• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes gider mi bilmem ama Adrian,Herkes döner mi ?

bende bu egoyu anlamıyorum..madem kesinlikle barışmak istemiyorsun neden hala onu düşünüyorsun..yok pişman olsun falan...pişman olsaydı dönmek isterdi zaten..bence sende kendi yoluna bak artık............

Herkes gıder ya da herkes döner denemez..O ilişkinin durumuna,içinde yaşananlara,ayrılık sebebine vs herşeye baglı değişebilir...

Döner mi dönmez mi onu bilemem ama bir gün mutlaka yazar ama emin olun siz onu bekledikçe bu o kadar uzun sürede olur tam beklemediğiniz anda yani umudunuzu kestiğiniz anda gerçekleşir bu dediğim. (Tabi gerçekten haksızsa)

Merhabalaar. Erkek arkadaşımdan ayrıldığımla ilgili bir konu açmıştım.Ve gerçekten çok merak ediyorum birgün döner mi?
Pişman olmasını çok istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bana attığı o tokadın ve söylediği yalanların ona pahalıya patladığını görmeyi diliyorum. Neden mi çünkü aynı sınıftayız ve bu seneden sonra 3 sene daha aynı sınıfta olacağız. (hazırlıkta tanışık,şuansa aynı sınıftayız ve 11 ay sürdü ilişkim.)
Bana dönecekmiş gibi geliyor bilemiyorum.
Sizce birgün döner mi ?Erkekler o büyük hatalarını geçte olsa farkeder mi?

NOT: kesinlikle barışmak istemiyorum

Neden pahalıya patlasın ki?

Ortalaman 3,5-4 arasında mı da sınavlarda senden faydalanıyor?:KK59:

Hele ki üniversite aşkıysa bence boşuna bekleyip kendini ümitlendirme.

Daha yenisin üniversitede bu tür şeyler çok normal. Senden ayrılıp aynı sınıftan başka bir kızla dahi çıkabilir.

Merhabalaar. Erkek arkadaşımdan ayrıldığımla ilgili bir konu açmıştım.Ve gerçekten çok merak ediyorum birgün döner mi?
Pişman olmasını çok istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bana attığı o tokadın ve söylediği yalanların ona pahalıya patladığını görmeyi diliyorum. Neden mi çünkü aynı sınıftayız ve bu seneden sonra 3 sene daha aynı sınıfta olacağız. (hazırlıkta tanışık,şuansa aynı sınıftayız ve 11 ay sürdü ilişkim.)
Bana dönecekmiş gibi geliyor bilemiyorum.
Sizce birgün döner mi ?Erkekler o büyük hatalarını geçte olsa farkeder mi?

NOT: kesinlikle barışmak istemiyorum
Ya flort ederken bile tokat yemek moda oldu .babalar vursa nefret ediyorum o adamdan diye konu aciliyor partner vurunca bana doncek mi? doner mi ? vs ...insan yedigi tokadi yazmaya utanir suraya ne hakki vardida vurdu acaba eli kirilasica ...sende hala senaryo pesindesin oku altin bilezigini tak dik dur evlenince sana kimsenin vurmasina izinde verme ayy daraldim dayak ve siddet haberlerinden

Dönmez dönüp te ben tokat attım af etmi diyecek hadi dedi

Sen af edicekmisin helal edicekmisin

Şimdi de etmeye bilirsin illa yüzüne söylediğin de ne olucak

Dönmek istese bile kendinde o yüzü bulup dönemez çünkü vereceğin tepkiyi bilir dönmez

Bir çok giden memnun ki yerinden demek. . .

Ya erkekler çok basit düzenek yaratıklar. Aklına eser arar bi gün belki. Öyle uzun uzadıya o düşünmediğine göre sen de bırak düşünmeyi bence artık.

Dönmesini beklersin dönmez ,beklemezin bi bakmışsın kapında..ne yasandı ne hisler vardı,ne karakterlersiniz bililinmez ki..
Belliki dönsün istiyorsun dönsün ki elinin tersiyle itmeyi bekliyorsun..

Sen beklentisiz yasa..o zaman ne gelirse başına k@rına...

Şu bir gercek ki sen ne kadar basarılı mutlu ve aktif olursan cevrende o kadar dikkat cekersin ulaşılmaz ve cazip olursun..
O yüzden sen hayatını yükselt onu bekleme..
Pişman olup gelmesin bırak..

Back
X