Herkes mi deneyimli doğuyor ya ?

muhasebe bürosunda süreneceğime iş kurun iş başı eğitim programına başvururm daha iyi. şuan ona da bakıyorum. düzgün bir yer olduğunda başvurumu yapıcam
bız bosuna sürünmusuz ozaman
bızde bılırdık ıs kurun egıtım programına katılmayı
cok vakıt kaybettıgını soylemıssın mezun olur olmaz bu programa katılsaydın barı

A kader ortağıyız bende muhasebe mezunuyum geçen yaz mezun oldum Bu deneyim konusu beni de geriyor açıkcası. Staj yaptım 3 tane ama kimse tecrübeden saymıyor deli oluyorum halbuki son stajım bir muhasebe bürosunda oldu yani işi öğrenilebilecek en iyi yer sende bilirsin. Ama işverenler bunu bir nimetten saymıyor, sayanlarda uyanıklık yapıp asgari ücret bile vermiyor, çoğu da bekliyor ki 3 yıl, 5 yıl tecrübe bir de internet sitelerinde yazmıyorlar mı 18-35 yaş arası adaylar deyip en az 3 yıl tecrübe diye Kafalarını tokuşturasım geliyor bunlarn

18 yaş yazıyorlar EE o 18 yaşındaki kişi 5 yıl deneyime 13 uasinda mi başlayacak. Evt artık muhasebe bürolarını da saymiyorlar deneyimden cnku bliyorlar pek iş ogretmediklerini stajyerlere

18 yaş yazıyorlar EE o 18 yaşındaki kişi 5 yıl deneyime 13 uasinda mi başlayacak. Evt artık muhasebe bürolarını da saymiyorlar deneyimden cnku bliyorlar pek iş ogretmediklerini stajyerlere
Malesef öyle. Benim çalıştığım büro da çok yardımcı oldular ama çok şeyi pratiğe dökmüştüm ön muhasebe yapabilecek kadar bilgim var yani genel muhasebede biraz tökezliyorum teknik bilgim var ama o kadar. Stajda öğrendim deyince de itibar etmiyorlar hal böyle olunca tabi

Niye olumsuz dönüş yapsınlar ki?Baştan kaybetmiş gibi görünüyorsunuz.Güvenin kendinize.
Kaldı ki orası olmayabilir başka yer olur, daha iyisi olur.Böyle işler kısmet.En hayırlısı sizin için ne ise o olsun inşallah.

Cv ni iyo hazirlayamiyosun demekki. Aldigin uzmanlık derslerini microsoft programlrini bildiginide ekle. Mesela atiyorum sirketler muhasebesi yada finansal tablolar analizi gorduysen onlarida ekle

özel maalesef öyle. bulaşıkta yıkarsın, temizlikte yaparsın. deneyim kazanırsın.. bende yaptım vakti zamanında.. ücretsizde çalıştım. sırf deneyim için.

ama o tip çalışmalar hoşuma gitmediği için sıktım kpssye çalıştım... atandım.

şimdi ne uzayıp ne kısalıyorum. şükür devam işe...

eğer özelde sıkılmadan çalışsaydım baya maaşım artardı (programcıydım/halen öyleyim de işini yapamayan programcıyım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…