Herkes doğru bir ben mi yanlışım :(

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
direk anlatmak istiyorum 3 yıldır bırlıkte oldugum erkek arkadasım cuma gunu yazlıga gıttı havuzda tanıstıgı 2 öğretmen bayanla aksam 11,30 da arabasına bınıp canlı müzik yapan yere gıttı ve benım haberım yoktu arabasındayım dedı sadece ve 1 günlük bile tanımadıgı ınsanla eve dönmesını söyledim dinlemedı ben ağlarken gülüp telı yüzüme kapattı. Gece 3 4 gibi geldi eve mesaj attı kızlar alkol almıs kendısı almamıs arabayı o kullanmıs kımseye dokunmamıs bıraz eğlenmek ıstemıs bana bunları söyledi fakat ben ayrıldım. Beni takmadan kızacagımı bılerek tanımadıgı kızlarla gıtmesı gururuma dokundu ustelık ağlarken umursamadan yuzume kapatması ve her zaman hiç bir sey olmamıs gıbı davranması benı sınır edıyor herseye sustum bu zamana kdr artık dayanamadım. En son da bana 2 gun sonra ağlayıp gelme o zman dedi sanıyor kı vazgeçemem herseyını affederim artık onu ıstemıyorum ama 3 yılı atamıyorum cok kötüyüm bana bıraz moral verın

3 yılın hatrına geri dönme derim. Senin düşüncelerini umursamayan bir insanla ne kadar mutlu olabilirsin ki hep verici olur hiçbir şey alamaz kendini üzersin. Üstelik tanımadığı insanlarla bara giden bir adamı bende afetmezdim. Bir de dokunmadım demiş belirtmiş oraya takıldım. Suçlu insan kendini ispatlamaya çalışır.

beyimiz rahat rahat takılsın tabi, nasılsa senin onu bırakamayacağının farkında ,

bu yaşadığının daha beterini yaşamak istemiyorsan dönme derim ,

zaten senin onun yüzüne bakmadığını anlayınca o kuyruğu kıstırıp dönücek ve o zaman defetmeni tavsiye ederim

çok saygısız aynı şeyi sen yapsan nolurdu acaba

geçmiş 3 yıla ağlamak, önümüzde ki 30 yıl boyunca ağlamaktan iyidir diye düşünüyorum. hemen yol verin, gitsin takılsın canlı canlı müziklerle kendinize reva gördüğünüz şey bu olmamalı, boşverin 3 yıl dediğiniz ne? daha iyi biriyle tanışınca aklınıza bile gelmez yıllar

lütfen odunlara prim vermeyelim.odun neye gerekse o amaçlı kullanalım.ya satmak içindir,ya kereste yapmak için yada yakmak için.

o kadar kötüyüm ki tüm gece uyumadım hala ağlıyorum nasıl atlatacagım bu durumu

en doğrusunu yapmışşsın.. ben de olsam ne kadar üzülsem de arkama bakmazdım. yüreğim yumuşar gibi olunca da ben ağlarken gülmesini ve eğlenmesini hatırlatırdım kendıme...

o kadar kötüyüm ki tüm gece uyumadım hala ağlıyorum nasıl atlatacagım bu durumu

sen ağlarken telefonu kapatmasını ve kötü yönlerini düşün

imkanın varsa ara bikaç arkadaşını kafa dağıt kendini kapama eve odaya

Atlatmak için farklı aktivitelere yönelin, yeni arkadaşlıklar kurun, mevcut arkadaşlarınızla görüşüp sohbet edin, yalnız da olsanız gezin. Hayatın ondan ibaret olmadığını anlamaya çalışın, yaptığınız her işte onu hatırlatan birşey bulmaktan vazgeçin. Daha önünüzde uzuuun yıllar olduğunu ve hayatın yakında yepyeni şeylerle sizi mutlu edeceğini düşünün...

en doğrusunu yapmışşsın.. ben de olsam ne kadar üzülsem de arkama bakmazdım. yüreğim yumuşar gibi olunca da ben ağlarken gülmesini ve eğlenmesini hatırlatırdım kendıme...

Bende öyle yapıyorum gece eve gelınce bır de mesaj atıp konusmaya calıstı ama ben onun adını bıle duymak ıstemıyorum hala neye ağlıyorum anlamıyorum da hep böyle yapmıstı cogu seyı affettm kendınden hoslanan kızla okul servısınden ınınce burgerde yemek yemesını mesala okulu manısada üni de ama eve gideblirdi ben herseyını affettim hala affederım sandı ondan yaptı ama unutmak ıstıyorum canım fazla yanmadan nasıl unuturum​

Hiç barışmayayım artık hayatıma o olmadan devam etmelıyım ayrılmakla iyi yapmısım ona haksızlık yapmıyorum öyle degıl mı??

Hiç barışmayayım artık hayatıma o olmadan devam etmelıyım ayrılmakla iyi yapmısım ona haksızlık yapmıyorum öyle degıl mı??

eğerki barışırsan kendine haksızlık yaparsın

biraz gurur, daha öncesinde de hoşuna gitmeyen şeyler yapmış

bu böyle devam eder , hep üzülen sen olursun nedne çünkü hani nasılsa onu bırakmıyosun ya

o kozu almış eline nasılsa

canım benim hiç üzülme senin için çok zor biliyorum bunları yaşamadan yorum yapmak bizim için kolay ama;
haline şükretmelisin

evet haklısın vazgeçemem ne yaparsa yapsın köpek gibi pesınden koşarım sanıyor ama artık güçlü olacagım ve onu unutmaya calısacagım zaten üni gideceğim bu yıl blkı burdan uzak bir sehre hersey o zaman düzelir belki benım ıcın dua edın bıraz ıyı olayım

Ben nedense yazdıklarınızdan bir süre sonra geri döneceksiniz hissine kapıldım. Bir de adamın rahatlığına ve cüretine şaşırdım daha önce de sanki bu tip olaylar yaşanmış siz de affetmişsiniz gibi adamın pişkinliği ve olayları anlatması filan çok yüz bulmuş da astarını isteyen yılışık bir tip gibi.

zararın neresinden dönersen kardır.
bence kurtulduğuna şükretmelisin, yanlış insanmış zaten.

aynen her söylediğinizde haklsınız çok yüz buldu ınanın 3 yıldır tüm ayrılmamak ıcın zor durdum cunku onu ben cok sevmıstım ama artık dönmeyecegım 2 sözüne ınanmayacgım güçlü olmaya calısıyorum ama nasıl olacak bılmıyrm

sen de git havuza 2 tane herifle tanış mekana git bakalım ne oluyor madem doğal bir şey bu sen e yapabilirsin demektir. yalnız adamlara dikkat et it kopuk olmasın. arkadaşının tanıdığı birileri olursa güzel olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…