Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim annemin de zevki farklı. Başka kızları benden üstün görüyor. Geçen bi kız gördü aşırı ama aşırı makyajlı bahsederken çok havalı diyor kıza halbuki bana hiç havalı gelmedi aksine görmemiş biri gibi geldi. Bi de sanki fizik olarak en küçük insan benmişim gibi davranıyor. Diğerlerinin mutlaka benden üstün bi yönünü söylüyor. Mesela şu kız da böyle ama şurası senden daha şöyle vs. Takmayım diyorum da psikolojimi bozdu. Ama demek ki yalnız değilim teşekkür ederim cevabınız için
Yengenizin kızının tavrını merak ettim ben hiç kendine güveni zedelenmiyormuyki. Çok teşekkür ederim yazdığınız içinBak iste kendin yazmissin
Annenin begendigi sana guzel gelmemis
Annen begendi diye o kisi daha guzel olmaz
Annenin zevkine gore guzel olur
Senin annen de yengem gibi kendi zevklerini dayatmaya calisan bi tip galiba
Oyle insanlari asla dikkate alma cunku genelde komleksli olurlar bunu begenilerine yansitirlar
Yengem de sirf boyu uzun diye cirkin cirkin tipleri ballandira ballandira anlatir mesela halbuki ne yuzleri guzel ne fizikleri cekici
Ama yengemde uzun boy takintisi oldugundan onlari hep ustun tutar
Bi de esmer bi kiz cok guzel bile olsa kabul etmez cunku bilinc altinda sarisinlar renkli gozler daha avrupai daha guzel diye kodlamis
Beyaz tenli bi kizi daha cirkin bile olsa ustun tutar esmer ya da bugday tene gore
Zaten kendi de surekli sari boya yapan mavi lens takan biri
Kizina ben senden guzelim cunku senden uzunum diyo dusun
Boyu 1.64 90 kiloya yakin yuzu de cirkin
Kizi 1.60 ince ve guzel fizikli yuzu de guzel begenilen bi kiz
Bana hep kompleksli gelir mesela o
Onun fikirlerini dikkate bile almam hatta artik bozmaya bile basladim bu dayatmalarindan dolayi
Evet hatta ben annem babam kadar yapmıyor diyodum ama daha fena ya başkalarının yanında benden utanıyor. Tamam babamın istediği tipte biri değilim ama en azından benden utanmıyor.Diger konunu okudum dq sadece annende değil problem tum ailende. Baban da annen gibi davranıyormus erkek kaedesin de. Gerçekten ne kadar şekilciler yahu. Güzellik cirkinliğe takmislar. Net bir tavir koy artık bence ki bıraksinlar bu sacmaliklari.
Evet var ama o boylu poslu biri olduğu için bi sorunları yok onunlaerkek kardesiniz var mi merak ettim, boyle annelere rabbim kiz cocugu
nasip etmesin . kizini babasindan erkek kardesinden kiskanan anneler var bu insanlara rabbim bol bol erkek cocugu ve bol bol eli masali gelin versin
Yengenizin kızının tavrını merak ettim ben hiç kendine güveni zedelenmiyormuyki. Çok teşekkür ederim yazdığınız için
Kendi tipine bak diyemiyorum öyle içim rahat etmiyor onun görüntüsünü eleştirmiş gibi olacağım çünkü ama benim görüntümden kimene diyorum güzel olmak zorunda mıyım diyorum öyle diyince de üste çıkıyor naparsan yap bida karışmam senin için diyorum vs. diyip üste çıkıyor suçlu beni yapıyor. Ama halbuki kendi rahatsız görüntümden. başkalarının yanında görüntüme çok takıyor hiçbi yaptığını unutmuyorum. Mesela misafirin yanında bana topuğu yüksek terlik giydiriyor. Şimdi o böyle yapınca boyuma takıyorum doğal olarak. Bugün tanıdık geldi diye acele acele saçını aç diyor. Nasıl annesin beğenmiyosun beni bi de çocukları annesine güzel gözükürmüş diyince omzun küçük ben senin için dedim bilmemne diye üste çıkıyor.Tavsiye almıştın burda. Kusura bakma anne ama artık " sen kendi tipine bak" diyeceğim. Diyelim gerçekten çok çirkinsin bunu sana sürekli söylemeye Hakkı yok. O zaman onun da içi çirkin.
