herkes gider mi bilmem ama Adrian,Herkes döner mi ?

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Merhabalaar. Erkek arkadaşımdan ayrıldığımla ilgili bir konu açmıştım.Ve gerçekten çok merak ediyorum birgün döner mi?
Pişman olmasını çok istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bana attığı o tokadın ve söylediği yalanların ona pahalıya patladığını görmeyi diliyorum. Neden mi çünkü aynı sınıftayız ve bu seneden sonra 3 sene daha aynı sınıfta olacağız. (hazırlıkta tanışık,şuansa aynı sınıftayız ve 11 ay sürdü ilişkim.)
Bana dönecekmiş gibi geliyor bilemiyorum.
Sizce birgün döner mi ?Erkekler o büyük hatalarını geçte olsa farkeder mi?

NOT: kesinlikle barışmak istemiyorum

Neden Allah'a havale etmiyorsun ki.Dönerse hiç de dediklerini yapamayacaksın biliyorsun değil mi?Yine ne yaptıysa onu yapacak ve yine sen üzüleceksin.Uzak kalması için dua etmediğine pişman olmazsın inşallah.

Barışmak istemiyorsan neden sana donup dönmeyeceğini merak ediyorsun ki? Eğer gerçekten barışmak istemiyorsan boşversene sallla gitsinn düşünme boyle şeyleri kafanı yorma :))
İstemsiz bir biçimde istiyorum.Gururum kırıldı.Yani hırs desem hırs değil.
Hani illa olsun olacak pişman edeceğim diye değil.Şuan görmüyorum,konuşmuyorum onunla.Gözgöze gelmiyorum.Sadece çok çok çok kırıldım ve bekliyorum bunu.

Biz bilemeyiz dönüp dönmeyeceğini..Zaten dönse ne olur sana tokat atan bir adamı kabul etmeyeceğine göre düşünmene de gerek yok...

Neden Allah'a havale etmiyorsun ki.Dönerse hiç de dediklerini yapamayacaksın biliyorsun değil mi?Yine ne yaptıysa onu yapacak ve yine sen üzüleceksin.Uzak kalması için dua etmediğine pişman olmazsın inşallah.
Ben barışmam ki onunla.Çünkü sevgi hissetmiyorum ona dair. Allaha da havale ettim,beddua da etmiyorum.Ama senelerce aynı sınıfta olacağız.Yani bekliyorum.Ondan uzak olsam görmesem bilmesem onu böyle birşeyi istemezdim.

Biz bilemeyiz dönüp dönmeyeceğini..Zaten dönse ne olur sana tokat atan bir adamı kabul etmeyeceğine göre düşünmene de gerek yok...
Biz aynı ortamda bulunacağımız için sanki o pişmanlığı görsem daha da özgüvenli olacakmışım gibi.Daha da iyi olacakmışım gibi.Sanki onun bedelini ödeyeceğini hissedeceğim.

Iste varya.
Biz boyle yaptikca onlarin donecegi bile varsa donmezler.
O kiz zaten yollarimi gozluyor, kul kole bana zaten cepte diye dusunurler.

Onu yaptiklarina pismanmi etmek istiyorsun, gulucukler at.
Basta yalandanda olsa ilerde gercekten unutmaya baslyorsun bu gulucukler daha icten oluyor gitgide.
Gul.Boylece artik onun pesinden kosmadigini anlasin.
Kacan kovalanir. Kovalama sakin.

NOT: sakin donme zaten, sakin.

Ben barışmam ki onunla.Çünkü sevgi hissetmiyorum ona dair. Allaha da havale ettim,beddua da etmiyorum.Ama senelerce aynı sınıfta olacağız.Yani bekliyorum.Ondan uzak olsam görmesem bilmesem onu böyle birşeyi istemezdim.
Belki seni gerçekten hak eden sana değer verebilecek biri var çevrende ve gözünü intikam bürüdüğü için göremiyorsun.O da fark ederse senin diğer pislik için aklını fikrini zamanını harcadığını senden tiksinmez mi?Sen olsan ne düşünürdün?Akıl neredeyse beden de oradadır.Aklını soyutla artık bence.Yoksa bu gidiş gidiş değil.

Yanlış yapmış olsaydım,kul hakkından korkar kendimden utanır dönüp affet hakkını helal et derdim.Bu o yada başkası farketmez. Kimsseyi arkamda kırgın bırakmak istemem ben.Ama onun yaptığı hataları da yapmazdım gerçi ben
Yapsaydın da dönmezdin. Şu an sana dönermişsin gibi geliyor ama dönmezdin. Çünkü senin için biranlamı kalmazdı dilenecek özürün, alınacak helalliğin.

Iste varya.
Biz boyle yaptikca onlarin donecegi bile varsa donmezler.
O kiz zaten yollarimi gozluyor, kul kole bana zaten cepte diye dusunurler.

Onu yaptiklarina pismanmi etmek istiyorsun, gulucukler at.
Basta yalandanda olsa ilerde gercekten unutmaya baslyorsun bu gulucukler daha icten oluyor gitgide.
Gul.Boylece artik onun pesinden kosmadigini anlasin.
Kacan kovalanir. Kovalama sakin.

NOT: sakin donme zaten, sakin.
Şuan zaten asosyal olan ben istemsiz bir biçimde sosyal olmaya başladım.Mesela arkadaşlarım hadi gel kantine gidelim diyor,sigara içicem hadi bi çıkalım diyor.Derslerde yanıma oturuyorlar felan.Ki bütün bunlar bu dönem tanıştığım insanlar..
Yani içten gelerek gülüyorum.Bir de mutluyum da.Sadece gururumun eksik parçaları var. Pişman olsun istiyorum ya ama bunu hiç belli etmiyorum ona.Bakmıyorum bile.

Belki seni gerçekten hak eden sana değer verebilecek biri var çevrende ve gözünü intikam bürüdüğü için göremiyorsun.O da fark ederse senin diğer pislik için aklını fikrini zamanını harcadığını senden tiksinmez mi?Sen olsan ne düşünürdün?Akıl neredeyse beden de oradadır.Aklını soyutla artık bence.Yoksa bu gidiş gidiş değil.
Ben uzuncaa bir süre zatem hiç kimseyi istemiyorum.1 sene felan geçsin ancak böyle.Çünkü herşeyi atlatmadan almam kimseyi hayatıma.Bir de kimseyle onun hakkında tek kelime konuşmuyorum.
Whatsappta last seen kovalamıyorum.
Hani illa olsun da demiyorum ama istiyorum.

İstemsiz bir biçimde istiyorum.Gururum kırıldı.Yani hırs desem hırs değil.
Hani illa olsun olacak pişman edeceğim diye değil.Şuan görmüyorum,konuşmuyorum onunla.Gözgöze gelmiyorum.Sadece çok çok çok kırıldım ve bekliyorum bunu.

Nekadar oldu ayrılalı ? Kırılmışsın gururun kırılmış üzülmüşsünüz belliki.. Daha tazeyse onunda bunları hissetmesini istediğin için olabilir diye düşünüyorum. Yeniyse zamanla gerçekten birşey hissetmiyorsan ve barışmak istemiyorsan unutur gidersin içindeki o istek azalacaktır hatta unutursun da belki.

X