- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar demişler şekerim, ben de senin gibiyim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar takma, kuru kalabalık olacağına bikaç sıkı dost yeter sanalda olsam ben seni seviyorum
Doğurucu davut olduğunuz için(dobralık iyidir)
Haksızlığa tahammülünüz olmadığı için,
İyi niyetli olduğunuz için,
Karşınızdaki insanların sizin gibi düşündüğünü sandığınız için,
İnce düşündüğünüz,herzaman(verici)olduğunuz için,
Bence sorunlu olanlar insanlar siz -değilsiniz,''doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar''diye bir söz varya öyledir gercekten.
arada o his bana da gelir ama ben yüreğimde derinde haklı olduğumu biliyosam taviz vermem sen de verme, kendini de üzme, herşeye evet demek herkesi aynı memnun etmeye çalışmak, aman bana kızarmı küsermi diye tartışmalardan kaçınmak bence eziklik başka bişey değil, seni herkes severse bi problem var demektir bence
inan insanlarin beni sevip sevmemesi o kadarda cok önemli degil
ama her zaman hep kaybeden basarisiz duruma düsen gülüc zavalli hatta hep ben oluyorum
basarmiyorum ne kendimi guzel ifade etmeyi nede kendimi savunmayi
cok güclü görünmeye calisirkende düsüyorum yerlere
ikiyüzlü arsız maskeli olacagına böyle ol daha iyi.
millet nasıl rol yapıyor anlayamıyorum
eşin yanındaysa salla
Boş ver az insan olsun öz insan olsun etrafında bende öyleyim hatta daha beter selamlaştığım insan çoktur bir de ama aynı ortamda bilr durmam neyse de yüzüne vururum hiç acımam. Arkadaş değil dost kazanmak önemli altı dostum var kızlı erkekli çok şükür kara gün dostuda onlar gerisi boş seninde öyle olsun unutma insanlar menfaatleri boyunca yanında olurlar. Sana karşı tepkileri var ise yada nasıl bir insansın sen ya gibi sözleri kullanamadıkları içindir.
Böyle şeyler bana da olmuştur
Geçmişte çok olduğundan aklıma geliyor ara ara
Aman hiç şimdi hatırlayıp uzun uzun düşünüp olayı drama bağlama kızım Kader diyorum
Sonra geçici bi süre de olsa unutuyorum
Zaten artık kimsenin arkamda olmasına gerek yok
Bu yaşa kadar nasıl kendi başıma kendime yettiysem bundan sonra hayli hayli yeterim diyorum
Belki züğürt tesellisi, belki duruma alışmak
Tanımı her neyse
Neden niyeyi boşvereli çok oldu ben
Size de tavsiye ederim, düşündükçe kendinizi üzersiniz.. Öz ailenizde olsalar öyle gelmiş öyle giderler, takmayın.. Annenizden daha iyi anne olun yavrunuza, hepsi bu artık..
evet ama yalnizlikda cok kötü
hic popüler olmak gibi bir kaygim olmadi ama öyle insanlar varki
hertürlü kötü duygulari barindiran
onlar herseyde en üstteler
ve ayip yada kötü birsey yapsalar bile asla yalniz degiller
isin kötüsü seni o duruma sokuyorlar ve kendileri isin icinden öyle guzel cikiyorlarki
hayretler icinde kaliyorum
dürüst olmakta, dobra olmakta tabii kötü bişey yok, belki bildiğin doğruları kimse sormadıkça söylememen lazım
ya da belki söylemek zorundaysan daha naif olman lazım, öyle değilsin demiyorum seni tanımıyorum ama bu konuda bir sorun olabilir mi, acaba iletişim dilinde bir problem olabilir mi, bunuda en iyi sen ve senin çevren bilir biz bilemeyiz tabii
Bazen bende senin gibi düşünüyorum üzülüyorum..bende biraz olduğum gibiyimdir.. ha oynadığım zamanlarda olmuştur ama ben oynadıkça bakıyorum aptal yerine konuyorum ister istemez çıkarıyorum tırnaklarımı sen bunları bunları yapmıştın diye yüzüne vuruyorum sahtekar olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim çok şükür çok can dostum diyebeliceğim 2 kişi var yetiyorda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?