• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes kendi alışverişini yapmalı mı

Benim esimde pandemiden dolayi gitmiyor online da hoşlanmıyo son zamanlarda fazla zayifladik bir seyler almasını soyluyordum ne zamandır atliyor. Telefonumu eline verdim sepete bir suru sey atıp kendisi de seçti beğenmedikleri sildi. Bakarken başka şeylerde eklemiş satin aldim sepeti onun bıraktığı haliyle. Ayakkabı kemer esimin hassas noktası gidip secip alıyor bu taktik onlardanislemez mesela bizde.

Merhaba kızlar
Eşimin kemeri kendinden geçti kendisine kemer dahi almaz her şeyi benim almamı bekler, yaz geldi diyorum kendine tişört al 2 haftadır söylüyorum alcam alcam diyor almıyor, sonra bi yere gideceğimiz zaman ben hazırlanıyorum kendi de bişey bulamıyo üstüne diyor ki sana almaktan bana alınmıyor falan 😳 spor ayakkabı alması lazım almıyor, en basitinden parfüm roll on onları bile almıyor. Ne yapmam lazım nasıl almasını sağlayabilirim. Pek alışverişi sevmez para harcamayı da ama biraz abartı deil mi bu kadarı, yeni araba falan aldık borç yapmak istemiyor ama yani kişisel ihtiyaç maaşıda gayet iyi
Ben eşimi bıraksam alisveris yapsın diye asla etikete bakmaz nasılsa lazım der oyuzden ben seçiyorum ona bıraksam zaten herşeyi lacivert siyah gri alır birazda oyuzden ben karisiyorum. Siz ona alsanız sizedemi tepki verir masraf oldu diye

Merhaba kızlar
Eşimin kemeri kendinden geçti kendisine kemer dahi almaz her şeyi benim almamı bekler, yaz geldi diyorum kendine tişört al 2 haftadır söylüyorum alcam alcam diyor almıyor, sonra bi yere gideceğimiz zaman ben hazırlanıyorum kendi de bişey bulamıyo üstüne diyor ki sana almaktan bana alınmıyor falan 😳 spor ayakkabı alması lazım almıyor, en basitinden parfüm roll on onları bile almıyor. Ne yapmam lazım nasıl almasını sağlayabilirim. Pek alışverişi sevmez para harcamayı da ama biraz abartı deil mi bu kadarı, yeni araba falan aldık borç yapmak istemiyor ama yani kişisel ihtiyaç maaşıda gayet iyi
Benim eşim de öyle. Alınca da hiç beğenmiyorum aldıklarını zevksiz 😂😂 her şeyini ben alıyorum. Zaten seviyorum alışverişi. Kendi zevkime göre alıyorum çok iyi oluyor. arkadaşların yanında üstündekiler beğenilince de “ben aldım” diye övünüyorum 😄
Daha doğrusu eşim çok yoğun çalıştığı için vakti olmuyor hem almaya hem de düşünmeye. Sizin aldıklarınıza laf ediyorsa kendinize aldığınız kadar ona da alın

Merhaba kızlar
Hiç sevmem ole tiplerı .Var olupta yemeyenlerı .Nefret edıyorum.Allah kolaylık verdın ne dıyım.Kım ne goturduyse oraya oda onu goturur.

Eğer söylediği gibi size alışveriş yapmaktan eşinize sıra gelmiyorsa kesinlikle bu sizinle alakalı bir sorun..Biraz kendinizden kısıp eşinize belli bir miktar bütçe ayırmalısınız..

Ama kendine ayıracak bir bütçesi varken ayırmıyor ve birşeyler almıyorsa bakımsız biri bence.. Borcunuz falan varmış ama giyinme de beslenme gibi temel ihtiyaçlardan .. Kocaman adama da siz alışveriş yapacak değilsiniz. Bilmem kaç yaşına gelmiş her ortama giren bir adam dönüp aynada kendine bir bakacak.. Bunu bari kadınlara yük etmesinler bi zahmet..çevremde görüyorum Artık çocuklar bile biraz zaman sonra yeni kıyafet istiyor giyip üzerine yakıştırmak istiyor..

