Herkes kendi alışverişini yapmalı mı

Benim eşimin de kıyafetlerini ben alırım, hatta bayılırım:) yaz geldi sizin hesap ufaktan tişört kapri tarzı şeylere bakıyorum onları da ben alacağım yine:)

şimdi kemer ihtiyaç mesela ama sırf kemer almaya avm ye gitmek zor gelebilir hele de pandemide

eşim ayakkabı alırken kemerine de bakar alır hatta biz genelde babalar gününde vs alırdık kemer kolay diye

ama mesela yaz geldi kendine tişört al bana garip geliyor

yani ihtiyaçsa alsın da yaz gelince tişört ihtiyacı doğmaz ki

geçen yaz giyilenler nerede, bu arada çok kilo aldı çok zayıfladı derseniz belki de geçen seneden bu seneye boy atmadı ya eşiniz

yine spor ayakkabı alması lazım

eşiniz düzenli spora gidiyor mu

ayakkabısı parçalandı mı

her gün spor ayakkabı mı giyiyor yoksa hafta sonu ayda yılda bir mi giyiyor

örneğin ayda yılda bir giyilen spor ayakkabısı kolay kolay eskimez ki

alınması lazım aşaması bence konudaki önemli nokta

eşinize göre de alınması lazım mı yoksa o eskisi ile mutlu da size göre alınması lazım mı

yani eşiniz gidip almaya mı üşeniyor yoksa size göre ihtiyaç olanlar onun için ihtiyaç değil mi

örneğin eşim parfüm kullanmaz onun için ihtiyaç değil 20 yıl önce de almazdı 20 yıl sonra da almayacak

roll on dediğiniz market alışverişinin bir kalemi değil mi

yani diş macunu yahut tuvalet kağıdı ile aynı kefede bizim evde

kimin aklına gelirse o alır, bitti ise eşim bana ped aldığı gibi ben de ona roll on alabilirim

özetle şikayetiniz, para harcamak istememesi mi, zira sana alındı bana yok vs demesi bu anlama gelir de o zaman toplu bütçe belirlenip öncelikli olanları alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…