Herkes çok iki yüzlü ve yapmacık??!???!!!

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Yaşadığım bazı olaylardan dolayı insanların çoğundan nefret ediyorum. Herkes iki yüzlü ve samimiyetsiz geliyor. Kimseyi sevmek ve kimseye bağlanmak istemiyorum. Hiç böyle hissettiğiniz oldu mu? Eğer olduysa ne yaptınız?

Ara sıra oluyor geçiyor

Tekrar insanları hayatıma girmeleri için şans veriyorum ama

Fazla beklenti içine girmeden
Fazla güvenmeden
Fazla bağlanmadan
Fedakarlık yapmadan

O zaman ne yaparlarsa yapsınlar canın acımıyor

Gerek duymuyorum.

Akıl verenlerden de nefret ediyorum.! Benden 3 yaş büyük ama bana akıl veriyor bugün şahsın biri!!!

Bana akıl verip sinir edeceğine hiç konuşmam daha iyi!!!!!!!!

Yaşadığım bazı olaylardan dolayı insanların çoğundan nefret ediyorum. Herkes iki yüzlü ve samimiyetsiz geliyor. Kimseyi sevmek ve kimseye bağlanmak istemiyorum. Hiç böyle hissettiğiniz oldu mu? Eğer olduysa ne yaptınız?
Dönem dönem hepimize oluyor.
Bu duygular sizi hasta eder ve yine olan size olur. O nefret ettikleriniz ise mutlu mesut devam eder.
Bu kadar olumsuz düşünmeyin, umursamayın, yazık etmeyin kendinize..
Bu dönemi atlatana kadar; farklı uğraşlar bulun. Kişisel gelişim- terapi kitapları okuyabilirsiniz. Çok faydası oluyor.

Hı hı oldu böyle hissettiğim.uzun zamandır o moddayım.gerekli olduğu sürece insanlarla muhattap oluyorum.muhabbetim de ona göre.kimsenin biseyine karışmıyorum yorum yapmıyorum öylece izliyorum.

Oldu olmaz mı. Sonuç; kapı gibi iletişim problemleri ve asosyallik. Çoğu insan o kadar aptal geliyor ki aynı ortamda bulunmak bile istemiyorum.

Yılmaz Morgül geldi aklıma, musıkide herkes iki yüzlü diye ağlamıştı dizlerine vura vura. :D :D

Bana da öyle geliyor çoğu zaman, çok çok yakın bir arkadaşım var bi biz akıllıyız herkes manyak deyip gülüşüyoruz. Muhtemelen millet de bize öyle diyordur. :D

Back
X