Herkes mi aldatır ?

Rica ediyorum 9 aylık ilişki, sevgiliyiz falan diyerek şu kavramın içini boşaltmayın. Bile bile lades demişsiniz, birde üstüne hem aldatıldım hem terkedildim diye üzülüyorsunuz. Ben o adama değil size kızdım, neden bir erkeğin peşinde bu kadar körcesine dolanıyorsunuz. Sevmediğini anlamak için âlim olmaya gerek yok ki, kaldı ki böyle biride sevilmez olsa olsa saplantıdır. Ayrıca adamda bildiğin sapık, facebookda direkt engellenicek tiplerden - selam tatlı kız - nedir ya. Ben sevgilimin böyle birşeyini yakalasam vallahi üzülmem kahkaha ata ata anlatırım herkese

Essek kadar evli yaziyor adam cok sanslo esiniz var yazmis gelde paralama

Gururunu bu kadar ayaklar altina alip gozunun icine baka baka seni aldatan birinin ardindan o ameliyattan cikmasin diye dua ederdim sen hala seviyorum diyorsun sevilecek nesi var ? Surekli ayni seyleri yasayacaksin mutlu olamazsin ki pismanligin onunla beraber oldun diyeyse eger sonunu dusunerek hareket etmeliydin kimse vaz gecilmez degildir

Zaten ek de verdiğiniz mesajda bile sevgilinizin ne derece karaktersiz olduğunu gösteriyor... benim tiksinmem için o mesajı görmem yeterliydi mesela. Hala daha seviyorum diyebiliyosanız bu insanı size hayret ederim. Allah iyi huylu karakterli insanlarla karşılaştırsın herkesi ya....

Kusura bakma da Allah sana akıl fikir versin inşallah ,göz göre göre bunu kabulleniyorsun bide herkes mi altadır diye onu affetmeye bahane arıyorsun burdan bir kaç kişi evet bende aldatıldım affettim desin de sende sevgilini akla,yazdıklarından bu anlaşılıyor.

ben size şunu söyleyim herkes birgün yaptığını çekecek peygamber efendimizinde dediği gibi üzdüğün kadar üzülürsün..O yüzden onun yanacağı günü bekle er ya da geç gelecektir bunun da günü.Allah kimsenin hakkını kimsede koymaz.Benimde başımda bir sevgili vakası vardı çok şükür ki ben onunla birlikle olmak gibi hataya düşmedim.Unutma kimse senden değerli değildir.Seni çok iyi anlıyorum sevgi varya mantığın önüne geçtiği zamanlar insan vücudu manevi anlamda zorlanır güç bulursun inşallah kendinde.Dua et derim

selam tatlı kız diye faceden mesaj atanlar hala var mı ??? yok cidden var mı??? yani inanmak istemiyorum...çok kalitesiz....hiç üzülme...böyle birini düşünme bile...yaşın kaç bilmiyorum ama ilki yaşadığın için sana vazgecilmez gelecektir ama inan ki bak bu anlattığın adam iğrenççççç...
bölelerini okuyunca en ağır sözler geliyor dilime ama neyse......Allahından bulsun...ahını eksik etme...

Karşıdakinin illa "Ben seni aldatıyorum" demesi mi lazım aldatıldığınızı anlamanız için?
Şu saydığın şeylerin 10'da birine evlilik yıkılır, bırak ki ilişkinin bitirilmesini.

Kaç yaşındasın çok merak ettim.
"Peşindeki erkekler kurtulsun diye, herkese birlikte olduğumuzu söyleyeceğiz" dedi, sen de buna inandıysan diyecek bir şey bulamıyorum.

Son düzenleme:
senden şifre isteyip kendisinin vermemesi zaten adamı belli ediyor.eşimle sevgililik döneminde ben istemeden bana şifresini verip bana tamamen güvenmeni istiyorum al şifreyi istediğin gibi gir bak karıştır demişti.eşim verince bende vermiştim.herkes aldatmaz..aldatanların uydurması bu.şifre istedim hopp ayrıldı hopp barıştık olacak şey mi çocuk oyuncağı gibi.böyle bi adamı hala seviyorsan diyecek söz yok maalesef

Hiç mi Türk filmi izlemedin ?
Yatana kadar evlenicez herşeyimsin ölsem bırakmam derler yapıncada böyle işte
( herkesi bir tutmuyorum )
Bu sadece abaza açlar için geçerli
Sen nie peşinden koşuosun yattın die mi ?bence evet korkuosun kimse almıcak ortada kalıcan die senin gibi kaç kız var bilip musun ? Çokkk
Karşına düZgün biri çıksın inşallah

Herkes aldatmaz. Sadece aldatan örnekleri görürseniz herkes aldatır gibi hissedersiniz. Benim eşini aldatan ve gül gibi de kocası olan iki kadın tanıdığım var. Ne oyunlar ne oyunlar.. Kadını/erkeği de yok bunun karakterle alakalı. Ama herkes bir değil.

Size gelince kurtulduğunuza sevinin ve üzülmeyin. Selam tatlı kız nedir Allah aşkına! Hem abaza hem ısrarcı hem de aptal!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…