Eki Görüntüle 526761 Oğlumuz
Çok net çıkmamış ama bir gözü mavi diğeri kahve
Eki Görüntüle 526762
Eki Görüntüle 526760 Kızımız (kumru)
Canım çok merak ettim benim de muhabbet kuşum var kafesini en tepelere astık korkudan, senin kedicik ne kadar dost minik arkadaşına.
Allah nazardan korusun,çok sevimliler.
Canım bizimki aslında balkonda kuş yakalamak için pusuya yatıyo. Avcılık ruhu var ama evdeki kuşa yasak diye diye alıştı. Yasak olduğunu bildiği için ona bişey yapmıyor. Uçunca heycanlanıyo ama tutuyo kendini. Aslında amacı kuşla oynamak ama tırnakları zarar verebilir. O yüzden her patisini kaldırdığında kızdık yasak dedik. O yüzden bişey yapmıyor. Hatta kuşu salınca diğer odalara gidiyo kendiliğinden :)
Bizde 3 tane kedi olunca işimiz biraz daha zor oluyor,Allaha emanet olun güzel kardeşim.... :))
3 kedinin yasağa alışması bayaa zaman alır canım yaAma ne güzel ya daha fazla kedim olsun isterdim ama evimiz müsait değil. 15 tane de balığım var daha. Şöyle kocaman bahçeli bir evim olsa sokaktaki yardıma muhtaç canları toplasam onlara baksam ne güzel olurdu. Sen ve 3 bebeğin hep mutlu olun sevgiler
selam kizlar bugune bugun evcil bir kirpimiz oldu sizinle paylasmak istedim :))
2 hafta kadar once alet odasi olarak kullandigimiz kucuk odada bir ses duymustuk sanki bir sey yuruyor gibi (bu oda evin icinde degil disarida, arka ve on bahceyi birlestiren aralikta uzeri de kapali fakat kedi kapilari oldugu icin disari ile baglantisi var, dolayisiyla da arada iceri giren davetsiz misafirler de oluyor genelde komsularin kedileri vs )
cikip baktik ama hicbir sey goremedik. bir daha da ses duymadik zaten.
bugun esim evde tamirat yapacakti alet cantasini alirken iste o davetsiz misafiri yakalamis uykuda hem de
minik bir kirpi top olmus kis uykusuna yatmis top patlasa uyanmiyor. neyse ki uzerine bir alet dusmemis cunku ustu acikti yazik.. biz de kurudan ona ev yaptik odada da bir kose ayarladik guvenli olsun diye. Kedimiz Persie bu duruma ne diyecek simdilik bilemiyoruz ama mart-nisan'a kadar onu misafir edecegiz gibi gorunuyor :)
bol bol fotograf cektim bir kismini paylasayim, ismi de Pickle bu arada
Eki Görüntüle 533119 Eki Görüntüle 533120 Eki Görüntüle 533121 Eki Görüntüle 533122 Eki Görüntüle 533124 Eki Görüntüle 533125 Eki Görüntüle 533126 Eki Görüntüle 533127 Eki Görüntüle 533128 Eki Görüntüle 533129
Ne güzell olmuş evi ismi de yazıyor hayvancık bilmeden ne güzel bir yuvaya düşmüş :)
En konforlu kış uykusu.
Pinckle'a iyi uykular
Eki Görüntüle 526761 Oğlumuz
Çok net çıkmamış ama bir gözü mavi diğeri kahve
Eki Görüntüle 526762
Eki Görüntüle 526760 Kızımız (kumru)
selam kizlar bugune bugun evcil bir kirpimiz oldu sizinle paylasmak istedim :))
2 hafta kadar once alet odasi olarak kullandigimiz kucuk odada bir ses duymustuk sanki bir sey yuruyor gibi (bu oda evin icinde degil disarida, arka ve on bahceyi birlestiren aralikta uzeri de kapali fakat kedi kapilari oldugu icin disari ile baglantisi var, dolayisiyla da arada iceri giren davetsiz misafirler de oluyor genelde komsularin kedileri vs )
cikip baktik ama hicbir sey goremedik. bir daha da ses duymadik zaten.
bugun esim evde tamirat yapacakti alet cantasini alirken iste o davetsiz misafiri yakalamis uykuda hem de
minik bir kirpi top olmus kis uykusuna yatmis top patlasa uyanmiyor. neyse ki uzerine bir alet dusmemis cunku ustu acikti yazik.. biz de kurudan ona ev yaptik odada da bir kose ayarladik guvenli olsun diye. Kedimiz Persie bu duruma ne diyecek simdilik bilemiyoruz ama mart-nisan'a kadar onu misafir edecegiz gibi gorunuyor :)
bol bol fotograf cektim bir kismini paylasayim, ismi de Pickle bu arada
Eki Görüntüle 533119 Eki Görüntüle 533120 Eki Görüntüle 533121 Eki Görüntüle 533122 Eki Görüntüle 533124 Eki Görüntüle 533125 Eki Görüntüle 533126 Eki Görüntüle 533127 Eki Görüntüle 533128 Eki Görüntüle 533129
Kocaman bir maşallah kuzularıma.
Sizin bu dostluğunuz insanlığa harika bir örnek.
Merak ettiğim bir şey var. Kumrucukla aranız nasıl, alışkın mı size? Ben çok severim kumruları ama korkak oldukları için fazla yanaşamam. O evcil sanırım, bir muhabbet kuşu gibi alışabiliyor mu?
veeeeeeeeee işte oglumu aldım yanımaBiraz uraştırıcı bir süreç gene ama yorulmama deyecek
Buda benim bebegğimmmmmmmm Eki Görüntüle 542051
it herifÇoooooooooooooook fotojenik çıkmış bu yaaçok şirin Allah muhabbetinizi bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?