harikasiniz.. inanilmaz ozendim

turkiye'de olsam ben de aktif uye olmayi cok isterdim. burada o tur bir dernek var mi bilmiyorum.. dedigim gibi hic sokak kopegi/kedisi yok. insanlar evcil hayvan konusunda cok daha duyarlilar, cocuklari gibi goruyorlar. her evde en az 2 tane var.. turkiye'de olsa aman pisletir tuy doker alerji yapar kist yapar.. bahane cok..
kediyi at diyenlere de soyleyecek laf bulamiyorum.. cocugun seni uzse veya odasini dagitsa kapinin onune mi koyarsin diyesim geliyor.. ama iclerinde o sevgi olmayan malesef anlamiyor ki nasil o kadar buyuk bir baglilik ve sorumluluk olabilecegini..
iyi bari ucuz kurtulmus

zavalli kedicik.. bizimki kimseyle yatmiyor. benim kopegim yillarca benim yatagimda yatti ama kedi ile oyle olmuyormus. gerci buyuk ihtimalle karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. sizin kediciginiz oldukca sevgi doluymus anlasilan.. bizimki sanirim tam tersi
Persie dunyanin en aksi kedisi olabilir. gun icinde asla kendini elletmez. gece gec saatte (12den sonra) resmen karakter degistirir. inanilmaz sirnasik birsey olur :) zorla kafasini ayagimiza surter. asla elle dokundurtmaz.. ayaklarimizla sevebiliyoruz ancak... ayrica bizi en sevdigi an dustan ciktigimiz andir. dusa girince kapinin onunde bekler, cikinca da deli olur ayaklarimiza surtunmek icin. bir nevi ayak kurulayicisi yani

nedir bu ayak fetisi anlamiyorum..

uyurken de ya bir ayakkabi ya da bir terlik bulur, ona kafasini koyar yastik gibi.. oyle uyur.
diger bir fetisi ise kablo. esim playstation oynarken bilgisayar odasindan salona kablo cekiyor, o kabloya bayilir. kesinlikle onun uzerine yatar. kablo oradaysa persie kesin onun ustundedir yani..
yasadigimiz yerde kediler hep disarida gezip geliyorlar tum gun evde degiller yani.. kapilarimizda minik kedi kapisi var kendileri cikip girsinler diye. ama bizimki malesef kapiyi kullanamiyor.. kapinin onune gidip biz kapiyi acana kadar miyavliyor. kapiyi aciyoruz bu kez cikmamaya karar veriyor.. kapinin onunde durup disariya bakiyor sonra donup eve giriyor. kapiyi kapatiyoruz, 1 dakika gecmeden tekrar kapinin onune gidip miyavliyor....
eger gece biz uyumussak kendi kapisini kullaniyor..... biz ayaktaysak kesinlikle kapiyi bize actiriyor.
mamasini hep taze istiyor. kabindakini bitirememisse sonraki sefer o kalani yemiyor. biz de kabini alip caktirmadan biraz karistirip alt ust ediyoruz sanki yeni koymusuz gibi veriyoruz, o zaman eskileri de yiyebiliyor
her kedinin arkadasi var bizimkinin yok.. sokaktaki diger kedilerle hic gecinemiyor surekli kavga ediyor. bir gece hic unutmuyorum saat 4tu persie'nin sesi ile uyandik resmen zipladik yatakta yani.. karsi caprazda oturanlarin sari kocaman bir kedisi var ona mirmirmirmirmir soyleniyordu ama cok yuksek bir sesle - arada da bagiriyordu. esim yalinayak, altinda boxerla sabahin 4unde persie'yi sokaktan toplamaya gitti

alip eve getirdi.. hey allahim...

hic unutamiyorum o halimizi..
iste boyle.. daha cok ornek var ama sizi de sikmayayim, ama anlasildigi uzere kedimiz pek normal degil

yine de bitanem o benim

bazen sarilip biraz minciklamak istiyorum keske izin verse...