sen de git havuza 2 tane herifle tanış mekana git bakalım ne oluyor madem doğal bir şey bu sen e yapabilirsin demektir. yalnız adamlara dikkat et it kopuk olmasın. arkadaşının tanıdığı birileri olursa güzel olur. :)
aynen her söylediğinizde haklsınız çok yüz buldu ınanın 3 yıldır tüm ayrılmamak ıcın zor durdum cunku onu ben cok sevmıstım ama artık dönmeyecegım 2 sözüne ınanmayacgım güçlü olmaya calısıyorum ama nasıl olacak bılmıyrm
Umarım dönmezsizin kendi değerinizin farkına varırsınız çünkü anlattıklarınıza göre zayıf karakterli birisi sizi ilerde de hep üzecek potansiyele sahip.
erkekten değişmesini beklemeyin kütük tersten yazınca yine kütüktür
3 yıl olsun 5 yıl olsun 10 yıl olsun bu nasıl bi midesizlik nasıl bi heycan allah aşkına bunu yapan sadece adi ve şerefsiz olabilir kusura bakma ...
3 yılı bırak önce kendisine ve sana saygısı yok ...Böyle insanlarla gelecek kurup kendi hayatını zindan etmek yerine Allah karşına inşallah dürüst sana değer veren birini çıkarır kıymetini bilir...Bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın sonra şükredersn hayatından böyle birinin çıktığı için...
Sakın ola ki affetme gene kendi kararın ama bugün bunu yapan yarın daha kötü şeylerle karşına çıkabilir...
Bide bi insan asla pişman olcağı şeyi yapmamalı bence !
Böyle oldugnu bende bılmıyorum yenı öğrendım böyle karektersiz oldugunu ama asla dönmeyecegım artık benımde bir gururum var bu kadar da yetti ayrılmak ıcın
"Kimseye dokunmadım."
Dediği an olay ve ilişki bitmiştir. Bunu açıklamasına bile gerek yok, tabiki dokunmayacak.
Ki bence birlikte bile olmuşlardır dokunmadım dediyse vardır bir hikmeti..
11,30da gidip 3,30 a kadar kım bılır ne halt yemıstır. Birde yüzsüz gibi söyleyip bana güven sen yat demıstı. Şerefsiz olur da ınsan bu kadar olmaz Allaha havale edıyorum ettiğini bulur cezasını çeker umarım elimdn baska hiçbir sey gelmıyor
Allah iyilerlee karşılaştırsın canım ama bazende göremiyoruz ama bi hareketleriyle her şeyide yıkabiliyolar o da Allahın bize bi işareti oluyo heralde gör bak bu böyle diye...
Hiç tanımadığı kadınlar falan ilerde napar ne eder hep şüphe şüpheylede ilişki yürümüyo...sinek küçük mide bulandırıyo...
3 yıl yine erken canım, Allah kurtarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?