ah canım benim:) sana kötü bi haberim var bu daha neki bu varya daha olcakların yüze 10 u bile diil:) ama hepsi evlendiğin gün bitiyo ....evlendikten sonra olcakların önüne geçebilirsin ama şu an olcakların önüne geçemzsin tepkini koymaazsın :) neden? çünkü eğer ekonomik olarak özgürlüğün yoksa sen bi malsındır çok ciddiyim ruhu olan kalbi atan bi eşya çünkü parayı ailen varcek ve senin konuşma hakkın yoktur bu bazı ailelerde hafifi olur bazılarındada ağır olur ama böle akside nadir olur zaten .... belki eşinin ailesine tepsi gösteririsin ama kendi ailene bişe diyemezsin ababn alyans almam derse almıcaktır

ne bilim tencereye ne gerekle devam eder yatak odasında bu çok pahalı daha ucuz daha ucuz dahad ucuzla devam eder:) ay ne bunalmışım ben 1.5 sene nişanlı kaldımda ondan böle konuşuorum ben nişanlı oldugum her gün ağladım her gün ama ..... o 1.5 seneyi çıkarmak istiorum hayatımdan kabus gibiydi.....
koltuk beyaz olurmu?sandık ceviz olcak:) beyaz halımı olurmuş?yatak odasını sen alcaksın? annem= bana her ay para gönderceksin:) kardeşim = çalışmaya başladın bana ne yaptın?
teyzem= eşya almaya ne zman gitcez ,herşeyin pahalısını aldır en pahalısını çünkü en pahalı en güzeldir:)
kaynanam tam bi felakaetti canım canım yavrum derdi bana verdiği eşimin çeyizi larak 6 tane kaşık ,2 silikon yastık kendi doldurmuş...,1 takım elde yapma yorgan ucuz olsun diye kendi yapmış bide o takıma nevresim geçirmiş bu:) annem bunu görünce çeyiz sermede çıldırdı resmen neler söledi neler:) bana kızdı sen neden bu kadar çeyiz ldın bu kadın iç.in değermiydi burnumdan getirdi bide kaynananın yanında sonra kaynana benim yanıma gelio o senin annen üzüle yavrum die ay çıldırmıştım düğünüme 1 hafta kalmış kardeşi kına kıyafetimi düğün kıyafetimi al dedi onu aldım dolaştım diğer kız kardeşimdede aynı dolaştım sonra annem aradı banada al bide onun için gezdim

düğünde sorunlar ,çeyiz sermede sorunlar
benim annem normalde mantıklı bi kadındır :) 1.5 sene nişanlı kalınca kurban bayramında ne dedi biliomusun:) hani bize koç getirmeleri lazımdı üstünede altın takmaları lazımdı ddemezmi:) o anda koptum ben:)
düğünün yaklaştıkça herkes kafayı yiycek olmıcak şeyler isticek sölicek herkes senin bynin yokmuyş gibi davrancak
ÇÖZÜM=
1.niaşnlılık dönemini minimum tutmak egerki sevgilini tanıosan vedeeee uzun bi sevgililik yaşadıysan:)
2. nişanlınla anlaşmanız sorun oldugunuzda tartışmamanız problemleri aranızda iki taraflı fedakarlıkla çözmeniz o benim annenm benşm babam sen benim annem benim babam diye tutturmamnınz bi haksızlık vars atabiki aileni savun tabiki atma ama her olanıda anlatma:)
bana sorsalar bidaha nişanlanırmısın diye amaaaaaaaaaannnn uzak dursun benden.....niaşnlanmadan evlenirdim yada 3 ay nişanlı kalırdım oda hazırları yapbilmek için....