merhaba, kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var
lise son a geçtiğimde biriyle çıkmaya başladım ilk aşkımdı, arada 3 kez çıkıp ayrıldık saçma sapan şeylerden 2 sene sürdü ama hep ayrı şehirlerdeydik yani hiç birbirimizi yaşayamadık.. Sonra ben üni ye gittim ve başkasıyla çıkmaya başladım, o da birisiyle çıkmaya başladı. 1 sene sonra karşılaştık sitede akşam msj attı buluşmak istedi, eğer herşeyi bırakıp gelirsem sende gelirmisin dedi ama ben onu o kadar tersledımki çok bozuldu, çünkü gene onu görünce çok heyecanlandım bu yüzden vicdan azabı çektim ikimizinde bi ilişkisi vardı ve bu yanlış olurdu..üniversitedeki ilişkim yaklaşık 3 buçuk sene sürdü ama son 1 buçuk sene gerçekten zorakiydi o kadar çok kavga o kadar çok ayrılık olduki.. çok sevdim aşık olduk çok güzel vakit geçirdik ama tükettik artık birbirimizi en son 1 ay kadar önce gene ayrıldık. Ve ben eski sevgilimle karşılaştım gene çok heyecanlandım. Onunda ilişkisi 5 6 ay önce bitmişti biliyorum.. O akşam sitede arkadaşlarımla otururken yanımıza geldi, 3 gece beraber oturduk o kadar güzel sohbet ettikki eski günler aklıma geldi çok özlediğimi anladım, şimdi askerde ve 2 ay sonra dönüyor çok değişmiş olgunlaşmış, arkadaşlarımda aynı şeyi söyledi gerçekten kimse inanamadı onun eski o olduğuna, ve ben çok hoşlandım ki onunda aynı hissettiğini gözlerinden anlamak çok kolaydı.. Şimdi askerden dönünce görüşelim diyor tabi sözde arkadaşça.. Vicdan azabıda çekiyorum çünkü ünideki ilişkimi çok sevdim ama asla ailemin kabul ediceğı biri değildi arkadaşlarımdan bile tek bi kişi bile onu istemiyordu çünkü beni onun yüzünden çok kez ağlarken gördüler.. Eminimki gene barışmak işticek ama şimdi o aklıma bile gelmiyor tek düşündüğüm eski sevgilim.. Acaba eski sevgilime bi şans versem mi