- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Her satirina maşallah dedim basarilarinin devamini dilerim vallahiHimmmm.
İlk okul 1.sinifta okuma yarismasinda okul birincisi olmustum. Daha sonra sinifin en caliskan ogrencisiydim. Ortaokulda fen bilimleri sinavinda ilçe birincisi oldum. Matematik yarismalarinda okul birincisiydim. Su çiçeğini atlattim cok şükür. Hic takdirden assagi almadim. Lisede güzel az öğrencili bir lisede okudum. Ilk senemde duzenlenen bir yarismada dereceye girdim. Fen bilimlerinde yine hep başarılı oldum cok şükür. Daha sonra lise3te katilmis oldugum bir yarismada 500 küsür kişi arasindan 7.olmus yurt dışında dil egitimi kazandim ve bir sürü ödül ve ehliyet kursunu da ucretsiz kazandim. Okuldan da müdürün bizzat eliyle verdigi onur belgesiyle mezun oldum. Derken güzel bir dereceyle güzel bir okul kazandim..
Ama hayatimin ennn guzel seyini Allahim bana verdi. Eşimi. . Hayatimda kazandigim en büyük şey benim eşim. Su an dinleniyorum. 4 dil biliyorum. 1 yil Çince egitimi aldim ama maalesef ki tam ogrenemedim yarida biraktim. Okumayi cok seviyorum, ogrenmeyi cok seviyorum. Hayati seviyorum. Dedigim gibi insallah yakinda faydali islere adim atmayi düşünüyorum ;-)
Bu kadar. Sen sordun ben de söyliyim dedim
Her satirina maşallah dedim basarilarinin devamini dilerim vallahi
Ben de unideyim ama İng kursuna gitmeye useniyorumBilgece .!.:Allah annemden babamdan kardeslerimden razi olsun. Herkes disarda iyun oynarken biz ablalarimla evde genel kültür oyunu oynardik.
Teşekkür ederim. Insallah evlatlariniz da vok büyük başarılara imza atarlar.. sevgilerr
Ben de unideyim ama İng kursuna gitmeye useniyorumdonem basinda basliyorum inşallah kursa
Bu hoş olmuş
Hahahaha yani??
Cok şükür baska hastalik gecirmedim Allahım a bin şükür. . Bi bunu dedim o yuzden
"Şunu kazandım, bunu kazandım, orda birinciydim, burda derecedeydim, ..." diye okurken "su çiçeğini atlattım çok şükür"ü görünce çok komik geldi
Sana da basarilar :))Ha bekarsin yani. Hadi bismillah de basla. Ingilizce cok onemli. Evde de başlayabilirsin aslinda. Kursta da pekismis olur.. insan beyni bilgi aldikca genisleyen bir beyin o yuzden ogrenmenin yaşı yok derler. Ogrendikce öğren bence. Ogrenmek cok güzel hele de kizlarin ogrenmesi bilgili olmasi cok daha guzel. Hayatinda sana hep başarılar dilerim...
Kiz sen neymissin boyle.... MasallahHimmmm.
İlk okul 1.sinifta okuma yarismasinda okul birincisi olmustum. Daha sonra sinifin en caliskan ogrencisiydim. Ortaokulda fen bilimleri sinavinda ilçe birincisi oldum. Matematik yarismalarinda okul birincisiydim. Su çiçeğini atlattim cok şükür. Hic takdirden assagi almadim. Lisede güzel az öğrencili bir lisede okudum. Ilk senemde duzenlenen bir yarismada dereceye girdim. Fen bilimlerinde yine hep başarılı oldum cok şükür. Daha sonra lise3te katilmis oldugum bir yarismada 500 küsür kişi arasindan 7.olmus yurt dışında dil egitimi kazandim ve bir sürü ödül ve ehliyet kursunu da ucretsiz kazandim. Okuldan da müdürün bizzat eliyle verdigi onur belgesiyle mezun oldum. Derken güzel bir dereceyle güzel bir okul kazandim..
Ama hayatimin ennn guzel seyini Allahim bana verdi. Eşimi. . Hayatimda kazandigim en büyük şey benim eşim. Su an dinleniyorum. 4 dil biliyorum. 1 yil Çince egitimi aldim ama maalesef ki tam ogrenemedim yarida biraktim. Okumayi cok seviyorum, ogrenmeyi cok seviyorum. Hayati seviyorum. Dedigim gibi insallah yakinda faydali islere adim atmayi düşünüyorum ;-)
Bu kadar. Sen sordun ben de söyliyim dedim
Sevindim senin adina atanmana ayri bi sevindim :)Tikkabiaşina post: 36900647 .!.:25 yaşıma gelebilmeyi başardım mesela.. Aileme hayırlı bir evlat olabildim. Bir de çok uğraştım ama atandım.
Allah musmutlu etsin:)Cok zorda olsa evlenebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?