Herkes doğru bir ben mi yanlışım :(

keşke dediğini yapabilseydim ama bıraktım artık onun seviyesıne düşemem kendi karekterini gösterdı Allaha havale ettim ettiğini bulur inşallah o da hiç mutlu olamaz

Umarım dönmezsizin kendi değerinizin farkına varırsınız çünkü anlattıklarınıza göre zayıf karakterli birisi sizi ilerde de hep üzecek potansiyele sahip.

Umarım dönmezsizin kendi değerinizin farkına varırsınız çünkü anlattıklarınıza göre zayıf karakterli birisi sizi ilerde de hep üzecek potansiyele sahip.

evet öyleyim hemen söylediğine ınanıyorum ve affedıyorum düzelir diye umuyorum ama suan gerçekten dönmek ıstemıyorum aklıma hep yaptıklarını gelıyor benı daha fazla uzmesıne ızın vermemelıyım

3 yıl olsun 5 yıl olsun 10 yıl olsun bu nasıl bi midesizlik nasıl bi heycan allah aşkına bunu yapan sadece adi ve şerefsiz olabilir kusura bakma ...

3 yılı bırak önce kendisine ve sana saygısı yok ...Böyle insanlarla gelecek kurup kendi hayatını zindan etmek yerine Allah karşına inşallah dürüst sana değer veren birini çıkarır kıymetini bilir...Bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın sonra şükredersn hayatından böyle birinin çıktığı için...

Sakın ola ki affetme gene kendi kararın ama bugün bunu yapan yarın daha kötü şeylerle karşına çıkabilir...
Bide bi insan asla pişman olcağı şeyi yapmamalı bence !

Böyle oldugnu bende bılmıyorum yenı öğrendım böyle karektersiz oldugunu ama asla dönmeyecegım artık benımde bir gururum var bu kadar da yetti ayrılmak ıcın

"Kimseye dokunmadım."
Dediği an olay ve ilişki bitmiştir. Bunu açıklamasına bile gerek yok, tabiki dokunmayacak.
Ki bence birlikte bile olmuşlardır dokunmadım dediyse vardır bir hikmeti..

Böyle oldugnu bende bılmıyorum yenı öğrendım böyle karektersiz oldugunu ama asla dönmeyecegım artık benımde bir gururum var bu kadar da yetti ayrılmak ıcın

Allah iyilerlee karşılaştırsın canım ama bazende göremiyoruz ama bi hareketleriyle her şeyide yıkabiliyolar o da Allahın bize bi işareti oluyo heralde gör bak bu böyle diye...
Hiç tanımadığı kadınlar falan ilerde napar ne eder hep şüphe şüpheylede ilişki yürümüyo...sinek küçük mide bulandırıyo...

"Kimseye dokunmadım."
Dediği an olay ve ilişki bitmiştir. Bunu açıklamasına bile gerek yok, tabiki dokunmayacak.
Ki bence birlikte bile olmuşlardır dokunmadım dediyse vardır bir hikmeti..

11,30da gidip 3,30 a kadar kım bılır ne halt yemıstır. Birde yüzsüz gibi söyleyip bana güven sen yat demıstı. Şerefsiz olur da ınsan bu kadar olmaz Allaha havale edıyorum ettiğini bulur cezasını çeker umarım elimdn baska hiçbir sey gelmıyor

3 yıl yine erken canım, Allah kurtarmış.

yani kuzenı akrabası veya aile dostu olsa zaten bu kadar tepki vermezdim aynı gün icinde havuzda tanıstıgın ınsanla sen arabasına bınıp gidebiliyorsan bıtmıstır benım ıcın Allah korudu belkı de iş ciddiye bılmeden ne mal oldugunu anladım kurtuldum

3 yıl yine erken canım, Allah kurtarmış.

