çok karışık olmuş ya kime şans vermek istiyorsun anlayamadım..eski sevgilim dediğin üniverstedeki mi yoksa aynı sitede olduğunuz şu an askerde olan mı
Eski sevgilin olgunlaşıp biraz da olsa senin istediğin kıvama geldiyse ne mutlu. Amaaaa seni üzdüyse o zamanlar huylu huyundan pek fazla vazgeçmez bunu da unutma. Çok kafana takılıyorsa bir şans ver kendini kaptırmadan biraz devam et yanlış bişeyini görürsen vazgeçersin.Ama yeni ufuklarada yol almak iyi olabilir unutma
üniversitedeki sevgilinle tüketmişsin herşeyi bitmiş gibi görünüyor eskisi de geri dönmüş. İlk sevgilinle konuşunca heyecanlandığını söylüyorsun sonrakinden de ayrıldığın için üzülmüş gibisin, eğer hala onun için üzülebiliyorsan ona karşı da bişeyler bitmemiş içinde. Kendine zaman ver önce 2 ay ikisiylede konuşma(arkadaşça olsa bile) ondan sonra ruhsal durumuna göre hareket edersin. Hangisini özlüyorsan ona dönersin
aslında üni deki sevgilim için üzülme nedenim onu unutamam değil duyunca ne hissedeceği çünkü ilk sevgilimi biliyordu ve güvensede hep korkuyordu şimdi korkularında haklı çıktı.. Hatta bikaç kez bırakmak istedim ama yalvardı bırakamadim..ilk askımla olur yda omaz bilmiyorum ama üni deki sevgilimle bi geleceğim olmicagını çok uzun zamandır biliyorum,off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?