ahh canım kim kızdırdı senı böyle... kim bu havalı bakiyim
aslında bu havalılar ,dunyanın kendi etrafında döndüğünü sanan kişiler hiçte öyle değillerdir vaktınde çok iyi bi ask acısı cektıklerı için sımdıkı ilişkilerınde mesafeli davranıyorlardır;temkinlilerdir yani

buda onları ulasılmaz ,zor,havalı yapar... tekrar aşk acısı yasayacagıma yalnız kalırım daha iyi politikasıdır bu.
yani senin sevgınden emin değilki kendını senden uzak tutuyor bence.. eger sabredersen bence bu ilişkinin sonu güzel bitecek-konunun acılıs tarıhıne bakmadan soyluyorum-umarım hersey yolundadır..
sana deger vermese senınle niye ilgilensinki??? sana degr verıyor ancak senın sevgınden tam olarak emin değil bence..
ben eşime göre acayıp zor bi kızmısım neden gecmıste çok iyi kazıklar yedıgım için çok güzel aşk acısı cektıgım için insan karsısındakıne guvenemiyor bi turlu haliyle ve okul arkadaslarım tarafındanda hep havalı burnum kaf dagında gibi dedikoduları kulagıma gelirdi

aynı sekılde eşimde bana hep zor gelmıstır dahası en basta acayıp sınır oluyordum uyuza bakyaa havası batsın derdım

megr onunda yedıgı kazıklar olmus aşk acısı çok cekmıs benım gibi

ben ona keçi derdim oda bana keçi derdi şimdi iki keçi evlenmiş olduk