herkes manken gibi olmak zorunda mi

Hangimizin annesi evlendiğinde 53 kg değildi ki :KK53:
Hastasıyım bu annelerimizin,Ben de mi öyle olacam yav.Bak şimdi kurt düştü içime ben de evlendiğimde 54 kg dum.57 oldum şimdi 54'e düştüm şükür.
Kesin ben de ileride kilo alırsam(ay Allah korusun) öyle söylücemm :KK45:

Topa tutmayın ama 36 beden iyidir yaa cidden, 34 sıfır beden o sevimsiz de 36 beden güzel yani, 38 de hoş, Rihanna Beyonce gibi etine dolgun ama sıkı vücut güzel

Ama bir de göbek kol bacak popo bıngıl bıngıl olanlar var, göze güzel görünmüyo, burda birbirimize gaz versekte göz var nizam var, fazladan her kilo bedene yük

161 boyunda 60 kiloyum ama 36-38 beden giyiyorum. Üniversiteye giderken kilom 54 tü 36 beden giyiyordum. Bundan 15 sene evvel 60-65 kg arasındayken 40-42 beden giyiyordum. Şimdi bu nasıl oluyor söyleyeyim tamamen vücüttaki yağ oranıyla alakalı. 15 sene önce aynı kilodaydım ama vücudumdaki yağ oranı çok daha yüksekti %35 in üzerindeydi. Şimsi ise %22 civarında yanlış hatırlamıyorsam. Kilo olarak aynı olmama rağmen daha inceyim artık. Bunuda protein ağırlık beslenip spor yaparak gerçekleştirdim. Bence kilona takılma bir diyetisyene yada yağ ölçüm cihazı olan bir doktora (bazı büyük eczanelerde de var spor merkezlerinde var birde büyük vitamin mağazalarında var marka vermek yanlış olabilir diye vermedim) git. Yağ ölçümü yaptır. Sonrasında protein ağırlıklı beslen az yemesen bile her zaman tercihin protein olsun ve çok su iç. bir ay sonra yağ ölçümünü tekrar yaptır. Kilo vermesen bile yağ oranın düşer ve incelirsin. Yağ kitlesi kas kütlesinden daha fazla hacme sahiptir. Amaç hacmi daraltmak. Tavsiye ederim. bide ben 12 hafta fit in time a gittim onunda incelmeye etkisi çoktu.

Back
X