Bu nedir yaaa pofuduk tüy yumağıı Sanki bilgisayar kullanırken patisi üstünde uyuyakalmış gibi...
Evett cok benziyor senin cadina biliyorum
Recai kacti demek neyse ki sag salim bulmussunuz nasil indi acaba cidden.. :44: Yazik, bir daha cikip gitmez heralde kiymetinizi artik anladigina gore
sincaplardan bahcemde bol bol var, sabahlari hoplaya hoplaya geliyorlar 3 tanesi.. Persie de onlari gozluyor birini yakalama umuduyla ama henuz basaramadicok hizlilar fotograflarini bile cekemiyorum kaciyorlar hemen
surpriz olsun demistim ama soyleyeyim micro pig aliyorum su buyumeyen minicik domuzlardan.. sonunda guvenilir bir yer buldum almak icin, cok tatlilar coook... turkiye'de domuz deyince soyle bir dururlar biliyorum - ondan kimse sevmez diye dusundum. ama sevilmeyecek gibi de degil ki cay ictigim kupa kadar neredeyse miniminnacik... buyuyunce de bir tavuktan daha minik kaliyor.. videolarini izlemistim, yuruyenin arkasina takiliyor pitir pitir geziyor, kucagina cikip kendini sevdiriyor kedi gibi (hos... benim kedim kendini elletmez bile...cok giciktir)
Eki Görüntüle 335682 Eki Görüntüle 335683
Ayy aldınız mı nasıl çok tatlı yaa aldıysanız yazın lütfen o nasıl bir güzellliiiikkkk:))))))))
malesef henuz alamadik, cunku hala tasinamadik bu kis anca yeni evimize gecebilecegiz, tasinmadan da dusunmuyoruz bu eve ve bahceye alismis olacaklari icin yeni evi yadirgayabilirler o yuzden bekliyoruz hala. ama hemen her gun bahsi geciyor ben de cok sabirsizlaniyorum, hem cok tatli hem de inanilmaz zekilerbazen normal bebek domuzlari micro pig diyerek satiyorlarmis sonra buyuyup 200 kilo falan olabiliyormus haberlerde okumustum, oyle bir sey olursa artik ne yapariz bilmem
Bu da benim oğlummmAccık haşindir kendini kolay kolay sevdirmez
ama ben zorla sıkıştırıp duruyorum kendisini
Eki Görüntüle 503194 [/QUO
Çok güzel maşallah,bende üç tane var her birinin karekteri farklı.
Bu çirkin de benim oğlum. Geçen Pazartesi geldi evimize, barınakta kaldığından çok zayıflamıştı ama hızlı topladı kendini.
8 günde nereden nereye
Eki Görüntüle 503578
Biraz uykucu olmasının da payı büyük tabi.
Eki Görüntüle 503579
Henüz 7 ayını doldurmamış, daha ne kadar büyüyecek kestiremiyorum
Kıyafet alacağım ama bedeni hakkında bilgim yok xl mıdır?Ölçtürmüyor çünkü kedini arsız.[/
Bu güzel dostunu barınaktan kurtardığın için seni tebrik ediyorum arkadaşım.Birlikte çok güzel zamanlarınız olsun inşallah.
Bu çirkin de benim oğlum. Geçen Pazartesi geldi evimize, barınakta kaldığından çok zayıflamıştı ama hızlı topladı kendini.
8 günde nereden nereye
Eki Görüntüle 503578
Biraz uykucu olmasının da payı büyük tabi.
Eki Görüntüle 503579
Henüz 7 ayını doldurmamış, daha ne kadar büyüyecek kestiremiyorum
Kıyafet alacağım ama bedeni hakkında bilgim yok xl mıdır?Ölçtürmüyor çünkü kedini arsız.
Çok güzel maşallah,bende üç tane var her birinin karekteri farklı.
isimlerine de bayildim su sarmas dolas pozlarina dacok tatlilar cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?