Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Oğlumuz

Çok net çıkmamış ama bir gözü mavi diğeri kahve

Kızımız (kumru)

Canım çok merak ettim benim de muhabbet kuşum var kafesini en tepelere astık korkudan, senin kedicik ne kadar dost minik arkadaşına.
Allah nazardan korusun,çok sevimliler.

Canım bizimki aslında balkonda kuş yakalamak için pusuya yatıyo. Avcılık ruhu var ama evdeki kuşa yasak diye diye alıştı. Yasak olduğunu bildiği için ona bişey yapmıyor. Uçunca heycanlanıyo ama tutuyo kendini. Aslında amacı kuşla oynamak ama tırnakları zarar verebilir. O yüzden her patisini kaldırdığında kızdık yasak dedik. O yüzden bişey yapmıyor. Hatta kuşu salınca diğer odalara gidiyo kendiliğinden :)

Bizde 3 tane kedi olunca işimiz biraz daha zor oluyor,Allaha emanet olun güzel kardeşim.... :))

Bizde 3 tane kedi olunca işimiz biraz daha zor oluyor,Allaha emanet olun güzel kardeşim.... :))

3 kedinin yasağa alışması bayaa zaman alır canım ya Ama ne güzel ya daha fazla kedim olsun isterdim ama evimiz müsait değil. 15 tane de balığım var daha. Şöyle kocaman bahçeli bir evim olsa sokaktaki yardıma muhtaç canları toplasam onlara baksam ne güzel olurdu. Sen ve 3 bebeğin hep mutlu olun sevgiler

İyi yürekli arkadaşım keşke benim de imkanlarım fazla olsa da yardıma muhtaç bütün canlılara yardım edebilsem.Gönlün hep güzelliklerle dolu olsun sevgiler. :)

selam kizlar bugune bugun evcil bir kirpimiz oldu sizinle paylasmak istedim :))
2 hafta kadar once alet odasi olarak kullandigimiz kucuk odada bir ses duymustuk sanki bir sey yuruyor gibi (bu oda evin icinde degil disarida, arka ve on bahceyi birlestiren aralikta uzeri de kapali fakat kedi kapilari oldugu icin disari ile baglantisi var, dolayisiyla da arada iceri giren davetsiz misafirler de oluyor genelde komsularin kedileri vs )
cikip baktik ama hicbir sey goremedik. bir daha da ses duymadik zaten.
bugun esim evde tamirat yapacakti alet cantasini alirken iste o davetsiz misafiri yakalamis uykuda hem de

minik bir kirpi top olmus kis uykusuna yatmis top patlasa uyanmiyor. neyse ki uzerine bir alet dusmemis cunku ustu acikti yazik.. biz de kurudan ona ev yaptik odada da bir kose ayarladik guvenli olsun diye. Kedimiz Persie bu duruma ne diyecek simdilik bilemiyoruz ama mart-nisan'a kadar onu misafir edecegiz gibi gorunuyor :)

bol bol fotograf cektim bir kismini paylasayim, ismi de Pickle bu arada

Ne güzell olmuş evi ismi de yazıyor hayvancık bilmeden ne güzel bir yuvaya düşmüş :)
En konforlu kış uykusu.
Pinckle'a iyi uykular

Ne güzell olmuş evi ismi de yazıyor hayvancık bilmeden ne güzel bir yuvaya düşmüş :)
En konforlu kış uykusu.
Pinckle'a iyi uykular

evet oyle oldu arada uyaniyorlarmis internetten biraz arastirdik, minik bir kap su ile kedi mamasi koymamiz gerekiyormus uyanirsa yesin diye. umarim Persie hayvancagizi rahat birakir

Benim sevgili Cüvercinim;

Yuvasını da sahiplenir.

Ve yeni eşi fıstık(soldaki), daha isim koymadık, bakalım düşnüyoruz;

Şimdilik dövüşüyorlar ama yavaş yavaş alışıyorlar birbirlerine, birlikte dolaşıyorlar, yem yiyorlar.

Bu arada ikisi de ömür boyu uçamayacak malesef. Ben de ömür boyu mutlu mesut yaşamaları, bol bol yavrulamaları için yuvamı açtım onlara.
Cüvercin(erkek) bayadır bende, yavruyken kuzenim bulup getirmiş, kanadı dipten yaralı ve kırık bir şekilde. Malesef veterinerler de bir şey yapamadı.

Bu da bekarken ayağımın dibinden ayrılmadığı günlerden;

Yıkanıyor güya.

Bu fıstık bulduğumda yemlenen siyah sokak güvercinlerinin arasında parlıyordu. Kümes güvercini belli, yavru olduğu için şaşırmış yuvasını kaybetmiş. Bulduğumda çok zayıf, çok hastaydı. Şimdi vitaminlerle, balık yağlarıyla iyileştirmeye çalışıyorum.

Eki Görüntüle 526761 Oğlumuz

Çok net çıkmamış ama bir gözü mavi diğeri kahve

Eki Görüntüle 526762

Eki Görüntüle 526760 Kızımız (kumru)

Kocaman bir maşallah kuzularıma.
Sizin bu dostluğunuz insanlığa harika bir örnek.

Merak ettiğim bir şey var. Kumrucukla aranız nasıl, alışkın mı size? Ben çok severim kumruları ama korkak oldukları için fazla yanaşamam. O evcil sanırım, bir muhabbet kuşu gibi alışabiliyor mu?

Aa aynı benimki.
Ben baharda bulmuştum tabi o yüzden hemen doğasına saldım. Bu da benim misafir ettiğim kirpicik;

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/519362-kirpi-buldum-d.html

İyi uykular fıstığa..

Kumrumuz Doğduğundan beri nişanlımın ellerinde büyüyor :) Elimize veya kafamıza konmayı seviyor. Açık havada bile uçup gitmez bi yere. Ya onun ya benim kafamdadır. Nişanlım o parmaklarına konduğu zaman konuşur onunla, ee kızım nolmuş anlat bakalım diye, bir ötüşü var öyle değişik sesler çıkarıyor ki, yaa öyle mi olduu diye devam edince iyice gaza gelir garip şekilde öter durur. Bir de sırtını sevdiğimiz zaman ilginç bir hal alır kanatlarını böyle yayar da yayar mest olur :) Dudaktan öpmeyi çok seviyor, bazen de parmaklarımızı arasını gagalar gibi hareketleri var :)
Ama ben oğlumu da çoook seviyorum :)
bazen tartışırız nişanlımla o Baruta kızdığı zaman ben ona tepki veririm, o da gördün mü kızım annen oğlunu buldu bizi unuttu der.
ilerde çocuklarımız olunca da böyle mi oluruz diye merak ediyorum :)

veeeeeeeeee işte oglumu aldım yanıma Biraz uraştırıcı bir süreç gene ama yorulmama deyecek

Buda benim bebegğimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…