• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes gider mi bilmem ama Adrian,Herkes döner mi ?

Çok haklısınız ama işte içimdeki sesi şuan için durduramıyorum.O ses istiyor.Olması için çabalamıyor da..İlla olsun da demiyor ama istiyor
çabalamada zaten.eğer senden bi çaba görürse özür dileyip helallik alacağı varsada yapmaz.umursamaz takıl.hatta yeni aşklara yelken aç.merak etme eden bulur canım.onada bi tokat atan bulunur

Ne mutlu bana:KK36::KK15:.
Gelde bana sor.
Hala istiyorum, 1 sene gecmis olmasina ragmen.
Ama o yaptigi hatayi anlamiyorya, daha o hatalardan dolayi coooook mutsuz olucak.
Boylece intikamim alinmis olucak ben kolumu bile kipirdatmadan.
Kus beyinli mahlukat:rolleyes:
İşte benim bu isteğimin hala sevmekle felan bir alakası yok.Sizin de yok. Ben intikam olarakta değil yada intikam sayılabilir mi bu durum bilmiyorum ama içim böyle rahatlayacak gibi.Benimde 40 küsur gün oldu henüz :D

Yazınızın altına bir dibin notu var bilmem farkında mısınız..

''NOT: kesinlikle barışmak istemiyorum ''

Şu cümleyi okuduktan sonra, o adam pişman olup geri dönse ne olur
Dönmese ne olur ..

Boşverin, hayatınızı yaşamaya bakın ya..

Umursamaz olup , siz onun canını yakın bu kadar düşünmeyin ..

Diyesim geliyor..
Gerçekten umursamaz davranıyorum.Ama arkadaşlarım felan döner ikigömlekbiceket göreceksin diyor.Sevgi baabında birşey hissetmiyorum.Aksine yaptıkları soğuttu ama işte anlatamıyorum aynı ortamda bulununca görmek istiyorsunuz size ne çektirmişse yaşasın oda payına düşeni.

Geri dönende oluyor dönmeyen de, ama dönen boşta kaldığı için dönüyor. O yüzden bırak dönmesin.
Ben pişman olup helallik istemesi için,seni kırdım affet demesi için istiyorum .İçten bir özür için istiyorum,barışmak için değil.
Ya bi kere de ben onu tersleyim istiyorum ya.Bi kere de o yüzüstü kalsın istiyorum.

İşte benim bu isteğimin hala sevmekle felan bir alakası yok.Sizin de yok. Ben intikam olarakta değil yada intikam sayılabilir mi bu durum bilmiyorum ama içim böyle rahatlayacak gibi.Benimde 40 küsur gün oldu henüz :KK70:

Daha cok yenisin kiyamam.
Ama saglam duruyorsun baktimda..
Gercekten hic depresyon felan yok, supersin.
Yada banami oyle geldi:KK64:

Daha cok yenisin kiyamam.
Ama saglam duruyorsun baktimda..
Gercekten hic depresyon felan yok, supersin.
Yada banami oyle geldi:KK64:
Bana depresyonu henüz ayrılmamışken yaşattı 1 ay boyunca sadece ağladım.O yüzden artık iyiyim ya sevgisi bitti o yüzden sadece yaşadıklarıma üzülüyorum.Özlüyor muyum eh biraz çünkü artık alışmıştım.Ama herşeyi bitirdi bendeki.

Bana depresyonu henüz ayrılmamışken yaşattı 1 ay boyunca sadece ağladım.O yüzden artık iyiyim ya sevgisi bitti o yüzden sadece yaşadıklarıma üzülüyorum.Özlüyor muyum eh biraz çünkü artık alışmıştım.Ama herşeyi bitirdi bendeki.

Erkek milleti.
Dogalarinda var.
Herseyin icine etmekte ustune yoktur.
Profesyoneller bu konuda.:KK11:

Benim beklediğim cümle aynen şu ;
İkigömlekbiceket sana çok büyük yanlışlar yaptım.Haketmediğin sözler söyledim.Ben aklıma geldikçe utanıyorum lütfen bana hakkını helal et.
Bu kadar.Ben o pişmanlığı bekliyorum.

Çok beklersiniz, bu sizin kafanızdaki senaryo sadece. O yüzden şu terkedilen kızlar geri dönen sevgililerinin en küçük zırvalarından" ama o çoook pişmannn" falan diye hikaye uydurup devam ediyorlar, sonra daha beter yüz üstü bırakılıyorlar.

