Herkes karşı :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevdiqimsin

nefret ediyorum senden hayat
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
153
11
Selam kızlar

Çok zor durumdayım hiçkimse anlayış göstermiyor

Yıllardır sevdiğim biri var ama kavuşamıyoruz ailem karşı olduğu için hiçkimse olumlu bakmıyor ve tanımadan yargılıyorlar malesef .. Arada kalmışım ve kafayı yiyecek gibiyim.

Sevgilim iyi biri bir tane kötü söz duymadım bu güne kadar ama ailem bir şans bile vermiyor.. Çok fakirmiş düğün güzel olmazmış.. Ben ondan daha iyisini hak ediyormuşum.. (daha zengin daha yakışıklı) Beni kullanacak diye korkuyorlar malesef geçmişte ailem kötü şeyler yaşadı boşanmalarda oldu onun çilesinide biz çekiyoruz.. Ablam bizi hep ayırmaya çalışıyor ve beni ona karşı dolduruyor bende gittikçe soğuyorum :KK43:

Annem babam ayrı babam bize çok acılar yaşattı. Bir gün bile bize destek olmadı hep kötüledi ve resmen bizden utanıyor .. kaç kez aptalsın beceriksizsin dedi babam bizi başkaların yanında sürekli küçük düşürür..ama konu evliliğime gelince babammış ona soracakmışım o en iyisini bilirmiş...

Bir şans istedim sadece .. Önce tanışsınlar sonra yine yargılasınlar ama hiççç imkansız birşey bizim aşk..

Ben herşeyin güzellikle olmasını istiyorum ama beni isteme şansını bile vermezken nasıl olacak lütfen yardım edin :KK43:

Ailemi dinleyip onların istediği kişi ile hayatımı sürdürsem çok pişman olacağımıda biliyorum severken sırf ailem istemediği için bitiririm herhalde sonunda .. Çok üzgünüm :KK43:

Sevgilinizin işi mesleği yok mu? Herkesin evi arabası olucak diye bişi yok, düzgün işi olsun sizde çalışırsınız herşeyiniz olur allah nasip ederse...

Aileni bi şekilde ikna etmeye bak. Onların rızası olmadan evlilik yapar ve bi sorun yaşarsan biz demiştik diyecekler. Ama ayrıl da diyemem ilerde mutsuz olursan bütün yükü onlara yüklersin. Buda hoş değil ikna etmeye çalış çok seviyorsan vazgeçme..

Sevgilinizin işi mesleği yok mu? Herkesin evi arabası olucak diye bişi yok, düzgün işi olsun sizde çalışırsınız herşeyiniz olur allah nasip ederse...

İşi var çok çalışıyor hiç durmadan ama yinede karşılar durum çok karışık zaten benim ailem benim çalışmamı istemez herşeyi erkek tarafı yapsın isterler

Allah yardimciniz olsun ..İkna edebilirsiniz işaallah... Bu çocuk fakir diyemi istemiyolar..siz zenginmisiniz..

Canım ya Allah yardımcın olsun..
Böyle bi durumda olmak çok zor ama her aile bir değil demek ki..
Ben böyle bir durumda olsaydım sevdiğim adamla birlikte olamıyorsam ailemin istediği biriyle de evlenmezdim çünkü sevmediğim biriyle bir hayatı geçirmek istemezdim.. ama yinede sevdiğim insan için çabalardım ailemin rızasını almaya çalışırdım..

Bence işiniz çok zor .İlerde ters bir durum olursa ağlayacak omzunuz olmaz..

Allah yardimciniz olsun ..İkna edebilirsiniz işaallah... Bu çocuk fakir diyemi istemiyolar..siz zenginmisiniz..

Hayır zengin değiliz çok şükür normal maddi durumumuz sevgilimde çok fakir değil ama benîm zengin biriyle evlenmemi istiyorlar

İşi var çok çalışıyor hiç durmadan ama yinede karşılar durum çok karışık zaten benim ailem benim çalışmamı istemez herşeyi erkek tarafı yapsın isterler

Nasıl yani çalışmamı istemez ? İlerde senin emekliliğin olsa , ayaklarının üzerinde dursan kimseye el avuç açmadan kendi cüzdanın olsa fena mı ? Ben liseyi bitirdim , açıköğretim üniv. başladım ve 19 yaşında çalışma hayatına atıldım ve aslada çalışmadan yapamam. Armut piş ağzıma düş olmuyor , hayat şartları çok zor , ailenin durumu nasıl bilmiyorum da , zengin insanlar o köklü aileler bile çalışıyor senin ayrıcalığın ne ki ? Ya da çalışmak ailenin gözünde küçültücü bişi sanırım... Yobaz insandan kork ama çalışan insandan korkma taşı sıkar yine evine bakar öyleleri. Sana değer veriyorsa da el ele verip herşeye sahip olabilirsiniz önemli olan geçimdeki huzur, saygı ve sevgi. Ailen bunu pek kavrayamamış , seviyorsam inanıyorsam gerçekten ben o adamın elinden tutarım , işe de girer tüm eşyaları ortak yapar herkesin ağzını tıkardım. Tabi yine de sen bilirsin senin hayatın...

seni seviyorsa aileni ikna eder nasılsa.gülen gözler diye bir türk filmi vardı,orda vecihi diye bir karakter vardı
erkek dediğin öyle olmalı işte:)

Aileni bi şekilde ikna etmeye bak. Onların rızası olmadan evlilik yapar ve bi sorun yaşarsan biz demiştik diyecekler. Ama ayrıl da diyemem ilerde mutsuz olursan bütün yükü onlara yüklersin. Buda hoş değil ikna etmeye çalış çok seviyorsan vazgeçme..

