
Ben de onun için başlığı öyle yazdım. Belki gürültücü komşular aramızda ama kendilerine kondurmuyorlar
En azından belki burada birileri kapıyı kapatırken, balkonda sabahlara kadar okey taşı vururken, acaba mı der?Gürültücü komşular gürültücü olmaktan sizin yazdıklarınızı okuyunca aydınlanıp vazgeçecekler mi sizce?
İhtimal vermiyorum ama umarım diyelim.En azından belki burada birileri kapıyı kapatırken, balkonda sabahlara kadar okey taşı vururken, acaba mı der?
En azından belki burada birileri kapıyı kapatırken, balkonda sabahlara kadar okey taşı vururken, acaba mı der?
Ben aynı o şekil insanlar yüzünden taşındım, bir buçuk sene burnumuzdan getirdiler ne hamileliğimden anladım ne lohusalığımdan utanmadan ya çekecksiniz ya da taşının gidin dediler. İnsaAllah kendi gibileriyle karşılaşıp baş edemezler evlerinden olurlar hatırladıkça kan beynime sıçrıyor Allah yardımcınız olsun. Benimde alt komşumdu ve ahır daha sesizdir diye düşünüyorum.. Binada altları boş üstleri boş sadece iki daire boş ve oda altları ve üstleri. Ne kadar kendilerini bizlere iftira atarak yırtsalarda şekil a herşeyi gösteriyor.Hepimiz birilerinin komşusuyuz, lütfen şöyle bir düşünelim ne kadar saygılıyız. 3 aylık bebeğim var, alt kattakilerin kapı kapatma sesine günde 50 defa sıçrıyor. Kapının kolunu bastırarak kapatın ya. Güm diye neden çekiyorsunuz. Uyarın diyeceksiniz. Biz kavgalıyız. Benzer sebeplerle. Ev sahibimiz aynı ve benim karşı dairemde oturuyor. Defalarca uyardı, evde bebek var, biraz dikkat etseniz, kapının önüne 20 çift ayakkabı bırakmasanız ama durum aynı. İlk defa böyle bir aile ile karşılaştık. Sorsanız çok modernler, çağdaşlar. Var mı başka yolu?
Binanın hakkını yemeyeyim. Ses yalıtımı var. Üstelik biz dubleks daireyiz. Yani onlarla aramızda bizim salon mutfak katımız var. Üstelik ben mutfak ve salondaki bütün sandalye bacaklarının altına keçe yapıştırdım. Onların yatak odasına denk gelirde, çekerken ses olur diye.Demezleeeerrrrr
Bu işlerde biraz yeni binalarında suçu var
Üst komşumla bunu konuştuk bugün konuşmalar bile duyuluyor, özel hayat sıfır. Yıllarca çok mücadele ettim artık sinirlenmiyorum, çözülmüyor çünkü
Sanmıyorum. Çünkü benim kedim de vardı. Gece koşturmasın diye, her sabah saat 4 te uyandığında onunla kalkar oyun oynardım. Taşındığım zamanda ilk iş alt kattakilerin (o zaman başka kiracılar vardı) zilini çalıp, kedim olduğunu, eğer rahatsızlık verici ses gelirse hemen söylemlerini istedim. Çocuk için de geçerli.Ayrica çocuk aklı ve iradesiyle, yetişkin saygısı karşılaştıralamazBebeginiz buyudukce cok daha fazla ses yapabilir ama
Ses yalıtımı var, aranızda bir kat mesafe var... siz mi fazla hassas davranıyorsunuz acaba? Yani şu evden çıkmadığımız günlerde insanların balkonda okey oynaması bile rahatsız ediyorsa sanki çok problemli değiller gibi geldi bana.Binanın hakkını yemeyeyim. Ses yalıtımı var. Üstelik biz dubleks daireyiz. Yani onlarla aramızda bizim salon mutfak katımız var. Üstelik ben mutfak ve salondaki bütün sandalye bacaklarının altına keçe yapıştırdım. Onların yatak odasına denk gelirde, çekerken ses olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?