herkes istiyor ama ben korkuyorum :( ne yapmalıyım

siirine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
12
0
36
İstanbul
merhaba, kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var:( lise son a geçtiğimde biriyle çıkmaya başladım ilk aşkımdı, arada 3 kez çıkıp ayrıldık saçma sapan şeylerden 2 sene sürdü ama hep ayrı şehirlerdeydik yani hiç birbirimizi yaşayamadık.. Sonra ben üni ye gittim ve başkasıyla çıkmaya başladım, o da birisiyle çıkmaya başladı. 1 sene sonra karşılaştık sitede akşam msj attı buluşmak istedi, eğer herşeyi bırakıp gelirsem sende gelirmisin dedi ama ben onu o kadar tersledımki çok bozuldu, çünkü gene onu görünce çok heyecanlandım bu yüzden vicdan azabı çektim ikimizinde bi ilişkisi vardı ve bu yanlış olurdu..üniversitedeki ilişkim yaklaşık 3 buçuk sene sürdü ama son 1 buçuk sene gerçekten zorakiydi o kadar çok kavga o kadar çok ayrılık olduki.. çok sevdim aşık olduk çok güzel vakit geçirdik ama tükettik artık birbirimizi en son 1 ay kadar önce gene ayrıldık. Ve ben eski sevgilimle karşılaştım gene çok heyecanlandım. Onunda ilişkisi 5 6 ay önce bitmişti biliyorum.. O akşam sitede arkadaşlarımla otururken yanımıza geldi, 3 gece beraber oturduk o kadar güzel sohbet ettikki eski günler aklıma geldi çok özlediğimi anladım, şimdi askerde ve 2 ay sonra dönüyor çok değişmiş olgunlaşmış, arkadaşlarımda aynı şeyi söyledi gerçekten kimse inanamadı onun eski o olduğuna, ve ben çok hoşlandım ki onunda aynı hissettiğini gözlerinden anlamak çok kolaydı.. Şimdi askerden dönünce görüşelim diyor tabi sözde arkadaşça.. Vicdan azabıda çekiyorum çünkü ünideki ilişkimi çok sevdim ama asla ailemin kabul ediceğı biri değildi arkadaşlarımdan bile tek bi kişi bile onu istemiyordu çünkü beni onun yüzünden çok kez ağlarken gördüler.. Eminimki gene barışmak işticek ama şimdi o aklıma bile gelmiyor tek düşündüğüm eski sevgilim.. Acaba eski sevgilime bi şans versem mi

çok karışık olmuş ya kime şans vermek istiyorsun anlayamadım..eski sevgilim dediğin üniverstedeki mi yoksa aynı sitede olduğunuz şu an askerde olan mı

ilkler unutulmaz her zaman.
o yüzden ilk aşkına fırsat ver bence.
ama şöyle de bir durum var keşke madem onu seviyordun üniversitede kimseyle birlikte olmasaydın.
o kişinin de üzülmesi açsından diyorum sonuçta 3.5 yıldan bahsediyoruz az bir zaman değil.
hakkında hayırlısı olsun.

ikiside şuan eski..hangi eskiyi yeni yapacağınıza karar verecek olan sizsiniz.duygularınızı etrafınızdaki insanların söylemesine göre değil içinizdeki isteyinize göre yönlendirin.aksisi diğerinin hisleriyle oynamak ve oyalamak olur..ve en önemlisi sayışmaca yapmadan kararınız kesinleştiğinde evet demelisiniz.

İLK AŞKLAR UNUTULMAZMIŞŞŞŞŞ.....deselerdee ondan daha iyisi karşına çıkıp onun açtığı yaraları :44:sarar ve ondanda dahada çokk severse BAL gibide UNUTULURRR..... niyee unutulmasın kiiiiiii...:22::22::22::22::22:

Eski sevgilin olgunlaşıp biraz da olsa senin istediğin kıvama geldiyse ne mutlu. Amaaaa seni üzdüyse o zamanlar huylu huyundan pek fazla vazgeçmez bunu da unutma. Çok kafana takılıyorsa bir şans ver kendini kaptırmadan biraz devam et yanlış bişeyini görürsen vazgeçersin.Ama yeni ufuklarada yol almak iyi olabilir unutma:34:

üni deki ne dönüp kendini küçülteceğine daha eskisine şans vermen daha mantıklı ki ondan hoşlanmışsın belli yani zorlama kendini adam atmasam mı diye:ssz:

Bi şans verebilirsin bence daha dikkatli davranırsın oda dediğin gibi değiştiyse ne güzel...

