herkes kayın valideyle kavga eder ben kayın babayla

ben şimdi olayı tam ayrıntılarıyla anlatamıyorum ama o bana zaten normal sormadı bagıra çagıra sordu.ben başta aynı seninde dediğin gibi uygun bi dille sorunun maddi oldugunu ogullarının böyle istediğini söyledim ama bana demediğini bırakmadı.kocammısın dememdeki sebepte beni çok doldurmuştu artık 7 senedir kocamın karışmadığı şeylere karışıyor kullandığım salça markasından tutta yorganımı silikonmu yünmü kullandığıma kadar.artık bu noktada tepkimin haklı olduğunu düşünüyorum çünki beni o anda öyle bi çileden çıkardıki ben kendi sesimi bile duyamaz hale geldim.özellikle aileme dil uzatmasından sonra.
Ağzınıza sağlık diyorum. Haddini, yerini bilsin. Sen k.pedersin, ağır ol, bişeye karışma yani.

Ancak bundan sonra nasıl yüzyüze geleceksiniz orası muamma.

Aslında caninizin sikilmasinda hakliymissiniz. Kim ne karışır ediniz kal demiş . Üzgünüm ama çok ayıp etmişsiniz . İletişiminiz normalde nasıl bilmiyorumama adama kocam misin demek olmamış . O herhangi bir erkek değil Eşinizin babası . Bilmiyorum nasıl geldi o laf bana, nasıl anlatsam. kayinbabanizla tartismaniza herhangi bir kadın erkek ilişkisi boyutu kazandırır gibi olmuş dediğiniz . Lafın gelişi kötü yani . Türkçe yetmedi valla :)) sana ne demek hele ekstra ayıp olmuş . Aslında ona ne hakkaten ama esimden başkasının bu konuda düşüncesini dikkate almam almayacagim deyip kapıyı çarpıp ciksaniz haklı iken haksız olmazdiniz. Ama Allah haklısınız

Back
X