- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Aynn öyle canımAynen
Komu sahibi yapacak bir sey yok.Nufusa gore normal yasadikarjn.Disari acilacan mecbur bu durumu yasamak istemiyorsan. :)
Yoo aslında büyükşehir ama metropol değil iç anadolu şehri ve genç nüfus çok değilTek lisesi olan küçük bir yerde yaşıyorsanız bu normal yani. Büyükşehirlerden sipariş isteyin.
O şehirlerle de metropol kıyaslanamaz tabi. Ama haklısınız durum hiç hoş değil.Yoo aslında büyükşehir ama metropol değil iç anadolu şehri ve genç nüfus çok değil
aynen öyle canım, erkekler sevgili yapıyor, ayrılınca arkadaşına tavsiye ediyor...hatta erkekler birbirinden izin istiyorlar bazen, diyorlarki kanka senin eski çıktığın kızla çıkıcam, iznin varmı diyorlar, arkadaşıda zaten ciddi takılmıyordum onla,Selam hanımlar yaşadığım şehirde herkes herkesin eski sevgilisi ya da eski sevgilisinin yakın arkadaşı vb. Demin instaya bakayım dedim eski sevgilim çok samimi olmadığım bi arkadaşımla sevgili olmuş. Benim eski sevgilimde bu çocukla çok samimi olmayan arkadaşlardı. Sonra bu çocuğun yeni sevgilisi de benim yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Bu durum çok boğmaya başladı beni sizin yaşadığınız şehirlerde de böyle mi? Biriyle tanışırken konuşurken tedirgin oluyorum artık. İzmirde istanbulda aydında bursada falan yani büyük şehirlerde de durum bu mu?
HahahahahahhaBir çıktığımı bir daha görmüyorum ehehe.
Lokasyon:Bursa
Ben de duydum bunu. Hatta benim de ters yoldan başıma geldi. Eski sevgilim yakın arkadaşıma mesaj atmıştı arkadaşım da bana söyledi ben de istiyorsan konuş önemli biri değildi zaten demiştim...aynen öyle canım, erkekler sevgili yapıyor, ayrılınca arkadaşına tavsiye ediyor...hatta erkekler birbirinden izin istiyorlar bazen, diyorlarki kanka senin eski çıktığın kızla çıkıcam, iznin varmı diyorlar, arkadaşıda zaten ciddi takılmıyordum onla,
çıkabilirsin diyorlar....şahit olduğumda bende çok şaşırmıştım, racon böyleymiş artık...
Beş tane oldu. Bence normal bir sayı son bir yıldır sevgilim yok zaten ve bu beş kişiden sadece ikisi gerçek ilişkiydi diğerleri ciddiye alınacak şeyler değildi. Ama flört ettiğim birini görmek bile sinirimi bozuyor. Mesela bugün o iki tane ciddi ilişkimden bir tanesini gördüm çok sinirim bozuldu kendimi tuhaf hissediyorum böyle çok saçma bi tabir olacak ama kirlenmiş gibiKız ben napayım geçen sene ayrıldığım uğruna ölüp bittiğim adamla aynı mahalledeyizve evlendi gerçi benim de düğünüm var ama herkes herkesin bi şekilde eski sevgilisi olabiliyor hepsini ayni aşkla sevmediysen sorun olmamalı..
yada sen çok sevgili değiştirmiş olabilir misin acaba?
O nasıl oluyor kiBursadan bildiriyorum
Ayni mahallede yasayip 16 senedir gormedigim insan var
Aski memnu hikayesi okuyorum sandim bian abowwSelam hanımlar yaşadığım şehirde herkes herkesin eski sevgilisi ya da eski sevgilisinin yakın arkadaşı vb. Demin instaya bakayım dedim eski sevgilim çok samimi olmadığım bi arkadaşımla sevgili olmuş. Benim eski sevgilimde bu çocukla çok samimi olmayan arkadaşlardı. Sonra bu çocuğun yeni sevgilisi de benim yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Bu durum çok boğmaya başladı beni sizin yaşadığınız şehirlerde de böyle mi? Biriyle tanışırken konuşurken tedirgin oluyorum artık. İzmirde istanbulda aydında bursada falan yani büyük şehirlerde de durum bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?