çok karışık olmuş ya kime şans vermek istiyorsun anlayamadım..eski sevgilim dediğin üniverstedeki mi yoksa aynı sitede olduğunuz şu an askerde olan mı

şans vermeyi düşündüğüm ilk sevgilim yani şuan askerde olan.. Üni deki sevgilimin duygularıyla asla oynamayı düşünmedim düşünememde zaten.. Çünkü onu çok sevdim ona haksızlık yapamam, zaten bu yıl üni de son yılım olurda eski sevgilimle (ilk aşkım) barışma durumumuz olursa bile öğrenmemesi için elimden geleni yaparım duyduğu an yıkılır biliyorum.. Üni deki sevgilimle ayrılırkende artık birbirimizi mutlu etmiyruz olmuyor dedik hatta..vicdan azabı da çekiyorum zaten.. sanki onu aldatıyormuşum gibi..

Eski sevgilin olgunlaşıp biraz da olsa senin istediğin kıvama geldiyse ne mutlu. Amaaaa seni üzdüyse o zamanlar huylu huyundan pek fazla vazgeçmez bunu da unutma. Çok kafana takılıyorsa bir şans ver kendini kaptırmadan biraz devam et yanlış bişeyini görürsen vazgeçersin.Ama yeni ufuklarada yol almak iyi olabilir unutma:34:

Evet sanırım en mantıklısı bu, biraz da cesaret ve üni deki sevgilim e haksızlık ettiğim hissinden kurtulmam lazım:26:

üniversitedeki sevgilinle tüketmişsin herşeyi bitmiş gibi görünüyor eskisi de geri dönmüş. İlk sevgilinle konuşunca heyecanlandığını söylüyorsun sonrakinden de ayrıldığın için üzülmüş gibisin, eğer hala onun için üzülebiliyorsan ona karşı da bişeyler bitmemiş içinde. Kendine zaman ver önce 2 ay ikisiylede konuşma(arkadaşça olsa bile) ondan sonra ruhsal durumuna göre hareket edersin. Hangisini özlüyorsan ona dönersin

üniversitedeki sevgilinle tüketmişsin herşeyi bitmiş gibi görünüyor eskisi de geri dönmüş. İlk sevgilinle konuşunca heyecanlandığını söylüyorsun sonrakinden de ayrıldığın için üzülmüş gibisin, eğer hala onun için üzülebiliyorsan ona karşı da bişeyler bitmemiş içinde. Kendine zaman ver önce 2 ay ikisiylede konuşma(arkadaşça olsa bile) ondan sonra ruhsal durumuna göre hareket edersin. Hangisini özlüyorsan ona dönersin

aslında üni deki sevgilim için üzülme nedenim onu unutamam değil duyunca ne hissedeceği çünkü ilk sevgilimi biliyordu ve güvensede hep korkuyordu şimdi korkularında haklı çıktı.. Hatta bikaç kez bırakmak istedim ama yalvardı bırakamadim..ilk askımla olur yda omaz bilmiyorum ama üni deki sevgilimle bi geleceğim olmicagını çok uzun zamandır biliyorum,off off

aslında üni deki sevgilim için üzülme nedenim onu unutamam değil duyunca ne hissedeceği çünkü ilk sevgilimi biliyordu ve güvensede hep korkuyordu şimdi korkularında haklı çıktı.. Hatta bikaç kez bırakmak istedim ama yalvardı bırakamadim..ilk askımla olur yda omaz bilmiyorum ama üni deki sevgilimle bi geleceğim olmicagını çok uzun zamandır biliyorum,off off

geleceğinin olmayacağını biliyorsan bu kadar uzatmasaydın keşke şimdi ayrılma sebebinizi yanlış yorumlayacak. ama senin için rahat olsun yanlış bişey yapmıyorsun yürümeyeceğini düşündüğün bir ilişkiyi bitirdin ve başka birine şans vereceksin, eski sevgili olarak değil de herhangi biri olarak düşün şans vereceğin kişiyi.

Üniverstdeki sevgilin ile ilgili bi geleceğin olmadığını biliyosun madem be kadar fazla takma kendi mutluluğunu düsün :)

ünidekiyle mutlu değilmişsin bence artık onla daha fazla zorlama. gördüğüm kadarıyla kalbinde eskisi var ve çevrendekiler de onaylıyor gibi yani hem duygusal hem mantıken şans vermeye değer gibi geldi bana :))

aslında benim en büyük hatam üni deki sevgilimle yürümiceğını soğuduğumuzu anladığım zaman vazgeçmemek, hep kaç sene oldu nasıl bırakim, herşey düzelecek dedim hatta o da söz verdi herşeyi yoluna koyacağım diye ama hiç düzelmedi hatta daha kötü olmaya başladı.. Çok teşekkür ederim kızlar çok yardımcı oldunuz :)

Back
X