• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes evlenince... :)

ayliin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
116
58
48
Merhaba canlar.
2 hafta önce nişanlandım ve nişanlımı 3 ay tanıdım öyle nişanlandık.
3 ay boyunca birlikte çalıştık ve sabah akşam hep yan yanaydık.
Çok sevdim, alıştım. Bana karşı çok ilgiliydi. Hemen hemen her gün yemeğe gidelim mi derdi. Sürekli iltifat eder, gözlerimin içine gülümseyerek bakardı. Nişanlandık şimdi hiç eskisi gibi değil. İlgisiz, günde en fazla 2 defa arıyor o da en fazla 5 dk konuşup kapatıyoruz, mesajlaşma zaten yok. Ben nişanlanınca işi bırakmak durumunda kaldım. O çok yoğun çalışıyor. Aynı aynda birçok şeyle uğraşıyor. Bu süre zarfında ona anlayış göstermemi istiyor ama bazen gerçekten çözemiyorum onu. Arabası var istese yarım saatliğine de olsa yanıma uğrayabilir. Çünkü kendi işinin patronu. Ama yapmıyor.. Geçen birlikte arkadaşının düğününe gittik. Orada da bana hiç ilgi göstermedi yüzüme bile bakmadı, dansa kaldırmadı. Diğer nişanlıları görüp imreniyorum. Nişanlanmadan önce harika bir insandı. Bir insan bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar değişebilir? :KK64:

İşi niye bıraktınız ki.
Halbuki nişan-düğün arası en çok paraya ihtiyacınız olduğu dönem değil mi?
Nişanlı kişisine gelince ilgisi azalmış size karşı.
Ya sevgisinden emin değil ya da sizden emin değil.

Herkes evlenince, sizinki nişanlanınca
Biraz erken olmuş.

İşi niye bıraktınız ki.
Halbuki nişan-düğün arası en çok paraya ihtiyacınız olduğu dönem değil mi?
Nişanlı kişisine gelince ilgisi azalmış size karşı.
Ya sevgisinden emin değil ya da sizden emin değil.
Aynı ortamda çalışmak istemedi. İş yüzünden gerginleşip sana yansıtmak istemiyorum dedi.
Aslında çok haklısın paraya en çok ihtiyacım olduğu dönem. Başka bir işte çalışmama karşı değil.
Sadece onun yanında çalışmamı istemiyor. Bu da açıkçası beni düşündürüyor. Sanki biraz serbest takılmak istediği için beni yanında istemedi. İnsanın aklına her şey geliyor

İsini birakman cok sacma olmus
İsine geri donmelisin
Ben buna takildim bi tek

bana da işini bırakman biraz tuhaf geldi seninde ihtiyaçların var nasıl karşılıcaksın ? birde öyle değişmesi sanki sizi özellikle uzaklaştırmış gibi geldi bana.

Ben yanlış düşünüyor olabilirim belki ama dizin ki sizi adım adım hayatına sokacaklen adım adım hayatından uzaklaştırıyor.

Nişanlılık durumunuzu bir hata olarak değerlendiriyor olabilir mi ?

3 ay biraz erken bu tarz kararlar için ve en önemlisi bir insanı tanımak için. Is ciddiye binince korkmuş yada fikri değişmiş olabilir.
O işten ayrılsanda bir an önce bir işe girmelisin. Boşta kalınca ve bu ilgisizlikle hem daha cok kafada kurar hem ozguven kaybı yaşarsın.

Erkekler ilk başta çok ilgili olur sonra bu azalır.
Bence sana öyle geliyordur.
Konuşabilirsin bu durumu onla..

Açıkçası eşlerin aynı yerde çalışmasına ben de pek sıcak bakmıyorum. Kadının da erkeğin de kendine ait özel alanlarının olması ve farklı işyerlerinde çalışarak birbirlerini özlemesinden yanayım. Belki böyle düşünüyordur gerçekte. Ama siz henüz nişanlısınız ve kendinize yeni bir iş bulmadan ayrılmanız gerçekten garip olmuş. Siz neden kabul ettiniz ki işten ayrıl dedikten sonra hemen eyvallah diyerek ayrılmayı? Onun iletişimi azaltmasını hiç doğru bulmuyorum. Belki birşeylerden emin değildir, kendisini samimi bir şekilde ortaya koymadan kimse bilemez, siz de bilemezsiniz bence. Çünkü kısa sürede nişanlanmışsınız. Onu gerçekten tanıdığınıza emin misiniz? Nişandan sonra ilişkide birşeyler mi değişti? Kendinizi tamamen ona adadığınızı gösteren davranışlarda mı bulundunuz? Bana kalırsa güçlü duruşunuzu ortaya koyun ve o da kendisine çeki düzen versin. Ben böyle istiyorum, böyle olacak devri geçeli çok oldu. Evlenen tek o değil, siz de evleniyorsunuz.

