- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kreş yardımı oluyormuş sanırım..ama kaç yaş için bilemiyorum..onu araştır derim.. herkesin hayatı aynı değil maalesef..
ben , sen , yokluk çekeriz..diğerleri zenginlik içinde yaşar..hayat bu şekilde..elimizdekine şükür edicez ve sürekli farklı yollar deneyeceğiz..
Tebrik ediyorum gerçekten. Ben yorum yapınca kendime hakim olamayıp banlanıyorum. Çok güzel yazmışsınız.Ne adaleti bekliyorsunuz ki? Hangi secimi dogru yaptiniz, neye emek verdiniz de karsiligini bekliyorsunuz ki?
Millet keyfinden dirsek cürütüp o sinavdan bu sinava kosmuyor. Gelecek inşa etmeye ugrasiyorlar. Yillarca cocuk yapmiyorlar, 2 kuruş kenara koymak icin. Siz ne adaleti istiyorsunuz peki?
Bisey yapsaydiniz ve olmasaydi ozaman adaletten bahsetseydiniz.
İlginçmiş3 yaş ve 4 yaşı tam gün almıyorlar hanımefendi. Bende gönderecektim yarım gün dediler bende mecbur özele gönderdim.
+1000000Ne adaleti bekliyorsunuz ki? Hangi secimi dogru yaptiniz, neye emek verdiniz de karsiligini bekliyorsunuz ki?
Millet keyfinden dirsek cürütüp o sinavdan bu sinava kosmuyor. Gelecek inşa etmeye ugrasiyorlar. Yillarca cocuk yapmiyorlar, 2 kuruş kenara koymak icin. Siz ne adaleti istiyorsunuz peki?
Bisey yapsaydiniz ve olmasaydi ozaman adaletten bahsetseydiniz.
Kesinlikle uygun değil çalışana. Arkadaşım sırf ikili eğitim yüzünden özel okula vermek zorunda kaldı. Yarım gün okul yarım gün etüt merkezi ( düzgün güvenilir bir etüt merkezide bulmadı 1. Sınıf için ). Hesap kitap yapıldı en sonunda 5 bin fazla verip özel okula vermeye karar verdiler. Ama işte herkesin gücü yokki buna. Kreşe ver sen çalış demek kolay ama ben memurum bu yıl bakıcıdan alıp kreşe verdim ve bu hafta izin aldım. Ama bir baktım dört buçukta çocuk evde. Eeee dedim ben 5 de çıkıyorum buçukta anca evde oluyorum me olacak. Artık bi çözüm bulacaklar yada başka kreş bulucam. Ben memur halimle ne yapıcam derken özelde çalışan me yapsın. Mutlaka aileden biri yardımcı olmalı kreş çıkışı için. Bende o yok belli ki konu sahibinde de yok. Keşke daha güzel düşünüp kararlar verseydi ama yapmamış. Bu saatten sonra nie yapım denilip üzerine gitmemek lazım die düşünüyorumİlginçmiş
Okulöncesi öğretmen arkadaşım 3 yaş grubunda çalışıyordu ama tabi 6-7 sene oldu değişmiş demek.. çalışan insanlara hiç uygun değil ikili eğitim
36 aylıkken alan devlet anaokulları da var. Mesela benim okulumun yanındaki bağımsız anaokulu öyle. Part time bir iş bulup çocuğu da part time bir kreşe verseniz nasıl olur?cocugum ıkı yasında devlet 48aylıkken alıyor bılıyorsunuzdur . ıns okadar olsun vermeyı bende dusunuyorum
Evlendiğinde evimde eşya bile yoktu sadece yatacak yeriniz ve buzdolabı birçok harç 5 yılda tamamlayabilir çok yokluk çektik bir kişi bile yardım etmedi sabret hayatım pes etme asla kaderimiz için cabalamaliyizmerhabalar ben 25yasındayım. liseden cıktım kosarak evlendım yetmedı bırtanede cocuk yaptım rabbım yoklugunu gostermesın ama cok perısan oldum herkes mı boyle ? evim kira esım tek çalısan asgarı ucretın 100 lıra fazlasına ... elektrık su dogalgaz kıradan ıbaret hayatımız çalıstım 1 yıl burnumdan geldi cocugum perısan ben perısan yılmadım bırdaha calısmayı denedım en son bakamayız dedıler sayın esımgıller...ıkı tarafında ev kendının ve olmakla beraber calısıp hayatını bızı gormeden devam edenlerden. evde takı toka yaptım olmadı herkesde param kaldı ben herkesmı aynı dıye merak edıyorum yerı gelıyor ekmek bulamıyoruz hayat neden bukadar adaletsız ve kımsem yok ... aglamaktan artık cocugumun psıkolojısını bozdum . calıstım olmadı calısmadım ac kaldık cocugumu krese verdım aldıgım ve cektıgım perısanlık ustume yuk kaldı ... anne olmak okadar agır kı sırtım kırılıyor sanki cocugumun yuzune bakarken. ona hıc bısey alamamak verememek nekadar zor .
