- 8 Ağustos 2016
- 553
- 543
- 23
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmayın..her seyın hayırlısı..olmazsa da can saglıgıçok sevdıgım adama herseyımı verdım. hayatımdan cıkalı yıllar oldu,bakıre deılım! yenı bırıyle tanıstım durust oldum ona karşı tepkısız kaldı yargılayamam benımde ılıskılerım oldu dedı ama nedense korkuyorum...
Ins. tez zamanda bebısınıze kavuşursunuz...nıck.ınızı cok begendım bu arada:)Bebeğimiz olmuyor
Gencsenız sızın yıne sansınız var...bu toplumda kadının genclıgı her sey, sadece genç kadınlar evlenıyo gıbı...ben 4o sayılırm, ısım cok zor...hayırlısı Allahtan dıyelım2 küçük çocuğumla aldatılıp boşandım. Allah'ım kalbime ferahlık huzur versin, iyilerle karşılaştırsın, ileride eğer hayırlısı ise vicdanlı, insan sevgisi olan birini karşıma çıkarsın inşallah.
Teskekur ederm simdilik hersey guzel haftasonu goruscezKorkmayın..her seyın hayırlısı..olmazsa da can saglıgı
Hadi hayırlısı bakalım..:)Teskekur ederm simdilik hersey guzel haftasonu goruscez