- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Ne olursa olsun büyüğüm canım.Her zaman saygıdan yanayım.İnsan bazen kendıne dur dıyemıo anlıorum senı ama ne bıleyım.valla nerden başlasam bilemedim ama benimde içimi dökesim geldi.yaz başında kız kardeşim taşınıyodu ve küçük bebeği vardı bende yardıma gittim ankaraya ailemde orda yaşıyor ayrıca hemde onları görürüm diye.eşim bu dönemde işsizdi yol masraflarım ve kişisel masraflarımın hepsini ailem karşıladı ben ordayken.sonra dönme vakti geldiğinde eşim biraz daha kal dedi maddi sebeplerden.yani ailem sigaramı falan karşılıyo ya.neyse bi kaç hafta sonrada eşim marmaristen iş teklifi geldigini söyledi zaten yazları hep şehir dışında çalışır.bana sen bu süre içinde annenlerde kal hem senin içinde iyi olur sıkılmazsın dedi çünki yaşadıgımız yerde benim hiç tanıdıgım yok.bende seve seve kabul ettim.kasımda döndü eşim geldi aldı beni.geldik ama kayınbabanın bi tuhaf oldugunu sezdim bana karşı ilk günler.ama ses etmedim taki o patlayana kadar.başta annenlerde niye bukadar uzun kalıyosun falan bende anlattım durumu oglunuz öyle istedi maddi sebeplerden,siz hiç bu süre içinde arayıp sordunuzmu beni ihtiyacım varmı yokmu diye de şimdi hesap soruyosunuz dedim.yok efendim o bize borçsuz düğün yapmış eşya almışta bilmemne.bizim oralarda iç anadoluda yani bilen bilir kız tarafı bi eşya almaz bi yatakodası falan.annemlerde bi bulaşık makinesi halı televizyon daha sonra kendi evimizi aldığımızdada köşe takımı aldılar.süreklide para yollar babam saolsun.
bende bunları söyledim.aldıkları neki onlarıda almasalardı ben alırdım demezmi.olay orda koptu ben çıldırdım tabiki.babam bana 5 tane bilezik taktı eşya almadı ama dedim.bu arada takmış biz böyle kavga ederken durup durup kim gidiyomuş benim kadar memleketine tansiyonum yükseldi resmen açtım agzımı yumdum gözümü.masraflarımı karşılıyolarda gidiyorum sanane sen kim oluyosun kocammısın benim dedim.dahada neler neler dedik birbirimize.çantamı aldım çarptım kapıyı terkettim evlerini.ama hala sinirim geçmedi titriyorum resmen ya.ben burda okadar yanlızımki onlardan başka kimsem yoktu benim.çok yıprattı bu olay beni.şimdi benim nasıl davranmam gerek yani ben bidaha kesinlikle onun yüzünü görmek istemiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.