herkes manken gibi olmak zorunda mi

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
167 boyundayim 64 kilo falanim artik annem bile begwnmiyor ben 50 kiliydum senin yasinda diyor herkes dalga geciyor benimle irademe de sahip cikamiyorum artik bir ay icinde 55 kilo olmak istiuorum 36 beden olmak istiyorum biktim 93 73 98 olculerim nasil 65 95 olabilirim yardim edin kizlar cok mutsuzum

Ben hep tombiktoydum ki sen bence gayet ideal kilodasın boyuna göre hatta mankensin manken :D
Ama benim annem hep bana ne derdi?
Fıstıkkk gibisin çok güzelsin harikasın başka kilo alma yeter asdjlask :D
Kadın hangi kiloda olsam hep adriana gazı verdi bana.
Şuan yürümüyorum yuvarlanıyorum :D
Sen sağlığın için dikkat et, milletin lafına bakma. Onlar her zaman söyleyecek bir şey bulur.
Sen nasıl mutluysan öyle ..

ben bir alıyorum bir veriyorum şu sıralar,yaşadığım stresten bir yiyorum bir yiyemiyorum kendime sinir oldum artık:KK45:

Kelly Brook, Kate Upton ve Monica Bellucci balıketli ama dünyaca ünlü kişiler. Hem kadınların hemde erkeklerin beğendiği tipler. Her vücut balık etini kaldıramayabiliyor. Örneğin bir bölgende yığılma mevcutsa misal bacaklarında yada göbeklerinde, bu senin yapınla alakalı. Daha dikkatli olman, spor yapman lazım.

siz kendinizi beğeniyor musunuz, gerisi hikaye. sağlığınızı tehdit edecek kiloda olmadığınız sürece, ideal kilo kendinizi en iyi hissettiğiniz kilodur.

167 boyundayim 64 kilo falanim artik annem bile begwnmiyor ben 50 kiliydum senin yasinda diyor herkes dalga geciyor benimle irademe de sahip cikamiyorum artik bir ay icinde 55 kilo olmak istiuorum 36 beden olmak istiyorum biktim 93 73 98 olculerim nasil 65 95 olabilirim yardim edin kizlar cok mutsuzum

Manken olmak zorunda değil de

163 60 kilıyum 36 beden giyiyorum

Sen de çok fazla değilsin yani ona göre giyin tığ gibi olursun

Örneğin bacağın kalın ise Tayt streç giyme

Klasik pantolon giy

Siyah elbise giy vs

Göbeğin varsa onu kamufle et hafif bol bir bluz ile ört dar body giyme mesela

Manken olmak zorunda değil de

163 60 kilıyum 36 beden giyiyorum

Sen de çok fazla değilsin yani ona göre giyin tığ gibi olursun

Örneğin bacağın kalın ise Tayt streç giyme

Klasik pantolon giy

Siyah elbise giy vs

Göbeğin varsa onu kamufle et hafif bol bir bluz ile ört dar body giyme mesela
1.68 boya 59 kiloyum ve 38 bedene zor giriyorum.
Siz nereden giyiniyorsanız söyler misiniz bana da moral olsun :)

1.68 boya 59 kiloyum ve 38 bedene zor giriyorum.
Siz nereden giyiniyorsanız söyler misiniz bana da moral olsun :)
Aynen :)
Bazı hatunların vücudu taş gibi oluyor...yemin etse inanmazsın kilosuna...muhtemelen o da öyle...spor yapıyor olabilir...
Bi de pahalı markalarda ben de 36 oluyorum ne hikmetse...adamlar mahsus mu yapıyor nedir? Aldıkça alasım geliyor :D

Açıkcası yemek yemeyi aşırı sevip kilo almama rağmen, sadece zayıf bayanların güzel olabiliceğine inanan biri olduğumdan aldığım gibi vermesinide biliriz kardeeş diyerek diyete dönüyorum. Bence önemli bir bayanda kilo.Manken olmak zorunda değilliz ama oran şart diye düşünenlerdenim.Takıntılıyım yani.

Kelly Brook, Kate Upton ve Monica Bellucci balıketli ama dünyaca ünlü kişiler. Hem kadınların hemde erkeklerin beğendiği tipler. Her vücut balık etini kaldıramayabiliyor. Örneğin bir bölgende yığılma mevcutsa misal bacaklarında yada göbeklerinde, bu senin yapınla alakalı. Daha dikkatli olman, spor yapman lazım.

Bu sandıklarının vücutları cok orantılı ama sadece göğüs sadece popo degil her yerleri dolgun göbek yok bir de

Back
X