• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes derdini tek cümlede yazsın

İstediğimi söküp almaya kaç gün kaldı?
( dertsiz dünya nasıl gözükür acaba diyesim geldi, kızlar inşallah en kısa zamanda ne derdiniz varsa kurtulursunuz :KK19:)

kiloluyum

çok sevdıgım adama herseyımı verdım. hayatımdan cıkalı yıllar oldu,bakıre deılım! yenı bırıyle tanıstım durust oldum ona karşı tepkısız kaldı yargılayamam benımde ılıskılerım oldu dedı ama nedense korkuyorum...

Allah dertlilere deva, hastalara sifa versin.

Calisiyorum, maddi durumum iyi.ama bazen bunaliyorum. Motivasionum dusuyor.

çok sevdıgım adama herseyımı verdım. hayatımdan cıkalı yıllar oldu,bakıre deılım! yenı bırıyle tanıstım durust oldum ona karşı tepkısız kaldı yargılayamam benımde ılıskılerım oldu dedı ama nedense korkuyorum...
Korkmayın..her seyın hayırlısı..olmazsa da can saglıgı

2 küçük çocuğumla aldatılıp boşandım. Allah'ım kalbime ferahlık huzur versin, iyilerle karşılaştırsın, ileride eğer hayırlısı ise vicdanlı, insan sevgisi olan birini karşıma çıkarsın inşallah.
Gencsenız sızın yıne sansınız var...bu toplumda kadının genclıgı her sey, sadece genç kadınlar evlenıyo gıbı...ben 4o sayılırm, ısım cok zor...hayırlısı Allahtan dıyelım

Öncelikle Allah kimseye dermansız dert vermesin en başta sağlık versin Amin.. benim derdimde eşime olan guvensizligim ve ondan çok fazla ilgi beklemem..Niye boyleyim bilmiyorum bu aralar ruh halim hiç iyi değil..

Back
X