Kesinlikle ben de başkasının görüntüsünü yüzüne karşı eleştirmem. O görünüşle dalga geçme çirkin değilsin güzel de değilsin kısmını da arkadaşlarım bana da yapıyorlardı ama baya ergenkenBenim etrafimda da sekilci arkadas cok.
Istedigin gibi biri sana bakmayacak imasi yapanlar bile var. Boyuma takmislardi bir ara, cocuk gibi boy olcenler, sen benden kisasin diyenler. Cirkin degilsin ama guzel de degilsin tarzi konusmalar falan...
Ben de giydigi/makyaji olsa bile moralini bozmam kimsenin, iltifat ederim. Anlayamiyorum.
Değil mi ben de sizinle aynı görüşteyim ama bazı insanlar için yeterli olmuyor demek ki. Geçen dönem annemler okula ziyarete gelcekler diye duş aldım temiz gözüküyüm filan diye ama bi sonraki hafta annem bana geçen seni gördüğümde güzel değildin şimdi biraz düzelmişsin gibisinden şeyler demişti. Bi annenin bunu yapmasını anlayamıyorum.Nazar degmesinden korkuyor ya da kiskaniyor olabilir. Sonucta sen gencsin. Ayrica güzellik cirkinlik nedir ya.Temiz saclar temiz eller güzel kokulu kiyafet. Tarali saclar. Güzel gülüs güzel kalp. Oturus kalkis ve zeka. Son saydiklarima sahip kadinlara hayranim. Benim de kilolar basimin belasi oldu. Oturusum kalkisim degisti bea![]()
Kusuru bakma ama senin bu tavrın yüzünden yapabiliyor. Bana daha fazla örnek veriyorsun oysa ben konuyu anladım. Sen kendini değiştir. Annene anlat derdini. Anlatamazsan yüksek terlik giyersin, saçını açarsın.Kendi tipine bak diyemiyorum öyle içim rahat etmiyor onun görüntüsünü eleştirmiş gibi olacağım çünkü ama benim görüntümden kimene diyorum güzel olmak zorunda mıyım diyorum öyle diyince de üste çıkıyor naparsan yap bida karışmam senin için diyorum vs. diyip üste çıkıyor suçlu beni yapıyor. Ama halbuki kendi rahatsız görüntümden. başkalarının yanında görüntüme çok takıyor hiçbi yaptığını unutmuyorum. Mesela misafirin yanında bana topuğu yüksek terlik giydiriyor. Şimdi o böyle yapınca boyuma takıyorum doğal olarak. Bugün tanıdık geldi diye acele acele saçını aç diyor. Nasıl annesin beğenmiyosun beni bi de çocukları annesine güzel gözükürmüş diyince omzun küçük ben senin için dedim bilmemne diye üste çıkıyor.
Anlamadığınızı sandım pardon. İşte hanımefendi anneme diyorum ki benim görüntüden kimene diyorum ben böyleyim diyorum herkes mükemmel ben mi böyleyim niye kabullenmiyosun diyorum anlatıyorum derdimi bu sefer de senin iyiliğin için diyorum bida karışmam diyip üste çıkıyor napıyım tabi sonra gene biyerden laf ediyor. En iyisi ayrı yerlerde yaşayıp dediklerini duymamak heralde bilmiyorum özgüvenim için de psikolojik destekKusuru bakma ama senin bu tavrın yüzünden yapabiliyor. Bana daha fazla örnek veriyorsun oysa ben konuyu anladım. Sen kendini değiştir. Annene anlat derdini. Anlatamazsan yüksek terlik giyersin, saçını açarsın.