Ne söylediği sözleri hatırlıyor, ne de aklına gelince utanıyor. Utansaydı yapmazdı, utansaydı yaptığı gibi özür diler size unutturmak için elinden geleni yapardı. Nasıl pişman olur? Kendine kötü davranan birini görüp sevgisine karşılık alamadığı zaman, size belki geri döner idare etmek daha kolaydı diye, ama bir süre sonra bayar tabi bu durum, çünkü zor olan daha çok ilgi çeker.

Çok beklersiniz, bu sizin kafanızdaki senaryo sadece. O yüzden şu terkedilen kızlar geri dönen sevgililerinin en küçük zırvalarından" ama o çoook pişmannn" falan diye hikaye uydurup devam ediyorlar, sonra daha beter yüz üstü bırakılıyorlar.

Ne söylediği sözleri hatırlıyor, ne de aklına gelince utanıyor. Utansaydı yapmazdı, utansaydı yaptığı gibi özür diler size unutturmak için elinden geleni yapardı. Nasıl pişman olur? Kendine kötü davranan birini görüp sevgisine karşılık alamadığı zaman, size belki geri döner idare etmek daha kolaydı diye, ama bir süre sonra bayar tabi bu durum, çünkü zor olan daha çok ilgi çeker.
Şuan kendim ile garanti vereceğim tek konu geri dönmemektir.Tokadı unutabilir misiniz ?
Ben unutamam.Yalanı da unutmam. Ben ayrıldım zaten sindirebilecek olsam ayrılmazdım ki.
Önceki ben olsa salya sümük geri dönerdi ama sevgim bitti dönmem.

Şuan kendim ile garanti vereceğim tek konu geri dönmemektir.Tokadı unutabilir misiniz ?
Ben unutamam.Yalanı da unutmam. Ben ayrıldım zaten sindirebilecek olsam ayrılmazdım ki.
Önceki ben olsa salya sümük geri dönerdi ama sevgim bitti dönmem.

Bilemiyorum ben hiç yemedim tokat falan. Yalan belki söylenmiştir ama farkettikten sonra da bir daha arkama bakmadım.
İkinci şansa da hiç inanmam zaten o yüzden herkesin geri dönmeyeceğine eminim yani. İntikam/bana yaptıklarının hesabını versin bir gün duygusu da sadece sizin umrunuzda başkasının değil, arkadaşlarınızın eften püften tesellilerine kanmayın o bakımdan. Kendiniz bunu düşünmekten başka yapacak işlerim var demediğiniz sürece su vermiş oluyorsunuz devam eden hislerinize, hiç gereği yok. Sevginiz bitmiş ama önemsemeniz bitmemiş, onu da bitirin rahat edin.

Merhabalaar. Erkek arkadaşımdan ayrıldığımla ilgili bir konu açmıştım.Ve gerçekten çok merak ediyorum birgün döner mi?
Pişman olmasını çok istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bana attığı o tokadın ve söylediği yalanların ona pahalıya patladığını görmeyi diliyorum. Neden mi çünkü aynı sınıftayız ve bu seneden sonra 3 sene daha aynı sınıfta olacağız. (hazırlıkta tanışık,şuansa aynı sınıftayız ve 11 ay sürdü ilişkim.)
Bana dönecekmiş gibi geliyor bilemiyorum.
Sizce birgün döner mi ?Erkekler o büyük hatalarını geçte olsa farkeder mi?

NOT: kesinlikle barışmak istemiyorum
neden bu beklentiyle kendi zamanindan caliyorsun? ve iyilesme surecini uzatiyorsun?

Bence isteme dönmesi her erkek aynı mıdır bilemem ama onların düşünce yapısı çok farklı biz bayanlara göre.
Dönsede daha çok acı bırakıp gider 3 yıl önce yaşamış biri olarak söylüyorum.

Sana yaşattıklarını hatırlamamaya çalış, hayatını yaşamaya yeni insanlar keşfetmeye başla. Döner mi diye sorma bile.

herkes gider mi bilmem ama Adrian, herkes döner mi?

Bu başlığı bana açıklayacak biri var mı? Bu nedir arkadaşlar? Bu iticilik nedir? Adrian kim? Yem,n ederim kaç dakikadır takıldım kaldım yaaaaa.

:63:

Back
X