- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
- Konu Sahibi mutlulukseninle05
-
Cok muzik dinleyen degilim ama onun rahatsz ettigi seylerde muzik dinliyorum. Onda kendide son ses dinliyor.
Basta iyiydik iste herseyini acıp verirsen cok iyi olursan kalbini kırmazsan bi insanın hic boyle oluyor. 5 kisiyiz.
ohh kıza bak ya durumlar böyleyse gerçekten saygısızın teki, biranönce onunla ilgili birşeyler yapın siz onun kahrını çekmek zorunda değilsiniz
of of of entrikacı resmenn ay canım ya eziyet resmen. Kızlarada anlatsan şimdi sen kötü çıkabilirsin. Başka eve geçemezmisin yaHerkese ikili oldugu icin kimse bilmiyor boyle oldugunu. arkadaslardan birinin bilgisayarı var memleketine gidecek bilgisayarını istedi snra o gun bisey olmus ben dsardaydm bana mesaj atms bilgisayarna elimi surmem onun kullanrsam agzma etsnler falan dedi onun agznı kaldıramam falan filan. Ertesi gun kullanyr bana da mesaj atıyor canm yanls anlama beni sadece su gunler kullancam flan. Digerlerine hergun laf ediyo bana sikayet ediyo suan onlarla uyuyor aynı odada aynı yatakta. Ikili oynamak super isine geldigi gibi.
Valla canım son yaptıgın yorumlardan yola çıkarak diyorum sende onunla ne konuş ne bir şeyini paylaş. Sen bişey yaptıgın zaman yine yok şöyle yap böyle yap derse sende bir güzel cevabını ver hiç çekinme. Ne demek ev sadece onun mu sanki. Sende kafana göre takıl. Öyle şey olur mu .
of of of entrikacı resmenn ay canım ya eziyet resmen. Kızlarada anlatsan şimdi sen kötü çıkabilirsin. Başka eve geçemezmisin ya
hoşuna gitmeyen şeylerde hayır demesini bileceksin.hakkını koruması bileceksin.bunları prensip edineceksin.kimseyi kaybetmekten korkmayacaksın.mantıgını dinleyeceksin.bu şekilde davranmazsan o gider başkası gelir.
Yazdıklarına göreKendi acıktıgı zaman odada yedigimizde getirdigimde kokmuyor yiyecek ben tek yiyecekken kokuyor oluyo.
sakızı sesli sesli cignenmesinden rahatsz oluyorum srf rahat olsun istedigi gibi rahat odada taklsn diye bisey demiyorm tepeme cktı.
Ozaman idare edicen ne dese hayır de tınmamaya çalış başka çaren yokAynen ya isini biliyor. Bana diyor tavrımı koyarsam nasl oldugumu biliyon diyor evet Biliyorum isine geldigi gibi davranr daima. Aynen anlatsam ben kotu olurum ki onun icin degmez. bu donem zor canm ya .s
ayy resmen üniversitedki ilk yılım
Üniversite sayesinde insanlara hayır demeyi öğrendim... Üniversitedeyken benim oda arkadaşımda sinirdi hergün temeizlik yapıyorum diye kızardı yardım etmediği haldeben izinsiz birşey yapmazdım dolabımda ki şeyler paylaşılırdı
Sonra birgün kendi söylediği şeyler hakkında diğer odadikiler hakkında ağır şeyler söylemişti ve benim söylediğimi söyleyip kendini onların yanına beni kapı dışarı etmeye çalıştı tavır aldım... herkese karşı polyanalığı bıraktım herkes gibi oldum... HAYIR demeyi çok geç de olsa öğrendim.... hala bazen diyemiyorum ama neyse
Sen de öğren sen iyimser olduğun için bunlar seni anlıyorum... ama maalesef iyiler kaybediyor sinir sitres sahibi oluyoruz...
Maalesef sadece o değil herkes iyi niyet suistimal edebilir
İstemediğin birşeyi yapma terslemeden hayır de... insanlar herkes öyle (sen sakın konuşma ama birisinin arkasından) arkadan konuşup yapış yapışlar geneli bırak onlar birbirini yesin sen dinle...
kendinle ilgili rahatsız olduğun şeyleri söyle hayır de
sen bu kızdan kurtulsan bile başka yerde başkasıyla problem yaşayabilirsin çünkü iyi niyet heryerde suistimal ediliyor
Kaybetmek degil ama iyi niyetimden varya kimseye kotu bisey demiyim diyorum ben uzuluyorum dun gercekten cok fena oldum cıglık cıglıga oldum krize girdim sinirden.
Yazdıklarına göre
1. İkiyüzlü
2. Nankör
3. Bencil
Diyececek fazla birşey yok, odanızı ayırma yollarına gidin..
hayat böyle.kim nasıl muameleyi hak ediyorsa öyle davranacaksın.aksi yalakalığa girer ve sana hiç bir faydası olmaz
Tipik oda arkadaşı dramı.. Bak canım oda arkadaşın o senin kardeşin değil yedi yabancı insan herşeyin müsamaa gösterme onun parasıyla oturmuyorsun sonuçta orda o odada dilediğin gibi hareket etme hakkına sahipsin bütün hakları bütün ipleri eline verme işte böyle tepene çıkarlar başkaları hakkında da yorum yapma yanında bırak kimi destekliyorsa desteklesin umursama ben çok çektim bu yönden tartışıyorsa da bırak tartışsın umursamaBenim sorunum oda arkadasım. Ya nasıl islerine geliyorlarsa oyleler. Benmi abartıyorum ya bir akıl verin..
Oda arkadasm cok degisik. Bigun once onunla konusursam onun biseyini kullanrsam soyle olsun boyle olsun diyor ertesi gun hic bisey yokmus gibi iyi . Son gunlerde iyice sogudum dısarıya cıktıgımda bile evdeki diger kzları sikayet ediyo ertesi gun cok samimi. Muzik dinliyorum kulaklk tak diyo kulaklgı takyrm kulaklktan gelen sesten sikayetci. Odada bisey yicem kokuyo mutfakta ye. En sonunda sinir krizi gecirdim. Suan konusmuyorumm. Ya buyuk lokma ye buyuk lokma konusma diye bisey var madem diyosun onlarn hakknda ya lafının arkasnda dursun yada etmesn. Bide haklıyms gibi dun bana sana yazklar olsun yanls tanımısm bi meseleyi buyuttun flan hakszsn susuyosun diyor ben senin acıgını kapattm yannda oldum falan. Ne kadar utanmaz ya. Benim yaptklarmı saysam cumle bitmez boyle seylerden nefret ediyorum.
Uzun oldu kusura bakmayn ya.
Tipik oda arkadaşı dramı.. Bak canım oda arkadaşın o senin kardeşin değil yedi yabancı insan herşeyin müsamaa gösterme onun parasıyla oturmuyorsun sonuçta orda o odada dilediğin gibi hareket etme hakkına sahipsin bütün hakları bütün ipleri eline verme işte böyle tepene çıkarlar başkaları hakkında da yorum yapma yanında bırak kimi destekliyorsa desteklesin umursama ben çok çektim bu yönden tartışıyorsa da bırak tartışsın umursama
Şahsen benim oda arkadaşım ablamdı, çok pasaklı ve sorumsuzdu, beni çıldırtıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?