Herkes Evlendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
22 yaşında evlenmiş insanlara imrenilmez üzülünür. Eğlenceli evlilik hayatları emin olun hiç eğlenceli değil. Tabi ki size öyle yansıtacaklar. Allah aşkına bi tane hayatın var 22 yaşında evlenmek ne. Zaten ömrün boyu evli olcan evlenince şimdi tadını çıkar.

ben bankacıyım. böyle senin yaşlarında evli barklı çoluklu çocuklu insanlar gelince o kadar üzülüyorum ki onlara. hayatın manası ev-koca-çocuklar değil öncelikle kendinsin.
kendine değer vermeli ve mutluluğu önce kendinde bulmalısın.
çalışıyorsun işin var paran var. dünyayı gez. kendine hobiler edin. kendine değer kat.
öyle olursa ilerde eşin de aynı kalitede ve kafada olur.
bu yaşta yaptığın evliliğin ne değeri olur ne eşinin kalitesi.
umarım anlatabilmişimdir.
Çok güzel ifade etmişsiniz çok teşekkür ediyorum ve çok haklısınız

Merhaba arkadaşlar, ben 22 yaşındayım. Arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuklu veya nişanlı. Ben şimdiye kadar hep erken olduğunu biraz daha rahat yaşamam gerektiğini düşündüm ve isteyenlerle pek görüşmedim. Çalışıyorum,güzel bir işim mutlu olabileceğim bir hayatım var yani artık yapacağım tek şey evlilik kaldı. son zamanlarda pişman oluyorum görüşmediğime hatta artık onların mutlu olduklarını ve çok rahat, eğlenceli evlilikleri olduğunu gördükçe bende çok istiyorum hayatımda birinin olmasını ve evlenmeyi. Biliyorum daha çok gencim ama sanırım çevremdeki yaşıtlarımın evlilikleri yüzünden böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinlede paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Hayata bakışı benim gibi olan anlaşabileceğim biri olur inşallah, rabbim nasip eder.

Daha 22 sin ya 22...

Ne kadar oturtmuş olabilirsin hayatını? Üniversite okumadın mı, bir kariyer, hobi, uğraş, meslek kendini geliştirme yok mu? 22 yaşında yeni mezun olmuştum ben.

Çevrende hiç kariyer hedefi olan, kendini geliştirmek isteyen yok galiba?

çok gençsin, şimdi evlensen erkenden evlendim keşke biraz daha gezip eğlenseydim diyeceksin.
evlilik kolay değil, sorumluluk işi ve bunun için de ben yaşın önemli olduğunu düşünüyorum.
25 ten önce kimse evlenmesin bence, hala çok toy oluyor insanlar çünkü

23 yasindayım muhtemelen 25ten önce is bulamayacağım. Sevgilim var. Ama 28den öncede evlenmeyi düşünmüyorum

22 yaşında evlilik mi 😂 bende 21 yaşındayım. Benimde çoğu arkadaşım evleniyor. Haftaya birinin nişanı var. Ama bence erken. Ne güzel işin de varmış gez dolaş paranı ye. Sinir stres yok. Oh miss. Benim işte yok oturdum kpss çalışıyorum . 22 yaş çok erken bence çok

ben bankacıyım. böyle senin yaşlarında evli barklı çoluklu çocuklu insanlar gelince o kadar üzülüyorum ki onlara. hayatın manası ev-koca-çocuklar değil öncelikle kendinsin.
kendine değer vermeli ve mutluluğu önce kendinde bulmalısın.
çalışıyorsun işin var paran var. dünyayı gez. kendine hobiler edin. kendine değer kat.
öyle olursa ilerde eşin de aynı kalitede ve kafada olur.
bu yaşta yaptığın evliliğin ne değeri olur ne eşinin kalitesi.
umarım anlatabilmişimdir.

Ben de bankacıyım, 32 olacağım yakında. Gencecik kadınlar geliyor çocuklu. Ha ben 25 te evlendim doğursaydım 6 yaşında çocuğum olacaktı, ama o zamanki benle şimdiki ben arasında dünya kadar fark var. Bir çocuk sorumluluğu almak hiç kolay değil.

Daha 22 sin ya 22...

Ne kadar oturtmuş olabilirsin hayatını? Üniversite okumadın mı, bir kariyer, hobi, uğraş, meslek kendini geliştirme yok mu? 22 yaşında yeni mezun olmuştum ben.

Çevrende hiç kariyer hedefi olan, kendini geliştirmek isteyen yok galiba?
Öncelikle yaşımın farkındayım ve saçma bir düşünce olduğunu anladım. Okulum bitti mezun oldum ve çalışıyorum bu sene. Arkadaşlarımdanda okuyan kariyer sahibi olup aynı zamanda evli olanlarda var

toplum baskısı ne hallere soktu bizi ya ,bende 32 yaşındayım etrafımda herkes ama herkes deli gibi patır patır evlendi.Nasıl evlendiklerine şaşırmak bu işler nasıl oluyor diye düşünmek bir yana kendimde bi sorun mu var diye düşünmeye başladım..Hani bunca millet evleniyosa bi bildikleri vardır hesabı.Bazen korkuyorum ben nasıl evleneceğim diye. Cidden herkesin 30 olmadan evlenip çocuk yapması nasıl tam da o yaşta herkesin karşısına çıkıyor da bide evlilik kararı alıp evleniyorlar valla anlamıyorum..Nasıl evleniyosunuz siz ya:) Bana kalsa evlenmem ama o toplum dedikleri herkesin yaptığını yapmaya itiyor yapmazsan dışlıyor toplum.Ama gaza gelip asla acele karar vermemek lazım hele ki yanlış insanla allah korusun..

22 yaş ve evlilik? Benim için dev ile cüce gibi. 29 umda evlendim. 37 de anne oldum. Dolu dolu yaşadım diyebiliyorum. Gençliğimi de evliliğimi de. Şimdi de anneliği dolu dolu yaşamaya bakıyorum.

Canim onlar erkenden evlendikleri için kayinvalide görümce kahrı çekiyorlar haliyle sana dert anlatmaya çekiniyorlardır. Allah aşkına 22 yaş ne. Genceciksin.. gez, dolaş, paranı harca, eglen boşver, evlilik her zaman olur. Onunde kocaman bir ömür var, daha evlilik icin erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X