İsini birakman cok sacma olmus
İsine geri donmelisin
Ben buna takildim bi tek
Ben onun yanında çalışandım açıkçası. Onun mağazasında elemandım. Sonrasında böyle bir durum olunca yanında eleman gibi çalışmamı, sorunlu müşterilerle uğraşıp sıkıntı yaşamamı istemedi. Diğer esnaflara karşı nişanlısını yanında çalıştırıyor demelerini istemedi. İşimden çok memnundum ama orda çalışmam imkansızdı yani. Yine ben onu düşündüm. Sonuç ben işsiz kaldım.

bana da işini bırakman biraz tuhaf geldi seninde ihtiyaçların var nasıl karşılıcaksın ? birde öyle değişmesi sanki sizi özellikle uzaklaştırmış gibi geldi bana.
Ben onun yanında çalışandım açıkçası. Onun mağazasında elemandım. Sonrasında böyle bir durum olunca yanında eleman gibi çalışmamı, sorunlu müşterilerle uğraşıp sıkıntı yaşamamı istemedi. Diğer esnaflara karşı nişanlısını yanında çalıştırıyor demelerini istemedi. İşimden çok memnundum ama orda çalışmam imkansızdı yani. Yine ben onu düşündüm. Sonuç ben işsiz kaldım. Ama başka bir işte çalışmama karşı değil. Nişanlıyken ikimizinde aynı ortamda çalışmasının sıkıntı yaratacağını düşündük.

3 ay biraz erken bu tarz kararlar için ve en önemlisi bir insanı tanımak için. Is ciddiye binince korkmuş yada fikri değişmiş olabilir.
O işten ayrılsanda bir an önce bir işe girmelisin. Boşta kalınca ve bu ilgisizlikle hem daha cok kafada kurar hem ozguven kaybı yaşarsın.
Evet çok erkendi. Bunun farkına sonradan vardım ama geç oldu işte. İlgisizliğini geçici olarak nitelendiriyor. Sadece bu aralar işleri çok yoğunmuş. Ama bana bahane gibi geliyor. Çünkü günde yarım saatini benimle telefon görüşmesine ya da yanıma gelmesine engel olabilecek kadar ağır ve karmaşık bir işi yok.

Ben yanlış düşünüyor olabilirim belki ama dizin ki sizi adım adım hayatına sokacaklen adım adım hayatından uzaklaştırıyor.

Nişanlılık durumunuzu bir hata olarak değerlendiriyor olabilir mi ?
Hata olarak değerlendirmesine neden olacak hiçbir şey yapmadım cidden. Aksine çok ilgi alaka gösterdim. Yemek yapmayan ben onun için sevdiği yemekleri yapıp davet ettim kaç defa. Sanırım fazla ilgi gösterdim şımarttım. Onun ilgisizliğinin sebebi beni garantiye aldığını düşünmesi olabilir. Rahatladı sanki

Erkekler ilk başta çok ilgili olur sonra bu azalır.
Bence sana öyle geliyordur.
Konuşabilirsin bu durumu onla..
Birçok defa konuştum ama hep işini bahane ediyor. Bu durum geçici diyor ama ben onun asıl karakterinin bu olduğunu düşünüyorum artık. Ne yazık... Yıllarca herkesi reddediyorsun, kimseye güvenip sevemiyorsun. Birisi çıkıp seni kendine çok inandırıyor, güven aşılıyor, ilgi gösteriyor. "Evet tamam bu o" diyorsun. Ama yüzük takılınca tüm ilgi alaka bitiyor.

