- 2 Mayıs 2013
- 80
- 1
- 16
şu an çok sinirliyim ve üzgünüm. daha yeni annemli telefonda tartıştık. yüzüme kapattı telefonu.
doğumuma az bir süre kaldı. sezeryan olmak zorundayım. hal böyle olunca doktorum 38. haftanda sezeryana alırım seni dedi. ben bu konuda doktoruma güveniyorum fakat annem kesinlikle erken aldirma dedi. her şeyin zamanı var sancın gelsin gidersin sezeryanını olursun diyor. bende tekrar doktoruma sordum hatta burada konu açtım falan. doktorum tekrar sorduğumda sancın gelirde bebek doğum kanalına yerleşirse normal doğum yapmak zorunda kalırsın bebek 38 de gelişimini zaten tamamlar dedi.
gelde bunu anneme anlat ama
yok bilmem kimin gelini öyle yapmışta bebeğin gözleri açılmamış
bilmem kimin bebeği çok cılızmış
yok geçen kime sormuşta sakın yapmasın demiş
baban bile Allah ın işine niye karışıyor demiş
daha neler neler
annem başka bir şehirde haftaya yanıma gelecek
ne yapıcam bilmiyorum
doğumuma az bir süre kaldı. sezeryan olmak zorundayım. hal böyle olunca doktorum 38. haftanda sezeryana alırım seni dedi. ben bu konuda doktoruma güveniyorum fakat annem kesinlikle erken aldirma dedi. her şeyin zamanı var sancın gelsin gidersin sezeryanını olursun diyor. bende tekrar doktoruma sordum hatta burada konu açtım falan. doktorum tekrar sorduğumda sancın gelirde bebek doğum kanalına yerleşirse normal doğum yapmak zorunda kalırsın bebek 38 de gelişimini zaten tamamlar dedi.
gelde bunu anneme anlat ama
yok bilmem kimin gelini öyle yapmışta bebeğin gözleri açılmamış
bilmem kimin bebeği çok cılızmış
yok geçen kime sormuşta sakın yapmasın demiş
baban bile Allah ın işine niye karışıyor demiş
daha neler neler
annem başka bir şehirde haftaya yanıma gelecek
ne yapıcam bilmiyorum