evet evlenıp cocugum olduktan sonra gerçek yzünü görseydım daha kötü ve zor olurdu banaa daha fazla zarar veremedı elbet unuturum ama bu yaptıklarını asla unutamam

oldukça haklısınız, ama muhtemelen ilişkide bir ilgi sevgi alaka eşitsizliği var. siz çok veren, çok seven taraf olmanız sebebiyle erkek arkadaşınızın gereksiz bir öz güven edinmesine sebep olmuşsunuz. ağlayarak dönme diyebilecek kadar gitmeyeceğinizden emin. yani özetle, ne yapsam bu insana ben çeker diyor. 3 yıl değil isterse 13 yıl olsun bu insanla işiniz olmamalı. kapatın bu defteri derim. ne kadar zor olsa da sevilmediğiniz bir ilişkide olmaktan zor olmaz.

kimine göre aldatmak yatıp kalkmaktır.kimine göre uzaktan bakmak,samimi olmakta aldatmaktır.ama bu düpedüz aldatma lami cimi yok.bir erkek iki bayanla o saatte evcilik oynamaz.yatıp kalkmadı farzet,oturup o saatlere kadar içmesi nedir,iğrençlik.hala ona haksızlık yaptığını düşünebildiğin,bu kadar saf(iyi niyet anlamında) olduğun için seni tebrik etmek lazım.

Canım ben okurken nasıl kötü hissettim ya Allah korusun böylelerinden. Hiç tanımadığın biriyle havuza git sonra gece çık kaç saat eğlen...
Sakın ama sakın geri dönme. Seni ezmiş geçmiş resmen hiç normal bir davranış değil bu. Aman arkadaşım uzak dur.

ben 7 yıllık ilişkimi bitirdim ve bende 3. yılımızda bu tarz şeyler yaşayıp geçmişin anıların hatrına affettim ve daha sonra tekrar aynı şeyler oldu ve baktım her geçen gün daha da saygısızlaşıyor ve üzüyor beni.. çünkü alıştırdım onu, hata yaptığında affedecek biri var karşısında ve korkmadan yapıyor yapacağını... ve şimdi düşünüyorum keşke 3. yılımızda ayrılsaydım ve şu an ayrıyız uzunca bir zaman oldu ve onsuz da yapablyormuşum... Bence zararın neresinden dönerseniz kardır... yeni insanlar tanıyın yine 3-4 yıllık ilişkileriniz olur merak etmeyin ama zaman çabuk geçiyor bi yaştan sonra yeni insanlar tanımak zor geliyor böyleleriyle fazla vakit harcamayın lütfen!

Bu adama sakın geri dönmeyin, şimdi bunu yapan adama ses çıkartmazsan evlenincede seni aldatacağı gün gibi ortada.

Evet 3 yılına yazık ama bir ömürü bu adama harcamanın yanında 3 yılın lafı bile olmaz.

Hepınızın yorumunu okudum ıyıkı böyle bır sayfa var sızlerle dertleşebiliyorum. Hala bırsey yapmadıgını düşünecek kadar saf ve salağım(tım) ama böyle dusunen tek değilmişim sizlerin verdiği cevaplarda gayet haklı oldugumun göstergesi hepınızde Allah razı olsun belkı sız olmasaydınz yıne barısacaktım yıne üzülen ben olacaktım. Şimdi ölsem de aşkımdan geri dönmeyecegım ıyıkı varsınız bana destek olan herkesı cok sevıyorum çok teşekkür ederim..

canım benım senın su saateen sonra donmen demek kendıne hıc hıc deger vermıyosun demektır... çünki..adam sana nasıl olsa aglayarak dönerseın demıs..kendınden o kadar emınkı... sakın bunu kendıne yapma... huylu huyundan vazgecmez... bence bı kadının en degerlı nitelıgı onurudur... haksız olsan amenna gurura gerek yok derdım ama adam senı manen aldatmıs... sen gecenın bır yarısı ıkı adamla gezseydın emın ol o senın yüzüne bıle bakmazdı... adında hemen kötüye cıkardı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…