Açıkçası eşlerin aynı yerde çalışmasına ben de pek sıcak bakmıyorum. Kadının da erkeğin de kendine ait özel alanlarının olması ve farklı işyerlerinde çalışarak birbirlerini özlemesinden yanayım. Belki böyle düşünüyordur gerçekte. Ama siz henüz nişanlısınız ve kendinize yeni bir iş bulmadan ayrılmanız gerçekten garip olmuş. Siz neden kabul ettiniz ki işten ayrıl dedikten sonra hemen eyvallah diyerek ayrılmayı? Onun iletişimi azaltmasını hiç doğru bulmuyorum. Belki birşeylerden emin değildir, kendisini samimi bir şekilde ortaya koymadan kimse bilemez, siz de bilemezsiniz bence. Çünkü kısa sürede nişanlanmışsınız. Onu gerçekten tanıdığınıza emin misiniz? Nişandan sonra ilişkide birşeyler mi değişti? Kendinizi tamamen ona adadığınızı gösteren davranışlarda mı bulundunuz? Bana kalırsa güçlü duruşunuzu ortaya koyun ve o da kendisine çeki düzen versin. Ben böyle istiyorum, böyle olacak devri geçeli çok oldu. Evlenen tek o değil, siz de evleniyorsunuz.
Ben onun yanında çalışandım açıkçası. Onun mağazasında elemandım. Sonrasında böyle bir durum olunca yanında eleman gibi çalışmamı, sorunlu müşterilerle uğraşıp sıkıntı yaşamamı istemedi. Diğer esnaflara karşı nişanlısını yanında çalıştırıyor demelerini istemedi. İşimden çok memnundum ama orda çalışmam imkansızdı yani. Yine ben onu düşündüm. Sonuç ben işsiz kaldım. Ama başka bir işte çalışmama karşı değil. Nişanlıyken ikimizinde aynı ortamda çalışmasının sıkıntı yaratacağını düşündük dediğiniz gibi. Onu tanıdığımı düşünüyordum ama tanıyamamışım işte. Nişanlandıktan sonra ben bir iyiysem on iyi olmaya başladım. Yani ilgim alakam daha çok arttı. Sanırım fazla şımarttım onu. Onun rahatlığı bundan kaynaklanıyor olabilir. Beni garantiye aldığını düşünmesinden. Ama hiçbir şeyin garantisi yok bunu bilmiyor.

Birçok defa konuştum ama hep işini bahane ediyor. Bu durum geçici diyor ama ben onun asıl karakterinin bu olduğunu düşünüyorum artık. Ne yazık... Yıllarca herkesi reddediyorsun, kimseye güvenip sevemiyorsun. Birisi çıkıp seni kendine çok inandırıyor, güven aşılıyor, ilgi gösteriyor. "Evet tamam bu o" diyorsun. Ama yüzük takılınca tüm ilgi alaka bitiyor.
İlgiden kastın ne ama onu anlamak lazım
Sürekli arayıp sorulmak mı
Mesela o beni sıkar
Sürekli ilgiye muhtaç şekilde olma.aramıyor mu sende arama.konuşmayı denedin olmadı ok hareketlerini değiştir.bazı erkek bundan anlar.şikayet etme .ınun yaptığunı yap o zaman yola gelir.nişanlının seni sevmediğini düşünmüyorum ben sadece o baştaki heyecan azalmış .

İlgiden kastın ne ama onu anlamak lazım
Sürekli arayıp sorulmak mı
Mesela o beni sıkar
Sürekli ilgiye muhtaç şekilde olma.aramıyor mu sende arama.konuşmayı denedin olmadı ok hareketlerini değiştir.bazı erkek bundan anlar.şikayet etme .ınun yaptığunı yap o zaman yola gelir.nişanlının seni sevmediğini düşünmüyorum ben sadece o baştaki heyecan azalmış .
Ya ben ona beni al sırtında gezdir ya da sürekli pohpohla demiyorum. Ama normal bir nişanlılık sürecinde kız tarafı her zaman ilgi bekler. Bu böyledir. Bu ilgi de yanıma gelinip gidilmesi (ki iş yeri bizim eve çok yakın 5 dk lık mesafe), arada bir aranıp hal hatır sormak (onu bile yapmıyor), birlikte bir yere gittiğimizde yüzüme bakmıyor soğuk soğuk davranıyor, bir şey söylüyorum aniden sinirleniyor. Ama artık ben de onun gibi yapıyorum. Şimdi o şikayet ediyor hiç sesin soluğun çıkmıyor, ilgi alakayı kestin, ne yaptığını bile bilmiyorum diyor. Çünkü arayıp da nerdesin ne yapıyorsun diye sormuyor :) Ben de doğal olarak söylemiyorum. Asıl soru şu.. Bu ne zamana kadar devam edecek? Söylediği gibi geçici bir süreç mi? Yoksa cidden gerçek yüzü bu mu? Hoş artık bunları bile düşünüp sorgulamak içimden gelmiyor da

Back
X