herkes isine geldigi gibi

Valla canım son yaptıgın yorumlardan yola çıkarak diyorum sende onunla ne konuş ne bir şeyini paylaş. Sen bişey yaptıgın zaman yine yok şöyle yap böyle yap derse sende bir güzel cevabını ver hiç çekinme. Ne demek ev sadece onun mu sanki. Sende kafana göre takıl. Öyle şey olur mu .

ohh kıza bak ya durumlar böyleyse gerçekten saygısızın teki, biranönce onunla ilgili birşeyler yapın siz onun kahrını çekmek zorunda değilsiniz

Herkese ikili oldugu icin kimse bilmiyor boyle oldugunu. arkadaslardan birinin bilgisayarı var memleketine gidecek bilgisayarını istedi snra o gun bisey olmus ben dsardaydm bana mesaj atms bilgisayarna elimi surmem onun kullanrsam agzma etsnler falan dedi onun agznı kaldıramam falan filan. Ertesi gun kullanyr bana da mesaj atıyor canm yanls anlama beni sadece su gunler kullancam flan. Digerlerine hergun laf ediyo bana sikayet ediyo suan onlarla uyuyor aynı odada aynı yatakta. Ikili oynamak super isine geldigi gibi.

ayy resmen üniversitedki ilk yılım
Üniversite sayesinde insanlara hayır demeyi öğrendim... Üniversitedeyken benim oda arkadaşımda sinirdi hergün temeizlik yapıyorum diye kızardı yardım etmediği halde ben izinsiz birşey yapmazdım dolabımda ki şeyler paylaşılırdı

Sonra birgün kendi söylediği şeyler hakkında diğer odadikiler hakkında ağır şeyler söylemişti ve benim söylediğimi söyleyip kendini onların yanına beni kapı dışarı etmeye çalıştı tavır aldım... herkese karşı polyanalığı bıraktım herkes gibi oldum... HAYIR demeyi çok geç de olsa öğrendim.... hala bazen diyemiyorum ama neyse

Sen de öğren sen iyimser olduğun için bunlar seni anlıyorum... ama maalesef iyiler kaybediyor sinir sitres sahibi oluyoruz...

Maalesef sadece o değil herkes iyi niyet suistimal edebilir

İstemediğin birşeyi yapma terslemeden hayır de... insanlar herkes öyle (sen sakın konuşma ama birisinin arkasından) arkadan konuşup yapış yapışlar geneli bırak onlar birbirini yesin sen dinle...
kendinle ilgili rahatsız olduğun şeyleri söyle hayır de
sen bu kızdan kurtulsan bile başka yerde başkasıyla problem yaşayabilirsin çünkü iyi niyet heryerde suistimal ediliyor

of of of entrikacı resmenn ay canım ya eziyet resmen. Kızlarada anlatsan şimdi sen kötü çıkabilirsin. Başka eve geçemezmisin ya

hoşuna gitmeyen şeylerde hayır demesini bileceksin.hakkını koruması bileceksin.bunları prensip edineceksin.kimseyi kaybetmekten korkmayacaksın.mantıgını dinleyeceksin.bu şekilde davranmazsan o gider başkası gelir.

Sabah ac gitse bile ben surekli biskuvi cikolata alrm kendime koyarm kenara ister sabah uyandrp bende gotursem alsam olurmu. Kahvaltılkları yok beni uyandrr sabahları. Herseyimi veriyorum ediyorum sesimi ckarmyrm diye iyice vazgecilmez sandı. Dun diyor bide yemek meselesini uzattn seni yanls tanmsm haksz oldugun icin cevap veremiyon flan. Senin arkanı topladm degmezms flan. Ben agzmı acmyrm yaptgı seyler surda dursun.

of of of entrikacı resmenn ay canım ya eziyet resmen. Kızlarada anlatsan şimdi sen kötü çıkabilirsin. Başka eve geçemezmisin ya

Aynen ya isini biliyor. Bana diyor tavrımı koyarsam nasl oldugumu biliyon diyor evet Biliyorum isine geldigi gibi davranr daima. Aynen anlatsam ben kotu olurum ki onun icin degmez. bu donem zor canm ya .s

Kaybetmek degil ama iyi niyetimden varya kimseye kotu bisey demiyim diyorum ben uzuluyorum dun gercekten cok fena oldum cıglık cıglıga oldum krize girdim sinirden.

Yazdıklarına göre
1. İkiyüzlü
2. Nankör
3. Bencil
Diyececek fazla birşey yok, odanızı ayırma yollarına gidin..

Aynen ya isini biliyor. Bana diyor tavrımı koyarsam nasl oldugumu biliyon diyor evet Biliyorum isine geldigi gibi davranr daima. Aynen anlatsam ben kotu olurum ki onun icin degmez. bu donem zor canm ya .s
Ozaman idare edicen ne dese hayır de tınmamaya çalış başka çaren yok

Evet gercekten asla kimseyi krmak istemem herkes sen cok safsn iyi niyetlisin biraz hayr demeyi bil kendin yemeyip paylasyrsn bile dediler. Ama gercekten bunları boyle suistimal ediyorlar. Sustukca bisey sanıyorlar. Ben bisey yaparken derken karsmdakine tavrm da odur. Hoslanmıyorsam bisey diyorsam o insan anlıyor bunu zaten ben oyle biriyim hatta kendi dedi yaptgnla dedigin bir senin en dobra sensin diye biseye sinirlendigimde o kisinin yzunede boyle yaptn soyle yapman yanls derim. Arkadan konustugumu yuzlerine dedigim icin arkadaslarmdan bazıları beni cok iyi anlayıp bisey demiyorlar bana ben cok cevreyi de sevmem bikac kisi olsun iyi olsn diyorum bi kurtulamadm fesatlardan.

Kaybetmek degil ama iyi niyetimden varya kimseye kotu bisey demiyim diyorum ben uzuluyorum dun gercekten cok fena oldum cıglık cıglıga oldum krize girdim sinirden.

hayat böyle.kim nasıl muameleyi hak ediyorsa öyle davranacaksın.aksi yalakalığa girer ve sana hiç bir faydası olmaz

Yazdıklarına göre
1. İkiyüzlü
2. Nankör
3. Bencil
Diyececek fazla birşey yok, odanızı ayırma yollarına gidin..

Evet dedigim gibi kendi diyor bana senin gibi oda arkadası bulunmaz herseyini paylasyrsn hic rahatsz etmiyon sesin bile ckmyr. Bi muzik dinledik dert oldu. Yemek yedik dert oldu.

Tipik oda arkadaşı dramı.. Bak canım oda arkadaşın o senin kardeşin değil yedi yabancı insan herşeyin müsamaa gösterme onun parasıyla oturmuyorsun sonuçta orda o odada dilediğin gibi hareket etme hakkına sahipsin bütün hakları bütün ipleri eline verme işte böyle tepene çıkarlar başkaları hakkında da yorum yapma yanında bırak kimi destekliyorsa desteklesin umursama ben çok çektim bu yönden tartışıyorsa da bırak tartışsın umursama

Aynen diger memleketine gidenle konustum oda her hakka sahipsin flan dedi. Bu saatten sonra konusmam zaten kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…