- 2 Mayıs 2013
- 80
- 1
- 16
Yahu en azından öz annen bunları söylüyor, en azından bu tartışmaya annenle giriyorsun.
Ne kadar karşı gelirse gelsin bi noktadan sonra bişey demeyecek susacak evladısın çünkü..
Kalben kötü kelimeler söylemeyecek arkandan..
Ya ben napayım? Görünüste modern fakat beynen son derece geri bir kv var bende.
Plesanta previam vardi hamileligimin 10. haftasinda kanamam vardi o halde o psikolojideyken ben, kadin bana "cocuk tutmuyorsun demekki" demisti !!
Aman derdim maydonoz nane vs yemiyorum rahim kasilmalari ve düsüge neden olurmus, her baligi yiyemem civa orani yüksek olursa allah korusun bebege bi zarari olurmus, tarama testlerini yaptirmamiz lazim en azindan icimiz rahatlasin; bana dedigi kelimeler sunlardi "ben ne doktor bildim ne de test, her önüme geleni de yedim 3.650 gram erkek cocugu dogurdum catir catir. Yeni cikti bu adetler. Ustelik suyum gelene dek de calistim" !!! Cehaleti görebiliyorsun dimi? Ben daha ne diyim bu kadina he? Annem olsa en azindan az kavga ederiz sonra barisiriz. Batmaz bana laflari.. Ama ya kv.. Nasil sokuyor ignesini.. Kulak tikiycaz tek kelime. Yapacak tek sey bu. Sinirlensek de fayda etmez ki..
Annmle ne kadar tartışsak kızışsakta dediğin gibi annem zonuçta. Ertesi güne bi şey kalmıyor. Kv yönünden şanslışım. Allah razi olsun ondan. Bu earada 38. Hafta mı yok bekleyelim mi diye annemle tartışaduralım biz. Daha yeni ilk sütüm geldi. Bu doğumun yakın olduğunu mu gösterir