- Emoji Skoru
- 98
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi simsirellaa
Aynı şehirde aynı yerde çalıştığım biri vardı sevgili değildik ama görüşüyorduk ikimizin de çok çevresi yoktu burada gelip bende kalıyordu güzel vakit geçiriyorduk falan, sonra bunun bir hatası yüzünden tartıştık sildim her yerden gönlümü almak için uğraştı baya sonra zaten gidecek tayin olacak diye çok uzatmadim küs ayrılmayalım diye, güzel güzel vedalaştık gitti falan baya uzağa tayin oldu. Gittikten sonra 1 2 kez yazdım naptın ne ettin nasıl geçiyor taşınma işleri falan diye normal samimi eskisi gibi konuştuk bu hiç yazmadı ama ben yazdım. Sonra çevreden duyduğum bir şeyden dolayı tekrar tartıştık bilerek mesajlarina bakmadım aradı uğraştı tekrar gönlümü aldı normale döndü davet etti tayin olduğu yere falan. Gittiğinden beri hiç yazmıyor normalde aynı şehirdeyken hep reels atardı günümün nasıl geçtiğini sorardı falan artık hiç yok yani gittiğinden beri. Aşık değilim ama kanım çok ısınmısti ona. Kızlarla da baya arası iyi biri geçmişi de kabarık. Ne düşünmem lazım gidince işi bitti gibi bir durum mu oldu acaba ?