Herkes mi böyle hiç iyi değilim

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ailemden çok uzaklarda yasiyorum.dort yıllık evliyim bı cocugum var annem gelmisti bugün gitti içimde agir bir hüzün var sanki bunalıma girdim.girdigi odalara giremiyorum daha doğrusu evde durmak bile istemiyorum.nefes bile alamıyorum sanki bu kadar olan var mı benim gibi ne olur biseyler yazın coook üzgünüm agliyorum

Annenizden ayrı bir hayatınız var artık biraz burukluk olabilir de odaya girememek vs nedir. Bir de 4 yıl olmuş... Yaşınız kaç? Belli bir olgunluğa erişmediyseniz ondan olmuştur.

Allah kavustursun.
Gurbette yalnız olmanın verdigi hüzün, annenize de alismissinizdir zor gelmistir ayrilik.
Bazen bana da olur, sizin kadar olmasa da bir defasinda evden giderken cikardigi terlikleri 1 hafta yerine kaldiramamistim. Çıkardığı gibi kalmıştı oyle.
Insan bazi donemlerde daha hassas oluyor.
Birkac gune alisirsiniz geçer.

Allah kavustursun.
Gurbette yalnız olmanın verdigi hüzün, annenize de alismissinizdir zor gelmistir ayrilik.
Bazen bana da olur, sizin kadar olmasa da bir defasinda evden giderken cikardigi terlikleri 1 hafta yerine kaldiramamistim. Çıkardığı gibi kalmıştı oyle.
Insan bazi donemlerde daha hassas oluyor.
Birkac gune alisirsiniz geçer.
Ne güzel anlamissiniz beni gurbette misiniz

Ben de aynı durumdayım. Her gün annemle en az 1 saat telefonda konusuyorum, yine içim sıkılıyor. Ben yurtdışındayım, hiç arkadaşım da yok. Bazen kendimi çok yalnız ve yetersiz hissediyorum.

Ne güzel anlamissiniz beni gurbette misiniz
Ben de ailemden uzaktayim evet.
Cok uzak sayilmasa da ayri sehirler oyle kafama estigi gibi gidip goremiyorum.
Ozellikle hastayken cok daha duygusal olurum, annemi cok ararim. Ah derim bir tabak corbayi veren olsa...
Hayat boyle iste, sizinki de gecici bir hassasiyet, yoksa 4 yılda elbet alisilir.
Benim 10 sene oldu evden ayrılalı, ama donem donem duygu yoğunluğum artiyor.

Back
X