- 7 Aralık 2018
- 7.406
- 19.046
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bir çıktığımı bir daha görmüyorum ehehe.
Lokasyon:Bursa
Eski sevgilim, en iyi arkadaşının eski sevgilisiyle beraber. Bazıları da mahalleden bile dışarı çıkamıyorBursayı bitirdim ben, farklı şehirlere açılmıştım evlendim neyseki
Çok alakasız bir eski sevgilimle, yakın arkadaşım sevgili olmuşlardı. :X Kimsenin kimseden haberi yoktu tabi.
Konu Sahibi devamli insanlarla tanışıp çevreyi genislettikce bu zincirleme sevgili durumları daha da artıyor. :)))
Eski sevgilim, en iyi arkadaşının eski sevgilisiyle beraber. Bazıları da mahalleden bile dışarı çıkamıyor
Büyük şehir de olsa arkadaşımın arkadaşı olan çok kişiyle tanıştım ama sevgililik durumlarında prensibim çok net. Asla aynı sınıftan, okuldan, iş yerinden, sokaktan, mahalleden, kurstan, arkadaş grubundan biriyle çıkmam. O yüzden de kafam rahat.
Valla çok iyiymiş. 3 yıl önce ayrıldığım insanın her yerde karşıma çıkması ve özel hayatının her detayına hakim olmam çok sıkıcı sürekli aynı insanların muhabbeti dönüp duruyor. Biriyle konuşacak oluyorum pat biri çıkıyor aa o benim eski flörtüm deyip her şeyini döküp deviriyor falan. Benim yaşadığım şehir yüz ölçümü bakımından büyük ama nüfus bakımından küçük ve pek öğrenci şehri değil genç nüfus az.Bir çıktığımı bir daha görmüyorum ehehe.
Lokasyon:Bursa
Beynim durdu kim kimin sevgili eski koca
Cok bos muhabbetler ondan suan bos seylerle ugrasıyorsunSelam hanımlar yaşadığım şehirde herkes herkesin eski sevgilisi ya da eski sevgilisinin yakın arkadaşı vb. Demin instaya bakayım dedim eski sevgilim çok samimi olmadığım bi arkadaşımla sevgili olmuş. Benim eski sevgilimde bu çocukla çok samimi olmayan arkadaşlardı. Sonra bu çocuğun yeni sevgilisi de benim yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Bu durum çok boğmaya başladı beni sizin yaşadığınız şehirlerde de böyle mi? Biriyle tanışırken konuşurken tedirgin oluyorum artık. İzmirde istanbulda aydında bursada falan yani büyük şehirlerde de durum bu mu?
Ben bekarım o yüzden beni biraz ilgilendiriyorCok bos muhabbetler ondan suan bos seylerle ugrasıyorsunbence kendını gelıstırmeye bak. Ben bıtane buldum evlendım gerısı benı ılgılendırmez
Bekarkende ılgılendırmıyordu kendıme soz vermıstım unıversıteye gıdene kadar sevgılım olmayacak unıdede buldum gerı geldıgımde de artk cevremdekıler hıc ılgılendırmedıBen bekarım o yüzden beni biraz ilgilendiriyor
Kavak yellerine dönmüş sizin ilçe:)))Selam hanımlar yaşadığım şehirde herkes herkesin eski sevgilisi ya da eski sevgilisinin yakın arkadaşı vb. Demin instaya bakayım dedim eski sevgilim çok samimi olmadığım bi arkadaşımla sevgili olmuş. Benim eski sevgilimde bu çocukla çok samimi olmayan arkadaşlardı. Sonra bu çocuğun yeni sevgilisi de benim yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Bu durum çok boğmaya başladı beni sizin yaşadığınız şehirlerde de böyle mi? Biriyle tanışırken konuşurken tedirgin oluyorum artık. İzmirde istanbulda aydında bursada falan yani büyük şehirlerde de durum bu mu?
Yok keşke öyle olsam en azından orası öğrenci şehri kimse takmıyordur. Benim şehir daha aşağıda hafifte doğuya doğru esese trenle 2 saateskişehirli misin?
Selam hanımlar yaşadığım şehirde herkes herkesin eski sevgilisi ya da eski sevgilisinin yakın arkadaşı vb. Demin instaya bakayım dedim eski sevgilim çok samimi olmadığım bi arkadaşımla sevgili olmuş. Benim eski sevgilimde bu çocukla çok samimi olmayan arkadaşlardı. Sonra bu çocuğun yeni sevgilisi de benim yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Bu durum çok boğmaya başladı beni sizin yaşadığınız şehirlerde de böyle mi? Biriyle tanışırken konuşurken tedirgin oluyorum artık. İzmirde istanbulda aydında bursada falan yani büyük şehirlerde de durum bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?