herkes hamile mutlu ya ben :((

xoxzlemle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
160
2
96
39
Kahramanmaraş
arkadaşlar 7.5 aylık bebeğim var bugün doktora gittim kab tahliline geç kalmışım p.tesine attı idrarda şüpheli pozitif dedi 3 günüm geçti doğumdan sonra 1 kere adet oldum.. aslında gebeliğimi sonlandırmak istiyorum kızım çok küçük çünkü bi yandanda vijdanım beni durduruyor kafayı yicem napmalıyım her zaman olduğu gibi yine sizden yardım bekliyorum arkadaşlar:2::2::2::2::2::2::2:

bence doğur
çok zor olur sizin için ikiz bebek büyütür gibi ikisininde arkasından koşturmak falan ama yinede sonraki yıllarda iyikide yapmışım ikisi birden büyüdü dersiniz

keşke benim olsaydı yaaa :((
bizde yokluğundan üzülüyoz

bence de doğur canım. benım annem de kardeşime ben 6 ayylıkkken hamıle kalmış aramızda 15 ay var. ikiz gşbiyiz hem bırbırımızı hıç kıskanmadık. hem beraber buyuduk benım olsa asla aldırmam Allahın gucune gıder. bu kadar insan bebek ararken çok gunah bence Allahın hedıyesi o size

merhaba canım,öncelikle şunu söyleyeyim,islam alimlerine göre anne rahmine düşmüş bir canı sebep ne olursa olsun (bebeğin sakat oması da bu sebepler içinde)kürtaj olarak aldırmak kesinlikle caiz değil hatta cinayet hükmünde, ve vebali anlatılamayacak kadar büyük,eğer RABBİM bunu sana nasip etmişse mutlaka bir sebebi vardır,benim 5 yıldır çocuğum olmuyor ama ne yapayım bu da RABBİMİN takdiri,bize sadece teslim olmak düşer,umarım söylediklerime kızmazsın,amacım asla seni üzmek ya da yargılamak değil,kendi çocuğum olmadığı için de bu şekilde düşünmüyorum,sadece bir müslüman kardeşimi istişare etmek isteği bir konuda dinimize göre kesinlikle yanlış olan bir konuda hata yapmasını engelleyebilmek,vicdanının sesine kulak ver,hakkında hayırlısı olsun inşallah,RABBİM yardımcın olsun.......

çok sağolun arkadaşlar o kadar zor bi durum ki karnımdakine kıyamam ama kızım daha çok küçük napıcam şaştım burada yazan her kelime her fikir o kadardeğerli ki benim için o yüzden siz olsanız napardınız diye fikir almak belki yanlış bir karar vermemek için buradayazdım ve paylaştım ilginize de çok teşekkür ederim

cnm benim bence kıyma meleğine. onun da kızın kadar dünyaya gelmeye hakkı var. Rabbim verdiyse onu sana elbet vardır bi hayır. kendi çocuğunun katili olma. kalbi atan minicik bi meleği öldürme. hem vicdan azabı duyarsın. hem de Allah a hesabını veremezsin. ikisi bi arada büyür. eminim en doğru kararı vereceksin. bi anne olarak kıymıyacaksın yavruna

evet vicdanın seni durduruyo sende bunun doğru bi karar olmadığını biliyosun hayatında herşey yolundaysa ona imkan verebilceksen bence doğur Allah onu sana armağan olarak gönderdiyse vardır bi bildiği ;)

Yine diyeceğim ki, insan nasıl dünyaya getirdiği yavrusunun kılına zarar gelecek diye korkarsa, onu nasıl korurda, ondan nasıl vazgeçmezse, karnındaki bebeğinden öyle vazgeçmemeli. ıkisi de aynı konumda benim için.

Hayırlı olsun. ınş dünyaya gelir o melek.

ne güzel ya allahım nasip etmiş olmayanları düşünsene bi.eline bi silah verseler birini öldür diye öldürebilirmisin.karnındaki bebekte aynı bırak kıyma, onunda yaşamaya hakkı var.

sakın onun canına kıyma yapma bunu ona ve kendine.bir ömür boyu onun günahıyla ve kendi vicdanınla kendini cezalandırma.bak ben bir bebek olsun diye annelik duygusunu tatmak için herşeyi yapıyoruz hergün ağlıyorum cabım yanıyor.nasıl yüce rabbim bize bu mucizeyi vermiyorsa böylesi bizim için hayırlısıyla senin içinde bu mucizevi bişey.çalışmıyorsan ve maddi olarak yeterlyse zaten daha sonra bir daha çocuk düşüneceksin .madem yüce rabbim bu mucizyi sana yolladı değerini bil ne kadar şanlısın

baslıgı gornce hemen ay bnm gibi kimbilir ne kadar zamndır bekliyor bole yazmıs diye düsndüm yanlız degilsin bnde 1 senedr bekliyorum yazacaktımki allh sana ikinciyi vermiş cok sükür hamile kalabilyosun allh verdyse bir bildigi vardır bncede kıyma bebişine bizede dua et ne olur isteyenlerede nasip et dieee

ben kazara meydana gelen çocukların çok özel olduklarına inanırım etrafına şöyle ir bakacak olursanız ailelerde en zeki ve hayırlı çocuklar ilginç bir şekilde bu kaza eseri oldu denilen çocuklardan çıkıyor.Hakkınızda hayırlısı.

