Herkes herkesin eski sevgilisi

Bacım köy mü orası Allah da seni güldürsün e mi ! Başka şehirlere açıl ufkun genişlesin

Tek lisesi olan küçük bir yerde yaşıyorsanız bu normal yani. Büyükşehirlerden sipariş isteyin.

aynen öyle canım, erkekler sevgili yapıyor, ayrılınca arkadaşına tavsiye ediyor...hatta erkekler birbirinden izin istiyorlar bazen, diyorlarki kanka senin eski çıktığın kızla çıkıcam, iznin varmı diyorlar, arkadaşıda zaten ciddi takılmıyordum onla,
çıkabilirsin diyorlar....şahit olduğumda bende çok şaşırmıştım, racon böyleymiş artık...

O dönem görüştüğüm sevgilim ve eski sevgilim birbirlerinin lisedeki en yakın arkadaşları çıkmışlardı
Tabi ben şok

Yani olabiliyor böyle şeyler

Ben de duydum bunu. Hatta benim de ters yoldan başıma geldi. Eski sevgilim yakın arkadaşıma mesaj atmıştı arkadaşım da bana söyledi ben de istiyorsan konuş önemli biri değildi zaten demiştim...

Sizin yine iyiymiş. Benim teyzemin oğlunun eski sevgilisi, halamın oğlu ile çıkıp nişanlandı. Teyzem de halam da kız da aynı köyden ama teyzemler orada yaşamıyor. Sonra nişanlar farklı sebeplerden atıldı. Hanım kızımız, olaylı ayrılık döneminde halamlara ve kuzenime, X'in inadına (teyzemin oğlu) seninle beraber oldum demiş. Sonra hanım kızımızın o dönemler köyde yaşıyorlar, farklı köylerden ve ilçelerden birçok kişi ile beraber olduğu ortaya çıktı. Boynuzu takabildiğine takmış. Ailesi bir süre sonra bu duyulanlar yüzünden memleketten ayrıldı.

Ben de eşimin eski sevgilisi sile bir mekanda karşılaştım. Kız masamıza geldi, eşimin kuzeni ile merhabalaştı, beni de kuzenimin eşi diye tanıttı. Ben de merhabalaşmak durumunda kaldım. Mekândan ayrılınca, X abinin eski sevgilisiydi, deyince dumur oldum. Muhabbetini açmasın, anlasın diye kuzenimin eşi diye belirtmiş. Bayağı ironik bir durum oldu ama takılmadım doğrusu. Herkesin bir geçmişi var, dünya küçük.

Kız ben napayım geçen sene ayrıldığım uğruna ölüp bittiğim adamla aynı mahalledeyiz ve evlendi gerçi benim de düğünüm var ama herkes herkesin bi şekilde eski sevgilisi olabiliyor hepsini ayni aşkla sevmediysen sorun olmamalı..
yada sen çok sevgili değiştirmiş olabilir misin acaba?

Beş tane oldu. Bence normal bir sayı son bir yıldır sevgilim yok zaten ve bu beş kişiden sadece ikisi gerçek ilişkiydi diğerleri ciddiye alınacak şeyler değildi. Ama flört ettiğim birini görmek bile sinirimi bozuyor. Mesela bugün o iki tane ciddi ilişkimden bir tanesini gördüm çok sinirim bozuldu kendimi tuhaf hissediyorum böyle çok saçma bi tabir olacak ama kirlenmiş gibi

Benim kendi sınıfımda gördüğüm 1. 2. sınıfta birbirine kanka kardeşim diyenler 3. sınıfta sevgili 4. sınıfta tekrsr kanka oldular

Bursadan bildiriyorum
Ayni mahallede yasayip 16 senedir gormedigim insan var

Aski memnu hikayesi okuyorum sandim bian aboww

Eşimle sevgili olduğumuzda 2 ay sonra eski sevgililerimiz birbiriyle çıkmaya başladı. Şu an evliler. Ötesi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…