Herkes işine geldiği gibi...

Enayiliğine doyma. Bir dahaki sefere bu kadar "verici" olmazsın. Tecrübe oldu say. Hem maddi hem manevi kullanmış atmış.

Acaba mi?
Sorunun cevabı zaten icinde bence

30 yaşındaymışsın. Lütfen bu kadar saf olma.

O süreçte keyif aldın mı ? Kendini iyi hissettin mi? "Aramızda birşey yoktu" demişsin ama sanki senin kalbin ve aklın ona kaymış gibi /ki bu da doğal ..şu an o yokken hayatına da devam edebiliyor sun ama sanırım onu özlüyorsun bu da o gün yaşadığınız ilişki biçimini şu an sorgulamanıza neden oldu sanki.Yaşandı güzeldi de güzel an ..olmuş bitmiş zaten

Başka birini bulmuş ve artık sizle takılmak istememiş ne düşünüyorsunuz daha.

Bunu daha sakin ifade edebilirdiniz
Daha önce adamın tayini yeni çıktığında ve konu sahibine randevu verip ektiğinde söylemiştik burda. Bu adamın sende gönlü yok daha fazla emek verme demiştik. Sözümüzü dinlememiş bir de adam gittikten sonra da kendini kullandırmaya devam etmiş. Uyandırmak için artık biraz sert konuşmak lazım. Yoksa hala devam edecek enayiliğe.

Tabirimi mazur görün ama siz kuyruğu dik tutmaya çalışıyorsunuz.
Aslında baya önem vermişsiniz, ilişki olsun ve adı konsun istemişsiniz ama cool olmaya çalışıyorsunuz.

Hiç ilgilenmeyin. ama gerçekten ilgilenmeyin. Yok sayın. Geriye dönüp bakmayın...

Ben soruyu anlamadım burda. Adamla aynı şehirdeyken adını koymadan sizin evinizde sevişmiş yemiş içmiş yatmış kalkmış sonra tayin çıkmış uzaktan bunların hiçbirini yapamayacağı için de bırakmış her şey çok açık soru nerde 😂
Bu adamın sizin sevgili olmak istediğinizi ve ileride ilişki iyi giderse ciddi ilişki isteyebileceğinizi düşünemediğini mi zannediyorsunuz?

“Sevgili olacak mıyız” diye soramıyor olmanızın konforunu yaşamış resmen
“Aaaa ne bileyim ben, takılıyorduk” diye salağa yatmış resmen

Aynı şehirde aynı yerde çalıştığım biri vardı sevgili değildik ama görüşüyorduk ikimizin de çok çevresi yoktu burada gelip bende kalıyordu güzel vakit geçiriyorduk falan, sonra bunun bir hatası yüzünden tartıştık sildim her yerden gönlümü almak için uğraştı baya sonra zaten gidecek tayin olacak diye çok uzatmadim küs ayrılmayalım diye, güzel güzel vedalaştık gitti falan baya uzağa tayin oldu. Gittikten sonra 1 2 kez yazdım naptın ne ettin nasıl geçiyor taşınma işleri falan diye normal samimi eskisi gibi konuştuk bu hiç yazmadı ama ben yazdım. Sonra çevreden duyduğum bir şeyden dolayı tekrar tartıştık bilerek mesajlarina bakmadım aradı uğraştı tekrar gönlümü aldı normale döndü davet etti tayin olduğu yere falan. Gittiğinden beri hiç yazmıyor normalde aynı şehirdeyken hep reels atardı günümün nasıl geçtiğini sorardı falan artık hiç yok yani gittiğinden beri. Aşık değilim ama kanım çok ısınmısti ona. Kızlarla da baya arası iyi biri geçmişi de kabarık. Ne düşünmem lazım gidince işi bitti gibi bir durum mu oldu acaba ?
Birini bulmuştur o 😂

Bu adamın sizin sevgili olmak istediğinizi ve ileride ilişki iyi giderse ciddi ilişki isteyebileceğinizi düşünemediğini mi zannediyorsunuz?

“Sevgili olacak mıyız” diye soramıyor olmanızın konforunu yaşamış resmen
“Aaaa ne bileyim ben, takılıyorduk” diye salağa yatmış resmen
Ya gerçekten öyle aşık falan değilim onsuz da devam ediyor her şey ama ilgi göstermesini düşünmesini seviyorum şehirler değişince kesti her şeyi ben mesaj atınca tabi eskisi gibi samimi konuşuyor ama ondan adım göremiyorum

Back
X