Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

Bu nedir yaaa pofuduk tüy yumağıı Sanki bilgisayar kullanırken patisi üstünde uyuyakalmış gibi...

Sarmandı bi zamanlar,kısa tüylüydü..Bebekken yani..
Sonra büyüdükçe bi tüylendi falan falan..Böyle pofuduk bişey oldu işte

Kendisi ve ben hep yapışık dolaşıyoruz işte bu şekilde :2:
Mesela şu anda yazmaya çalışıyorken ben,ayaklarıyla itiyor beni.. Rahatsız oluyor zilli

Evett cok benziyor senin cadina biliyorum
Recai kacti demek neyse ki sag salim bulmussunuz nasil indi acaba cidden.. :44: Yazik, bir daha cikip gitmez heralde kiymetinizi artik anladigina gore

Umarım gitmez. :)
Kapının açıldığını duyduğu an dışarı kaçıyor,ama merdivenlerden aşağı inmiyor yukarı çıkıyordu.
Bu sefer inmiş sanırım görmedik de kaçtığını.

Maşallah bebeme

Meg, yastik yapip sarilip uyumak istiyorum yumus yumus gorunuyor tuylu gobusu cooook tatli ah su kediler de kopekler gibi biraz minciklamalik olsalar keske Gerci belki seninki oyledir, benimkine sarilmak neredeyse imkansiz 40 yilin basinda gelip sirnasiyor o yuzden cogu zaman sadece uzaktan minciklama hayalleri kurarak yasiyorum.

Su fotografi da gorunce aklima geldi benimki de aynen boyle sabotajci, bilgisayarin onune kuruluyor hicbir is yaptirmiyor. Bizim bilgisayarlar evde ofis yaptigimiz odada duruyor ama Persie eger gunduz evdeyse (veya uyumuyorsa) calis calisabilirsen...

burada isi sabote ederken:

bu da TVde verilmeyen bir futbol macini izlemeye calisirken pc monitorunu yastik yapip uyumaya karar vermisti oradan bir kare.. o resimde cidden derin derin uyuyor cok gulmustuk o haline, esim de maci izledigi pencereyi kucultup ust koseye tasimisti gorebilmek icin

Ayy aldınız mı nasıl çok tatlı yaa aldıysanız yazın lütfen o nasıl bir güzellliiiikkkk:))))))))

Ayy aldınız mı nasıl çok tatlı yaa aldıysanız yazın lütfen o nasıl bir güzellliiiikkkk:))))))))

malesef henuz alamadik, cunku hala tasinamadik bu kis anca yeni evimize gecebilecegiz, tasinmadan da dusunmuyoruz bu eve ve bahceye alismis olacaklari icin yeni evi yadirgayabilirler o yuzden bekliyoruz hala. ama hemen her gun bahsi geciyor ben de cok sabirsizlaniyorum, hem cok tatli hem de inanilmaz zekiler bazen normal bebek domuzlari micro pig diyerek satiyorlarmis sonra buyuyup 200 kilo falan olabiliyormus haberlerde okumustum, oyle bir sey olursa artik ne yapariz bilmem

200 kilo mu o artık küçükbaş kategorisine girer ama Yaa ben hep yavru domuzlara bir sempati beslemişimdir ama micro pig i ilk kez duydum Ama araştırdım Türkiyede satış yok hep yabancı siteler çıktı

Bu çirkin de benim oğlum. Geçen Pazartesi geldi evimize, barınakta kaldığından çok zayıflamıştı ama hızlı topladı kendini.
8 günde nereden nereye

Biraz uykucu olmasının da payı büyük tabi.

Henüz 7 ayını doldurmamış, daha ne kadar büyüyecek kestiremiyorum
Kıyafet alacağım ama bedeni hakkında bilgim yok xl mıdır? Ölçtürmüyor çünkü kedini arsız.

Son düzenleme:

ay ay ay mıncıklamak istedim onu ben amaaa

Çok güzel maşallah,bende üç tane var her birinin karekteri farklı.

Saol canım evet kedilerin karakterleri birbirinden oldukça farklı. Ayrıca yetişme tarzına göre de değişebiliyorlar.
Bizim oğlanı babası yerden yere vurarak seviyor mesela küçüklüğünden beri Ama bizimkinin de deli gibi
hoşuna gidiyor, babasına aşık resmen

esim yeni bilgisayar aldi bu duruma en cok sevinen Persie oldu, kediler ve kutular diyorum.... resmen deli oldu, nereye atlayip ziplayacagini sasirdi. bir ara halusinasyon gordugunden bile suphelendik. neyse :)) paylasmak istedim, ozellikle son resimdeki o minik surati ve ifadesi beni bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…