Bende onların rızası olmadan evlenmek istemem ama hiç anlayış göstermiyorlar :KK43: hayırlısı olur inşallah

Evlenince ailenin sana neden calisiyorsun calisma demeye haklari kalmiyor. Sevgilinin isi varsa kredi ceksin ahim sahim esyalar almayin uygun seylerde var onlardan alin evlenince birlikte calisir krediyi odersiniz. Ailenizede bazi seyleri yansitmayin demge kurmaya calisin. Gerekirseevlilik konusunda israr edin. Bu sizin hayatiniz ilerde yasadiginiz mutsuzluk yuzunden ailenizi suclamak size daha gelir bunuda ailenize soyleyin.

seni seviyorsa aileni ikna eder nasılsa.gülen gözler diye bir türk filmi vardı,orda vecihi diye bir karakter vardı
erkek dediğin öyle olmalı işte:)

O ikna etmeye hazır ama ben ailemin inadini biliyorum istedikleri olana kadar inat ederler.. Doğru inşallah teşekkürler yorumunuz için

Hayır zengin değiliz çok şükür normal maddi durumumuz sevgilimde çok fakir değil ama benîm zengin biriyle evlenmemi istiyorlar

Sen sevgilinden kisiliginden eminsen dimdik duracaksin benim annemde ben zengin biriyle evleneyim isterdi güzelligime yazik etmeyecwkmisim sacmaliklari ben naptim dümdüz ettim ortaligii kararimdan dönmedim 8 yilin sonunda kocim oldu elhamdülillah ..tabu bizim okul vs uzadi o yuzden ama sen kararindan vazgecme

O ikna etmeye hazır ama ben ailemin inadini biliyorum istedikleri olana kadar inat ederler.. Doğru inşallah teşekkürler yorumunuz için
Sende ayni ailedensin sende inat et..annemde cok laf etmistu kotulemisti neler neler....ama sonucc askk kazandi simdi bide minigimiz oldu maşaallah

Nasıl yani çalışmamı istemez ? İlerde senin emekliliğin olsa , ayaklarının üzerinde dursan kimseye el avuç açmadan kendi cüzdanın olsa fena mı ? Ben liseyi bitirdim , açıköğretim üniv. başladım ve 19 yaşında çalışma hayatına atıldım ve aslada çalışmadan yapamam. Armut piş ağzıma düş olmuyor , hayat şartları çok zor , ailenin durumu nasıl bilmiyorum da , zengin insanlar o köklü aileler bile çalışıyor senin ayrıcalığın ne ki ? Ya da çalışmak ailenin gözünde küçültücü bişi sanırım... Yobaz insandan kork ama çalışan insandan korkma taşı sıkar yine evine bakar öyleleri. Sana değer veriyorsa da el ele verip herşeye sahip olabilirsiniz önemli olan geçimdeki huzur, saygı ve sevgi. Ailen bunu pek kavrayamamış , seviyorsam inanıyorsam gerçekten ben o adamın elinden tutarım , işe de girer tüm eşyaları ortak yapar herkesin ağzını tıkardım. Tabi yine de sen bilirsin senin hayatın...

Çok haklısın bende birşeyler almak isterim beraber çalışmak ama çalışşam bile ailem kendim için harcamamı ister onu doyuruyorsun falan derler.. Sadece benim çabaladığımı sanırlar . Eve bakacağına eminim ama ailem hep olumsuz düşünür .. Ablam hep ucuz eşya alır altın falan yapmaz sana diyorlar ama ben ise maddiyata önem vermem çünkü para nereye kadar ve para insanı mutlu etmez.. Karakter önemli ama uyuşmuyor fikirlerimiz

evliyim ama ailene söyle banada zengin birini bulsunlar madem bu kadar kolay:KK57:.
inan sasiriyorum böyle düsüncesiz ailelere. sanki zengin olunca mutlu olacaksiniz. böyle bi kural mi var. garantisi var mi yani.
hayret ya, insanlar nasil parayi bu kadar önemsiyor anlamiyorum.
cogu kadin calisiyor herkes evde oturmak ister ama para icin calisiyoruz malesef.
her anne ister sanirim kizim prensesler gibi yasasin... ama kader diye bisey var herkes ayni hayati yasasaydi böyle bi dünya olmazdi zaten. bu mümkün degil.
insallah bi cözüm yolu bulursun.

genelde kk da aileni dinle sonra pişman olursun mutlaka gördükleri birşeyler vardı senin görremediğin denir.ancak bu çok farklı..çünkü sadece ve sadece para yüzünden olmaz diyorlar..bu haksızlık..
çok çalışıyor diyorsun,ilerde çok daha iyi bir duruma gelebilir..üstelik sadece zengin diye evlenilmez ki,burda çok okuduk zenginiz ama aşk yok sevgi yok mutluluk yok diye..
bence gerekiyorsa ailenizi karşınıza alın,gleceğiniz için önemli bir karar..ilerde sizi sevmediğiniz zengin bir adama vermek isterlerse ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X