sakın onun canına kıyma yapma bunu ona ve kendine.bir ömür boyu onun günahıyla ve kendi vicdanınla kendini cezalandırma.bak ben bir bebek olsun diye annelik duygusunu tatmak için herşeyi yapıyoruz hergün ağlıyorum cabım yanıyor.nasıl yüce rabbim bize bu mucizeyi vermiyorsa böylesi bizim için hayırlısıyla senin içinde bu mucizevi bişey.çalışmıyorsan ve maddi olarak yeterlyse zaten daha sonra bir daha çocuk düşüneceksin .madem yüce rabbim bu mucizyi sana yolladı değerini bil ne kadar şanlısın

rabbim isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlı evlatlar inşallah... :Saruboceq:

Allah demekki bakacaginizi bildigi icin size 2. bebegi laik görmüs. Bu cok büyük bir imtihan sakin bebegi aldirayim deme sen suan belki kararsiz olabilirsin ama mantikli düsün derim. Mahser günunde o bebegin senden hesap soracak bunun asla ve asla bir kurtulusu olamaz. Allahim simdiki kizini sana bagislasin ona birsey olsa ilk sen üzülürsun suan karnindaki yavruna nasil kiyabiliyorsun? O dünyaya daha gelmedi diye onu aldirmaya hakkiniz yok oda artik bir canli ve sizinle olmak icin, kardesiyle oynamak icin yola cikmis. Rabbim her zaman bebeklerin rizkinida anneye babaya sabrinida verir.

arkadaşım en büyük pişmanlık yaptıkların için değil yapmadıkların için olanmış. ya 3-4 sene sonra yada belki kürtajın ertesi günü neden yaşam şansı tanımadım dersen nolcak. evet çok zoor senin yerinde oolmak istemezdim ama o durumda kalsaydım herhalde kıyamazdım. büyük konuşmamak gerek maddi durumunuzda önemli ben doğsun allah rızkını verir olayına körü körüne inananlardan değilim ne yazık ki. önce sen onun rızkını ayırcaksın yoksa günahsız çocuğa da yazık bakamıcaksan. ama yine de umarım durumunuz bunu kaldırabilecek haldedir de kıymazsın yavruna

ya bız ne yapamalım anne olacakmıyız dıe beklıoruz buruk bır sekılde
belkı hıc olmıcaz
bnce dogurmalısın rızkı varmıskı rabbım yollamıs
bızede duanı eksık etme mafoldumben

Rabbim herkesin gönlüne göre versin sizler hiç yüzünü görmesemde kim olduğunuzu bilmesemde bana o kadar yakın arkadaşlarsınız ki iyiki varsınız

arkadaşlar 7.5 aylık bebeğim var bugün doktora gittim kab tahliline geç kalmışım p.tesine attı idrarda şüpheli pozitif dedi 3 günüm geçti doğumdan sonra 1 kere adet oldum.. aslında gebeliğimi sonlandırmak istiyorum kızım çok küçük çünkü bi yandanda vijdanım beni durduruyor kafayı yicem napmalıyım her zaman olduğu gibi yine sizden yardım bekliyorum arkadaşlar:2::2::2::2::2::2::2:

allahın zoruna gider Aldırma.sezeyenle dogum yatıysan ilkine senin saglıgın açısından kötü.çünkü dikişlerin patlayabilir.ne yapacagını doktoruna danış eger saglıkla iilgili bi sorunsa one yapacagını söyler.

canım bebeğinin ve senin için sağlık sorunu teşkil etmeyecekse doğur. Biliyorsun ki sitede bir sürü kadın heray büyük hayallerle anne olmayı bekliyor. oysa sana Allah 2. defa bu güzelliği veriyorsa, bu rabbimin sana verdiği en güzel armağan olarak kabul etmelisin. ben 1 senedir kaybettiğim bebeğime ağlıyorum keşke doğsaydıda ben yine hamile kalsaydım hemde defalarca

canımmmm, 4 yıllık evliliğime 2 gebelik verdi rabbim ama ikisinide kaybettik kısa sürede. hala umudum var. hep dua ediyorum allah kaybettiklerimin yerine de versin diye. öyle çok seviyor öyle çok özlüyorumki onları... ikiz olsun üçüz olsun hatta beşiz olsun hepsini doğururum diyorum. gitmediğim doktor yaptırmadığımız tahlil kalmadı eşimle. sen ikincisinin derdindesin. senide senin durumunda olanlarıda anlamaya çalışıyorum ama tok olan açın halinden anlamaz. bunun bir kıyası yok inanki. ne mutlu sana denir ancak. allah onunda kolayını verir. neolur kıyma yavruna. senin yüreğin annelik yüreği bunu kaldırır inanki. ben sana güveniyorum neolur sende kendine güven canım

Back
X