Herkes mi aldatır ?

yaşanmışlıklarının ileride sana neler getirip neler götüreceğini şimdiden hesap etme
evlenmeye birlikte olmaya mecbur hissetme
böyle bir insan la aynı yastığa baş koymanın adı zaten Saadet OLMAZ

sev tabi sev... böyle igrenc adamı sev tabi. hak ediyor sevgini.
kuzum kafana sert cisimlemi vurdu nabtı bu adam.
4-5 kızla konuşuyo lacka lacka gelip sana anlatıyor.
neyin kafasını yaşıyosunuz siz ya... adam seni bariz defalarca aldatmış.

Bu arada merak ettim canim cocuk memleketine ne amacla gitmisti? Tatile mi yoksa orda calismaya mi?

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Bana dün gece,mesaj attı.Dediği şu, "...,seni köpek gibi seviyorum yemin ederim." idi.Gece,ameliyattan çıktığı için kötü durumdaydı,iyi davrandım.İyileşsin,tamamen konuşmayı kesip yoluma bakacağım,teşekkür ederim tekrardan. :)
Pitirciik,memleketine tatil amaçlı gitti.Ailesini falan görmeye gitmişti.

Yasiniz kac ikinizinde 15 falanmi.okurken konuyu ergenler geldi gozumun onune.sacmalik

wallahi midem bulandı öyghh.bu kadar karaktersiz basitezik bir adamla nasıl evlendin. ben bunu okusam kçna tekmeyi anında basarrım ertesi güne boşar bu parazitten kurtulurum. sonra kendi kendi gibi basit insanlarla ne yaparsa yapsın. yeterki senin eşin olmasın artık.sana bu kadar yalvardımı konuş diye hiç sanmam. herşey meydanda sen bundan sonra kendini kurtarmaya bak bu sefil yok beyinliden.bu aklına şeyine direk bağlı olanlardan.kesip eline vermek lazım ibreti alem için

oowww tatlı kız güzel dudak falan olayı aşmış adam

lütfen emin olmadığınız insanlarla birlikte olup kendinizi kullandırmayın

Benim ol nedir bir kere? her şeyi ele veriyor yeterince

Anladim canim seni yargilamiyorum cunku bazen gorsende gormemezlikten gelmek beynini degilde kalbini kandirmak daha hos gelir insana. Ama insallah sende kendin icin en iyisini yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…