Himmmm.
İlk okul 1.sinifta okuma yarismasinda okul birincisi olmustum. Daha sonra sinifin en caliskan ogrencisiydim. Ortaokulda fen bilimleri sinavinda ilçe birincisi oldum. Matematik yarismalarinda okul birincisiydim. Su çiçeğini atlattim cok şükür. Hic takdirden assagi almadim. Lisede güzel az öğrencili bir lisede okudum. Ilk senemde duzenlenen bir yarismada dereceye girdim. Fen bilimlerinde yine hep başarılı oldum cok şükür. Daha sonra lise3te katilmis oldugum bir yarismada 500 küsür kişi arasindan 7.olmus yurt dışında dil egitimi kazandim ve bir sürü ödül ve ehliyet kursunu da ucretsiz kazandim. Okuldan da müdürün bizzat eliyle verdigi onur belgesiyle mezun oldum. Derken güzel bir dereceyle güzel bir okul kazandim..
Ama hayatimin ennn guzel seyini Allahim bana verdi. Eşimi. . Hayatimda kazandigim en büyük şey benim eşim. Su an dinleniyorum. 4 dil biliyorum. 1 yil Çince egitimi aldim ama maalesef ki tam ogrenemedim yarida biraktim. Okumayi cok seviyorum, ogrenmeyi cok seviyorum. Hayati seviyorum. Dedigim gibi insallah yakinda faydali islere adim atmayi düşünüyorum ;-)
Bu kadar. Sen sordun ben de söyliyim dedim