• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlat ayrimi yapar benim annem gelin evlat yapiyor

yellow27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
26
2
6
34
Abim evlendiginden beri annemlerde yasiyor 7 sene oldu 2 cocuklari da oldu tencere kapak oldular neyse bende evlendim bekarken anneme hep yardimci olurdum abimin karisi yan gelip yatardi hatta annem gelinin ayagina sofra kurardi simdi 7 seneden sonra biraz nihayet iş yapmaya başlayınca bi kiymetli oldu sormayin annem bana biraz once dedi ki Allah gelinimden razi olsun cok is yapiyor bende dedim e yapsin o kadar artik 7 yil oldu dedim kiyameti kopardi sen ne yaptın bana dedi.boyle bir anne olabilir mi ya herkes kızını tutar bu gelinini sok icindeyim boyle anneye mesafe oyle bi koyulur ki ne yapmaliyim sizce

:110:Biz de cok benzer bir sorun yaşıyoruz şöyle ki; Nişanlıyken bile ben hep yardımcı oldum eşimin ailesine.Kız kardeşini görümce değil kardeşim gibi gördüm hiç ayırmadım.Hatta defalarca erkek tarafı misafirliğe geldi kayınvalideme.Görümcem dışarılarda gezerken onun misafirleri için hep ben yardımcı oldum ama kötü oldum hep.Kayınvalideme her zaman kızından çok ben destek olmuşumdur.Ben bana kızından çok değer vermesini istemem zaten veremez de üstelik, o öz kızı sonuçta.Görümcem çok kıskanç bir insan.Aklınıza gelecek herşeyi, herkesi kıskanır.Ben kayınvalideme destek olunca aramız iyi olurdu, biraz kıymet bilirdi.Görümcemle konuştuğunda ise hemen aramız bozuluyordu.Halbuki görümcem annesine pek yardımcı olmayan bir insan.Ben hep iyi niyetli oldığumdan kaybediyorum sanırım.Görümcem işini çok iyi biliyor.

Back