Direk eşinizle konuşun ve bu durumun sizin tarafınızdan ne kadar sinir bozucu olduğunu dile getirin.. İnternetten bir tıkla herşey kapınızda.. Olayı büyütmeye gerek yok.. Biz eşimle birlikte bakarız ama eşim der birkaç tişört alacağım bu nasıl şu nasıl şeklinde..

öfff cimri adam.. bıktım ya hep aynı şeyleri giyiyosun hiç çekici değilsin denmeli böylesine.. varın görün ondan sonrasını

Duruma göre kıyafet için beraber alışverişe çıkılabilir ama deodorantını bile almamak çok fazla ve itici. O kadarını da kendi halletsin bir zahmet.

Kendine deodorant almaktan aciz, kokuşuk adamlarla niye evleniyorsunuz? Ciddi soruyorum. Bunlar ihtiyaç. Eve alınan mutfak malzemeleri gibi şampuan, roll on, deodorant, tıraş köpüğü, losyon vs. şeyler ihtiyaç. Kendi ihtiyacını karşılayamayan, kişisel bakımı geçtim temizliği eksik adamlar nasıl evleniyor?

Cok garip ama eşimin annesi kiyafetten anlamaz oyle tek basina AVM gezen bir kadin da değil yani anne alişkanligi yok adamin. Eşim bekarken herseyini kendi secip aliyordu üstü başi gayet duzgundu ve bakimliydi parasini da kendi yonetiyormuş ama evlenince benim ustume birakti bu tur seyleri. 😬 Parfumunun kokusuna kadar ben seciyorum mesela 🙄

Cok garip ama eşimin annesi kiyafetten anlamaz oyle tek basina AVM gezen bir kadin da değil yani anne alişkanligi yok adamin. Eşim bekarken herseyini kendi secip aliyordu üstü başi gayet duzgundu ve bakimliydi parasini da kendi yonetiyormuş ama evlenince benim ustume birakti bu tur seyleri. 😬 Parfumunun kokusuna kadar ben seciyorum mesela 🙄
Ben öyle bir adama saygı duyamazdım sanırım çok itici geliyor. Ama kişilik meselesi tabi 🤷🏻‍♀️

Tarzımı beğenir eşim,genelde ben yaparım alışverişini. Bazen denk gelir birlikte alırız,netten alırız. Nebileyim hiç sizin gibi düşünmedim ağırlıklı olarak konu bende ama yük hissetmedim

Evlenmeden önce alış verisleri annesi mi yapiyormus?
Hiç tarzı olmayan bir kaç parça alıp getir.
Bir süre sonra kendisini mecbur hissedebilir belki.

Babam kendi kendine asla bir sey almazdı.

Ben ise eşimin hicbir seyini almam kendi alışverişini yapar

Nasil alisirsa oyle gidiyor galiba

O ne ya, zaten 2 çocuğun ve evin alışverişi bende, koskoca adama da mı ben don alacağım? Eşim kendi alır bütün kıyafetini vs. Kararsız kalırsa bana link atar, seçerim, alır, giyer :) kombinlerini yaparken fikir sorarsa söylerim, sormazsa karışmam.

Son zamanlarda evin bazı ihtiyaçlarını da ona söylüyorum. Mesela, valizimiz kırıktı, baskül bozulmuştu gibi.. Ya da piknik sandalyesi gibi.. Ona aldırıyorum.

Merhaba kızlar
Almıyorsa size ne ki? Herkes kendinden mesuldur ne bu ya ergen ergen isler

Merhaba kızlar
Benimki de öyle. Üzerimizde ev borcu vardı şimdi doğum olacak derken iyice kesti kendine harcamayı. Ben pantolonum yok gömleğim yok deyip mağazaya götürüyorum, kendim hicbir şeyi beğenmemiş gibi yapıp ona seçiyorum neyi eksikse. Şimdiye kadar hayır demedi hep böyle aldık eksiklerini. Kendi gidip de almaz.

Back
X