Aynen öyle biz nasıl bu hale geldik anlam veremiyorum..velev ki konu sahibi hatalı..bizim de düşene vurmamız mı lazim..küçükken evlenmiş evet o zamanlar insan her şeyin tiz pembe olacağını düşünüyor cocuk da olmuş artık bu neyin sorgulaması 5.6 çocuk varmiş gibi..kız derdini anlatiyor daha da dert sahibi yaptinız....Allah herkese adil davranmiyor kimi özel üniversitelere gidebilirken kimi daha cocukken evi gecindirmek için okuyamıyor...nasrettin hoca misali bana damdan düseni getir..yaşamayan bilmez canım o yüzden metanetli olacaksın kimseden kimseye fayda yok..çocuk bakimini tekrar dene çocuklar aydan aya değişiyor belki sorun çıkarmaz..ben zaten kımseden para pul ıs ıstemıyorum cocuguma bakmaları ıkı tarafında ılk ve torulmıs dunyaya nu yorumlar cok acımasız cocuk gelmıs dunyaya herkes elestıryor cocugu yok edemeyecegıme gore artık herkes cok kolay konusuyor anlamıyorum ben keyfı oturmuyorum cocuk bakmaya bıle yeltendım baktım oglum kucuk o cocuk kucuk oglum bırden ıtınce annesının yanında kadın yolları ayırdı oturdugum yerden ben para beklemıyorum benı anlıyosunuzdur ... herkes cok acımasızca elestırıyor
merhabalar ben 25yasındayım. liseden cıktım kosarak evlendım yetmedı bırtanede cocuk yaptım rabbım yoklugunu gostermesın ama cok perısan oldum herkes mı boyle ? evim kira esım tek çalısan asgarı ucretın 100 lıra fazlasına ... elektrık su dogalgaz kıradan ıbaret hayatımız çalıstım 1 yıl burnumdan geldi cocugum perısan ben perısan yılmadım bırdaha calısmayı denedım en son bakamayız dedıler sayın esımgıller...ıkı tarafında ev kendının ve olmakla beraber calısıp hayatını bızı gormeden devam edenlerden. evde takı toka yaptım olmadı herkesde param kaldı ben herkesmı aynı dıye merak edıyorum yerı gelıyor ekmek bulamıyoruz hayat neden bukadar adaletsız ve kımsem yok ... aglamaktan artık cocugumun psıkolojısını bozdum . calıstım olmadı calısmadım ac kaldık cocugumu krese verdım aldıgım ve cektıgım perısanlık ustume yuk kaldı ... anne olmak okadar agır kı sırtım kırılıyor sanki cocugumun yuzune bakarken. ona hıc bısey alamamak verememek nekadar zor .
Güvendiğiniz kişilere temizliğe gidebilir mısınız mesela. Haftada 1 gitseniz 150 160 olur. Market alışverişi çıkar en azından.merhabalar ben 25yasındayım. liseden cıktım kosarak evlendım yetmedı bırtanede cocuk yaptım rabbım yoklugunu gostermesın ama cok perısan oldum herkes mı boyle ? evim kira esım tek çalısan asgarı ucretın 100 lıra fazlasına ... elektrık su dogalgaz kıradan ıbaret hayatımız çalıstım 1 yıl burnumdan geldi cocugum perısan ben perısan yılmadım bırdaha calısmayı denedım en son bakamayız dedıler sayın esımgıller...ıkı tarafında ev kendının ve olmakla beraber calısıp hayatını bızı gormeden devam edenlerden. evde takı toka yaptım olmadı herkesde param kaldı ben herkesmı aynı dıye merak edıyorum yerı gelıyor ekmek bulamıyoruz hayat neden bukadar adaletsız ve kımsem yok ... aglamaktan artık cocugumun psıkolojısını bozdum . calıstım olmadı calısmadım ac kaldık cocugumu krese verdım aldıgım ve cektıgım perısanlık ustume yuk kaldı ... anne olmak okadar agır kı sırtım kırılıyor sanki cocugumun yuzune bakarken. ona hıc bısey alamamak verememek nekadar zor .