Herkes Evlendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 24 yaşındayım hala okul yollarında sürünüyorum.22 yaşında evlenmek marifet mi konu sahibi arkadaşım?

Ya bu yeni nesilin koca merakını napıcaz bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ Sosyal medyaya bakıp aldanıyosunuz hiç çiçek böcek değil evlilik. İşin varmış genceciksin bu yaşta işten eve koştur koştur gelip yemek yapıp koca donu yıkayıp bi de arada derede çocuk yapıp napcaksın. Yapın yapmayın demiyorum ama az bekleyin bari yahu

Yaşıtız.
Şu an zelzeler olsa, yer gök birbirine karışsa evlenmeyi düşünmem ayol :halay:
Daha kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız, keyfimizce gezeceğiz. Bakma sen onlara :KK76:

Merhaba arkadaşlar, ben 22 yaşındayım. Arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuklu veya nişanlı. Ben şimdiye kadar hep erken olduğunu biraz daha rahat yaşamam gerektiğini düşündüm ve isteyenlerle pek görüşmedim. Çalışıyorum,güzel bir işim mutlu olabileceğim bir hayatım var yani artık yapacağım tek şey evlilik kaldı. son zamanlarda pişman oluyorum görüşmediğime hatta artık onların mutlu olduklarını ve çok rahat, eğlenceli evlilikleri olduğunu gördükçe bende çok istiyorum hayatımda birinin olmasını ve evlenmeyi. Biliyorum daha çok gencim ama sanırım çevremdeki yaşıtlarımın evlilikleri yüzünden böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinlede paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Hayata bakışı benim gibi olan anlaşabileceğim biri olur inşallah, rabbim nasip eder.
Aynen bak aklın başında. Etrafındaki kişilerin evlilik yaşı çok düşük olduğu için öyle hissediyorsun. Acelen yok. Evlilik sorumluluklari artirir.ayrica instagram ya da Facebook gibi yerlerde paylaşılan fotoğraflara bakarak ayy onlar çok mutlu ben yalnızım duygusuna kapılma. Oraya bakacak olursak ülkede bu kadar boşanma ayrılmalar olmaması lazımdı.

Telefondan yaziyorum o sebeple imla hatalarim olabilir lakin yazmak istiyorum hattamiz olursa affola :)
23 yasindayim universitemi bitirdim meslegimle ilgili bir yillik stajimi tamamliyorum henuz.
6 senelik beraberligim var lakin evlenmek icin henuz cok cok erken oldugunu dusunuyorum.
Bunca sene calismisim didinmisim kendi paramin keyfini surmek, tabiri caizse onca emegi olan aileme yedirmek, heveslerimi hayallerimi gerceklestirmek istiyorum.
Evlilik ruh esinle oldugu taktirde eminim ki cok guzeldir ancak birkac yil sonra gerceklesmesi bir kayba neden olmayacaktir.
Sakin sakin oyle dusunmeyin gencsiniz yiyin, icin,gezin, gorun, yardim edin.. Sevgilerimle..

22 yasında bekar olmak, kariyerine odaklanmak gezmek tozmak gununu gun etmek normal olan.
Evlenenler normal degıl asıl.
Yarın ne giysem diye dusunmek varken, dogalgaz faturası su kadar gelmısı dusunmek akil karı degıl.
Yirmilerın sonlarında evliligi dusunmek bana göre ideal, simdı erken.

Bekarlıgın tadını cikar. 35 yasındayım sadece bekar olsam iyi, hayatımda da kimse yok.
Sorun da etmiyorum. Sende etme bu guzel yasının kıymetini bil
Allah hayırlı ıyı ınsanlarla karsılastırsın

Neden herkes bu kadar acele etmeye basladi gercekten anlamıyorum.sosyal medya mı etkiliyor ki insanları. Hayatının aşkını hayal etmek heyecan verebilir ama evlenmek neden bu kadar istenmeye baslandi anlamıyorum. Sana degil sözüm yanlış anlama lütfen artik herkes böyle gibi geliyor.

Off çok erken değil mi bunları düşünmek için.Cok mutlu bir evliliğim olduğu halde bekar insanlara çok özeniyorum bazen yaş 29 olacak bu arada.

• Beğen
Reactions: 000
Merhaba arkadaşlar, ben 22 yaşındayım. Arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuklu veya nişanlı. Ben şimdiye kadar hep erken olduğunu biraz daha rahat yaşamam gerektiğini düşündüm ve isteyenlerle pek görüşmedim. Çalışıyorum,güzel bir işim mutlu olabileceğim bir hayatım var yani artık yapacağım tek şey evlilik kaldı. son zamanlarda pişman oluyorum görüşmediğime hatta artık onların mutlu olduklarını ve çok rahat, eğlenceli evlilikleri olduğunu gördükçe bende çok istiyorum hayatımda birinin olmasını ve evlenmeyi. Biliyorum daha çok gencim ama sanırım çevremdeki yaşıtlarımın evlilikleri yüzünden böyle bir düşünceye kapıldım. Sizinlede paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Hayata bakışı benim gibi olan anlaşabileceğim biri olur inşallah, rabbim nasip eder.
22 yaşındasın güzel bi hayatın var ve yapmadığın tek şey evlilik kaldı öyle mi🤔valla tebrik ederim hayatı nasıl bu kadar hızlı dolu dolu yaşayıp 22 yaşında bu kadar yol aldın👏 Bi ara bize de ders ver nasıl oluyormuş:kahve:

Onların eğlenceli ve rahat evlilikleri olduğuna emin misin? 20 li yaşların basında evlilik sorumluluğu almış,neyin eğlencesi bu.Yemek yapıp,çamaşır yıkıyor mecburen rutin olarak.Bi eğlence göremedim.

Her evlilik mutluluk mu getiriyormuş?şu herkes denen cemiyet evlenmeyenlere kötü kadın etiketi mı yapıştırıyor.tum evlenmeyenler kötü mu diyor.dogru insanı tutup ayağına mı getiriyor.
o zaman burda mutsuz olan konu açan herkes kim?:KK53:

• Muhteşem
Reactions: 000
Nasıl vizyonsuz bir çevreniz varmış öyle...

ben bankacıyım. böyle senin yaşlarında evli barklı çoluklu çocuklu insanlar gelince o kadar üzülüyorum ki onlara. hayatın manası ev-koca-çocuklar değil öncelikle kendinsin.
kendine değer vermeli ve mutluluğu önce kendinde bulmalısın.
çalışıyorsun işin var paran var. dünyayı gez. kendine hobiler edin. kendine değer kat.
öyle olursa ilerde eşin de aynı kalitede ve kafada olur.
bu yaşta yaptığın evliliğin ne değeri olur ne eşinin kalitesi.
umarım anlatabilmişimdir.

Keşke 22 yaşıma dönsem ne kadar bekar ve rahattım :)

Okul, iş ve sırada evlilik diye düşünüp, evlenmiş olmak İçin evlenmeyi düşünmeyin. Dışarıdan görüldüğü gibi eğlenceli değildir emin olun. Elbet mutlu evlilikler var sözüm onlara değil. Fakat çevrenizdeki istisnasız herkesin evli, mutlu ve çocuklu üçlemesini tamamlamış olduğuna inanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X